Standard.

nedjelja novembar 17

Šundić: Članovi Savjeta zaštićeni „kao bijeli medvjedi“

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Savjet Radio Televizije Crne Gore koji „vedri i oblači“ u ovoj kući, smjenjuje i postavlja menadžment i kome uprava „podnosi račune“  nevjerovatno je – nikome ne odgovara, samim tim ne…

62 hits

nedjelja novembar 17

Put Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje zatvoren

Objavljeno u: Društvo

by Samir

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) i dodali da je saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića…

47 hits

subota novembar 16

Bogdanović učestvuje na 40. Generalnoj konferenciji UNESCO

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Generalna konferencija UNESCO, 40. po redu, održaće se u Parizu od 12-27. novembra  a delegaciju Crne Gore predvodi ministar kulture i predsjednik Crnogorske nacionalne komisije za UNESCO, Aleksandar Bogdanović.

222 hits

subota novembar 16

Vojinović: Dubina Biogradskog jezera od 12 do šest metara

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Država će uraditi sve da u mjeri mogućeg očuva Biogradsko jezero, čija dubina u sušnom periodu iznosi svega šest metara, kazala je generalna direktorica Direktorata za životnu sredinu Ivana Vojinović..…

245 hits

 
 
 
 
nedjelja, 14 januar 2018 12:12

DF: Niko nas nije napao, momak se popeo na binu da igra uz trubače

FOTO: Aleksandar Vlahović FOTO: Aleksandar Vlahović

Na Trgu Nezavisnosti  u Podgorici, sinoć je održan svečani doček Pravoslavne Nove godine, u organizaciji Demokratskog fronta. Organizatori dočeka su pripremili zabavni program, pa su se posjetioci zabavljali uz muziku Milene Ćeranić, Ivane Kostov, Isak i Puls Morloko bend, kao uz zvuke trube trubačkog orkestra Ivana Jovanovića.

 Međutim, sinoć se desio  i manji inicident kada se nepoznati muškarac popeo na binu na kojoj su stajali visoki funkcioneri DF-a i prekinuo govor lidera NOVE Andrije Mandića.

Standard je kontaktirao DF, da bi ustanovili o čemu se zapravo radi, i da li je to bio možda pokušaj napada na njih?

Član predsjedništva DF-a i lider DNP-a Milan Knežević kazao je za Standard, da se radi o bezazlenom incidetu.

"Na proslavi je bilo mnogo ljudi, pjevalo se, veselilo i neki ljudi su malo više popili. Upravo je mladić koji se popeo na binu želio samo da igra i pjeva uz trubače. Nema govora da nas je neko napao. Riječ je o bezazlenom incidentu. Inače sve je sinoć prošlo u najboljem redu", rekao je Knežević.

Mandić je sinoć, nakon incidenta, poručio da se radi o sličnim incidentima kao i prije 20 godina kada je obnovljena proslava Pravoslavne Nove godine  u Podgorici. 

Nakon što je sinoć završen zabavni program, tačno u ponoć prisutne je pozdravilo rukovodstvo Demoktatskog fronta, a obratio se lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić, koji je rekao da se "sinoć obilježava 20 godina od kako je Milo Đukanović, prvi put pokrao izbore".

Nakon dočeka prisutni su krenuli na litiju do Hrama Hristovog Vaskrsenja, gdje je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije služio moleban za Novo ljeto Gospodnje 2018. 

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 14 januar 2018 12:47

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.