Standard.

srijeda maj 23

Neće da čita latinicu: Profesor iz Danilovgrada na disicplinskom

Uprava Gimnazije Petar Prvi Petrović Njegoš iz Danilovgrada pokrenula je disciplinski postupak protiv profesora Jugoslava Blagojevića jer je odbio da učenicima pročita saopštenje na latinici, zahtijevajući da uprava izdaje obavještenja…

568 hits

srijeda maj 23

Dušan Vuksanović ostaje v.d. državnog arhitekte još pola godine

Vlada Crne Gore produžila je v. d. mandat još za šest mjeseci  glavnom državnom arhitekti prof. dr Dušanu Vuksanoviću.

51 hits

srijeda maj 23

Italijanska filmska smotra u Podgorici: Druženje uz najsavremenije komedije

Objavljeno u: Društvo

by zeljka

Italijanska filmska proljećnja smotra održaće se u period do 24. do 26. maja u Cineplexx-u Delta City, Podgorica.

200 hits

srijeda maj 23

Moguća kiša s gradom

U Crnoj Gori će danas biti promjenljivo i nestabilno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

81 hits

srijeda maj 23

Moguća kiša s gradom

Objavljeno u: Društvo

 
 
 
 
Milica Minić

Milica Minić

Popularni podgorički pjevači Edo Abdović i Pero Stefanović prisustvovali su završnoj konvenciji DPS-a u Glavnom gradu uoči lokalnih izbora 27. maja.

Predsjednik Crne Gore i DPS-a, Milo Đukanović je ocijenio da na izborima u nedjelju 27. maja ne može biti nikakvog iznenađenja jer je siguran u pobjedu koalicije "Za dobro građana Podgorice, pobjednički Milo Đukanović".

Nema vozila "ni za lijeka". Niko vam se od dispečera podgoričkih taksi udruženja danas od podneva do 14 sati nije javljao. Razlog je to što su taksisti protestovali. Samostalni taksi prevoznici, njih oko 300, su se okupili u Ulici Šarla de Gola odakle su nastavili protestnu vožnju Bulevarom Josipa Broza - ulicom Petom proleterskom - Bulevarom Sv. Petra Cetinjskog - ulicom Stanka Dragojevića - Bulevarom Ivana Crnojevića - ulicom 13. Jula - ulicom Moskovskom - ulicom Dalmatinskom - Bulevarom Dž. Vašingtona - Bul. Revolucije - ulicom Moskovskom - Bulevarom Sv. Petra Cetinjskog do Skuptštine Crne Gore što je krajnja tačka maršute. Ispred Skupštine su poručili da traže da im se smanje dažbine, koje, kako tvrde ne mogu redovno da izmiruju zbog neselektivne primjene zakona.

Oscar. Ali crnogorski. To su cigare koje će proizvoditi Novi duvanski kombinat koji je danas počeo da radi u Podgorici.

Ni stan ni kuću ni automobil ni keš ni depozit. Samo kredite od 20.000 eura i godišnju zaradu od oko osam hiljada eura. To je Agenciji za sprečavanje korupcije prijavio da ima nosilac liste "Za 21. vijek" (Demokrate i SNP), Vladimir Čađenović.

Iz Građanskog pokreta URA najoštrije su osudili čin kojim je fotografija nosioca liste Demokrata u Kolašinu Vladimira Martinovića osvanula na mjestu gdje se inače lijepe osmrtnice.

Slavni britanski glumac ser Entoni Hopkins tvrdi da mu nije poznato da je postao đed ili nije, kao ni "da ga za to i nije briga".

Sjutra od 12 do 14 časova nemojte planirati vožnju taksijem, niti bi bilo dobro da sami sijedata za volan od Bulevara Šarla de Gola do Skupštine Crne Gore. Razlog je to što će podgorički taksisti organizovati protestnu vožnju u tom periodu.

Barska policija uhapsila je sugrađanina A.A. (33) zbog sumnje da je sa još dva druga 17. maja opljačkao francuskog turistu kom su ponudili prevoz do Ulcinja. Francuzu je ukradena kamera "Canon".