Standard.

ponedjeljak avgust 13

Šta se zaista dogodilo sa našim avionom i cesnom? „Dobro Beograde, da li je kod vas ovo normalno?“

U prijepodnevnim časovima 24. juna ove godine putnički avion Embraer 195 crnogorskog nacionalnog avio-prevoznika kompanije Montenegro Airlines nalazio se četrdesetak sekundi do slijetanja na Aerodrom Nikola Tesla kada je njegova…

145 hits

ponedjeljak avgust 13

HIT: "Zaboravio kremu za sunčanje"? Rus se u Baru kupao u pantalonama i košulji

Turisti u Baru, juče su prisustvovali krajnje komičnoj situaciji na jednoj gradskoj plaži. Dok je većina uživala u čarima crnogorskog primorja i vrelog avgustovskog dana jedan ruski državljanin se potrudio…

210 hits

ponedjeljak avgust 13

Stranci objasnili: Zašto će Crna Gora biti nova Azurna obala

Portal Architectureal Digest objavio je tekst u kom su Crnu Goru prozvali budućom Francuskom rivijerom, koja se u posljednjoj deceniji razvila kao obavezna destinacija onih sa dubljim džepom.

119 hits

ponedjeljak avgust 13

Za Bajram neradni utorak, srijeda i četvrtak

Pripadnici islamske vjeroispovjesti imaju pravo na plaćeno odsustvo radi svetkovanja Ramazanskog bajrama, 21., 22. i 23 avgusta.

13 hits

 
 
 
 
Milica Minić

Milica Minić

Moskva je spremna da podrži Republiku Srpsku da otvori pitanje svog osamostaljenja, naročito u kontekstu pregovora o konačnom rješenju za KiM, pišu "Novosti".

utorak, 14 avgust 2018 09:05

Život pod Islamskom državom

Obučena u plavu prašnjavu burku s komadom suvog hljeba u rukama, Khaleda drhti ispred svoje troje uplakane djece u improvizovanom izbjegličkom kampu na sjeveru Avganistana, prenosi Radio Slobodna Evropa.

Austrijski glavni grad Beč prestigao je australijski Melburn i proglašen je za najpogodniji grad za život i rad u novom godišnjem istraživanju.

Jedna porodica u Indiji izbjegla je smrt nakon što je pas probudio ukućane usred noći u indijskoj državi Karala na jugu, području pogođenom poplavama i klizištima, prenijeli su lokalni mediji.

Američki predsjednik Donald Tramp potpisao je Zakon o odbrambenoj politici vrijedan 176 milijardi dolara, javlja AP.

utorak, 14 avgust 2018 08:30

Budva krcata

U Budvi trenutno boravi oko 73.500 turista, što je nekoliko procenata više nego lani, saopštio je direktor lokalne Turističke organizacije Mladen Franović.

Meksički narko-kartel je najjača mafijaška organizacija na svijetu, a u pet najjačih mafija ubraja se i albanska mafija koja je u "usponu" u Velikoj Britaniji.

Škorpije se smatraju najseksipilnijim i najljepšim znakovima Zodijaka.

Teško je kada izgubimo blisku osobu. Opraštanje i svijest o tome da više nije sa nama bolno je iskustvo za porodicu, rodbinu i prijatelje.

Fotografija kostura kengura koji stoji na zadnjim nogama upečatljiv je dokaz o zastrašujućim posljedicama suše koja je pogodila Australiju. Novi Južni Vels suočava s jednom od najsušnijih zima u istoriji (traje od juna do avgusta), a fotografiju je snimio stočar Len Meklin (69) na farmi u gradiću Meranda.