Standard.

petak januar 17

VDT: Bez samostalnog Državnog tužilaštva ne možemo govoriti o vladavini prava

Objavljeno u: Društvo

by Lejla

Povodom Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Državnom tužilaštvu koji je Skupštini Crne Gore podnio Raško Konjević, poslanik Socijaldemokratske partije Crne Gore, proširena Sjednica Vrhovnog državnog tužilaštva i…

212 hits

petak januar 17

Šehović dobitnicama "Oktoiha": Heroji našeg doba, imaće po čemu da vas pamte

“Vi, nastavnici, ste spona između prošlog i budućeg. Preplet među različitostima. Most među razdvojenima. Veza među rastavljenima. Vi mlade učite gradivu, ali ništa manje ni otvorenosti, toleranciji, poštovanju i objektivnosti.…

254 hits

petak januar 17

KCCG saopštio: Aparat za magnetnu u kvaru, molimo pacijente za razumijevanje i strpljenje

Klinički centar Crne Gore (KCCG) saopštio je da aparat za magnetnu rezonacu nije u funkciji, te da ovlašćeni serviser radi na otklanjanju kvara.

256 hits

petak januar 17

Stanković - Liu Jin: Zaključiti Memorandum o saradnji između tužilaštava Crne Gore i Kine

V.d. Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković razgovarao je u kineskoj rezidenciji u Podgorici sa ambasadorom NR Kine Liu Jinom, saopšteno je iz Tužilaštva.

227 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 februar 2018 11:54

Kovačević: Dječak u januaru adekvatno zbrinut

Direktorica Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) Zorica Kovačević saopštila je da je dječak koji je od posljedica prebijanja preminuo u Institutu za bolesti djece, primio adekvatnu zdravstvenu njegu kada je prvi put primljen šestog januara ove godine.

"Mogu da vam kažem da smo mi juče i danas dostavili Vrhovnom državnom tužilaštvu medicinsku dokumentaciju kojom smo raspolagali u Institutu za bolesti djece i u Kliničkom centru. Tačno je da je dijete u našoj ustanovi boravilo 6. i 7. januara i odgovorno tvrdim da je djetetu pruženo sve što je bilo potrebno", kazala je Kovačević dodajući da su trojica ljekara dva dana brinula o njemu.

Ona je rekla da je sada sve u rukama Tužilaštva i da im stoje na raspolaganju u vezi sa svim dokumentima koja im budu potrebna.

"Ukoliko utvrde da je bilo propusta ljekara u slučaju petnaestomjesečnog J.P., preduzećemo rigorozne mjere", kazala je Kovačević.

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.