Standard.

petak januar 17

VDT: Bez samostalnog Državnog tužilaštva ne možemo govoriti o vladavini prava

Objavljeno u: Društvo

by Lejla

Povodom Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Državnom tužilaštvu koji je Skupštini Crne Gore podnio Raško Konjević, poslanik Socijaldemokratske partije Crne Gore, proširena Sjednica Vrhovnog državnog tužilaštva i…

210 hits

petak januar 17

Šehović dobitnicama "Oktoiha": Heroji našeg doba, imaće po čemu da vas pamte

“Vi, nastavnici, ste spona između prošlog i budućeg. Preplet među različitostima. Most među razdvojenima. Veza među rastavljenima. Vi mlade učite gradivu, ali ništa manje ni otvorenosti, toleranciji, poštovanju i objektivnosti.…

251 hits

petak januar 17

KCCG saopštio: Aparat za magnetnu u kvaru, molimo pacijente za razumijevanje i strpljenje

Klinički centar Crne Gore (KCCG) saopštio je da aparat za magnetnu rezonacu nije u funkciji, te da ovlašćeni serviser radi na otklanjanju kvara.

254 hits

petak januar 17

Stanković - Liu Jin: Zaključiti Memorandum o saradnji između tužilaštava Crne Gore i Kine

V.d. Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković razgovarao je u kineskoj rezidenciji u Podgorici sa ambasadorom NR Kine Liu Jinom, saopšteno je iz Tužilaštva.

225 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 februar 2018 16:20

Preko Božaja do daljnjeg samo jednom trakom

Saobraćaj preko graničnog prelaza Božaj će se do daljeg odvijati jednom trakom naizmjenično u oba pravca, saopšteno je iz Uprave policije.

Razlog je, navode, produžetak roka za završetak radova na rekonstrukciji Graničnog prelaza Božaj.

Rok za završetak rekonstrukcije je bio do danas, 08.02.2018. godine, ali je izvođač radova produžio radove zbog vremenskih uslova u kojima nije bilo moguće završiti rekonstrukciju u datom roku, navodi se u saopštenju UP.

"Blagovremeno ćemo obavijestiti javnost o završetku rekonstrukcije", dodaju iz policije.

Službenici Sektora granične policije će, nadalje se navodi, preduzeti sve što je njihovoj nadležnosti kako bi zadržavanja na graničnom prelazu bila što kraća.

Rekonstrukcija Graničnog prelaza Božaj je planirana i neophodna radi ispunjavanja uslova po standardima iz Šengenskog sporazuma.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.