Standard.

nedjelja novembar 17

Šundić: Članovi Savjeta zaštićeni „kao bijeli medvjedi“

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Savjet Radio Televizije Crne Gore koji „vedri i oblači“ u ovoj kući, smjenjuje i postavlja menadžment i kome uprava „podnosi račune“  nevjerovatno je – nikome ne odgovara, samim tim ne…

60 hits

nedjelja novembar 17

Put Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje zatvoren

Objavljeno u: Društvo

by Samir

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) i dodali da je saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića…

44 hits

subota novembar 16

Bogdanović učestvuje na 40. Generalnoj konferenciji UNESCO

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Generalna konferencija UNESCO, 40. po redu, održaće se u Parizu od 12-27. novembra  a delegaciju Crne Gore predvodi ministar kulture i predsjednik Crnogorske nacionalne komisije za UNESCO, Aleksandar Bogdanović.

222 hits

subota novembar 16

Vojinović: Dubina Biogradskog jezera od 12 do šest metara

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Država će uraditi sve da u mjeri mogućeg očuva Biogradsko jezero, čija dubina u sušnom periodu iznosi svega šest metara, kazala je generalna direktorica Direktorata za životnu sredinu Ivana Vojinović..…

245 hits

 
 
 
 
četvrtak, 18 januar 2018 12:12

Marijana Bogavac traži stan od države

Premijer Duško Marković juče je, na njegov zahtjev, primio samohranu majku iz Podgorice Marijanu Bogavac, čija dvoipogodišnja kćerka je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, umrla prošle srijede u njihovom podstanarskom stanu, piše "Pobjeda".

Bogavac je, prema saznanjima Pobjede, od Markovića zatražila da država za nju i njene dvije kćeri obezbijedi stan.

Izvor lista iz Vlade kazao je da je Bogavac rekla premijeru da bi im bilo dovoljno i 20 kvadrata, samo da ne plaćaju kiriju.

Premijer je obećao da će država svakako pomoći, ali da će odluka o tome na koji način biti donijeta narednih dana.

Marijana Bogavac i njena tragična porodična priča u žiži su od srijede kada je NVO Banka hrane, koja je ovoj familiji pomagala od 2015, na svojoj Fejsbuk stranici objavila da je porodicu, koja živi u teškom siromaštvu, zadesila još veća nesreća, obavještavajući javnost da je najmlađa kćer, koja je, kako su naveli, bolovala od dijabetesa pronađena mrtva i apelujući na ljude dobre volje da pomognu.

Narednog dana je grupa građana zatražila ostavku ministra rada i socijalnog staranja Kemala Purišića, uveče je organizovan i protest.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 18 januar 2018 12:31

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.