Standard.

srijeda novembar 20

Slučaj odbjegle tinejdžerke uzdrmao javnost: "Kad zataji porodica i društvo, dijete traži utjehu u zabludi, lažnoj slobodi i kriminalu"

Crnogorsku javnost prije samo nekoliko dana uzdramala je vijest da policija tri dana traga za dvanaestogodišnjom djevojčicom. Srećom, djevojčica je pronađena živa i zdrava, ali je sjutra javnost dočekao javni…

321 hits

srijeda novembar 20

Suhih poručio: Sačekati sa poskupljenjem vode

Izjednačavanje cijena vode između fizičkih i pravnih lica sada bi imalo više negativnih nego pozitivnih efekata i podržavam stav Glavnog grada da malo treba sačekati sa tim, ocijenio je Đorđe…

188 hits

srijeda novembar 20

Dajbabska gora markirana suvomeđom i časnom trpezom

Srpska pravoslavna crkva na vrhu Dajbabske gore u Podgorici, iznad Manastira Dajbabe, sazidala je dva postolja, svojevrsni oltar, gdje njihovo sveštenstvo povremeno služi i taj prostor oivičila suvomeđom, odnosno, stiče…

148 hits

srijeda novembar 20

Eskpertima protiv falsifikovanih diploma

Ministarstvo prosvjete predložilo je izmjenu Zakona o priznavanju inostranih obrazovnih isprava kojom namjeravaju da promijene kriterijume izdavanje diploma i angažuju eksperte koji će davati mišljenje o ispravi stečenoj u inostranstvu,…

120 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Crna Gora, kao potpisnica Protokola o vodi i zdravlju, preduzimaće sve odgovarajuće mjere s ciljem prevencije, suzbijanja i smanjenja oboljenja vezanih za vodu u okviru integrisanih vodoprivrednih sistema, kojima je cilj održivo korišćenje vodnih resursa, saopštio je ministar zdravlja Kenan Hrapović na V sastanku zemalja potpisnica Protokola o vodi i zdravlju UNECE-a i WHO-a, koji se održava u Beogradu.

Siniša Mihajlović je danas završio još jednu fazu liječenja od leukemije, posle čega je u društvu supruge Arijane napustio bolnicu u kojoj je boravio tokom terapije.

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević bi trebalo da dođe u Crnu Goru i sve ovo što tvrdi kaže na sudu i ponudi dokaze, ocijenio je premijer Duško Marković, odgovarajući na pitanje poslanika DF-a Milana Kneževića.

Poglavar Rimokatoličke crkve papa Franjo prilikom prelijetanja preko teritorije Crne Gore, shodno proceduri, uputio je pozdrave i poruku predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću i crnogorskom narodu.

Na prioritetnoj dionici auto-puta rad ne jenjava. Praktično se radi bez prestanka kako bi u septembru svečano bila puštena u rad prva dionica budućeg auto-puta Bar-Boljare. 

Hotel Princess iz Bara odlučio je da otpiše dio dugovanja profesorice filozofije iz podgoričke Gimnazije Jasminke Milošević u iznosu od 10.000 eura. 

Beogradska policija uhapsila je dvojicu mladića u Kaluđerici zbog sumnje da su noćas oko 3 sata ujutru na Novom Beogradu u Ulici Jurija Gagarina pokušali da otmu fudbalera Aleksu T. (20).

utorak, 19 novembar 2019 22:16

Sjutra pljuskovi i grmljavina

U Crnoj Gori sjutra će biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom, u južnim i centralnim predjelima mjestimično i pljuskovi praćeni grmljavinom.

Saša Popović i Lepa Brena, zajedno s Breninim suprugom Slobodanom Živojinovićem, prodali su ostatak od 49 posto „Grand produkcije“ kompaniji „Junajted medija“, koja je 2014. već kupila paket akcija od 51 posto, piše Kurir.

Ni poslije 12 prijava, dvadesetak napada, dvije prekršajne osude, prebijanja i suđenja Vera Nikolić (67), bivša radnica „Zastave“ iz Kragujevca (Srbija), ne smije da se vrati u svoju kuću. A i da hoće – nema gdje.