Standard.

četvrtak decembar 13

Rambo Amadeus predstavio pjesmu i spot „Birajmo šta gledamo“

Djeca mnogo gledaju u ekran, jer je to besplatno i zbog toga bi država trebalo da im pruži besplatne sportske, kulturno-umjetničke i muzičke sadržaje i da učini sve da razviju…

23 hits

četvrtak decembar 13

Vlada na današnjoj sjednici utvrdila predlog novog Zakona o mladima

Ministar sporta Nikola Janović je na današnjoj konferenciji za medije govorio o Predlogu zakona o mladima kao i o ključnim benefitima koje donosi novo zakonsko rješenje, saopšteno je iz Vlade.

14 hits

četvrtak decembar 13

Šehović: Dobitnici nagrada iz Fonda za talente iz čak 23 opštine, konkurencija bila izuzetno jaka

Posebna vrijednost Fonda za kvalitet i talente, iz koga će do kraja godine biti uručeno preko 500 nagrada najboljim nastavnicima i učenicima,jeste da, prema preliminarnim podacima, dobitnici nagrada dolaze iz…

11 hits

četvrtak decembar 13

Srpskoj pravoslavnpj crkvi će biti naloženo da ukloni krstionicu na vodi

Građevinsko-urbanistička inspekcija Ministarstva održivog razvoja i turizma bila je u utorak na Ostrvu cvijeća i konstatovala da su tamo u toku građevinski radovi, mimo planskih dokumenata, što znači da će…

37 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Jordanski internetski portal Al Wakeel News objavio je fotošopiranu sliku "Posljednje večere" Leonarda da Vinčija (Vinci) na kojoj proslavljeni turski kuvar nadimka Salt Bea izvodi svoj prepoznatljivi pokret bacanja soli preko Isusovog ramena, izvještava Grubstreet.

Mnogi roditelji plaše se bebama davati bilo kakve biljne dodatke, jer je ipak majčino mlijeko najbolji izbor. Ali, i čaj može biti od pomoći, naročito kada bebe muče određeni procesi brzog razvoja, poput nicanja zubića, probavnih smetnji...

U Royal Albert Hallu u Londonu održana dodjela nagrada "British Fashion Awards“. Osim mnogih poznatih ličnosti i manekenki, najveća zvijezda večeri bila je 17-godišnja Kaja Gerber (Kaia), koja je proglašena modelom godine.

One su rezultat nerazumijevanja, loše komunikacije ili jednostavno činjenice da ste ušli u kolotečinu..Nemojte se nervirati zbog toga. Neke od ovih navika jednostavno proizilaze ih prevelike bliskosti sa partnerom, ali mogu imati oređene posljedice po vezu ako ih ne iskorijenite.

četvrtak, 13 decembar 2018 13:36

Navijači Boke brutalno ubili navijača Rivera

Dvojica pristalica Boke Juniors brutalno su ubili navijača River Plejta posle finala Kopa Libertadores koje je pripalo "bijelo-crvenima".

Da li u vašem svakodnevnom govoru koristite poštapalice poput “Nevjerovatno”, “Apsolutno”? Ako je odgovor “da” savjetujemo vam da prestanete da ih izgovarate jer ćete tako zvučati pametnije, pišu Stil/Zadovoljna.hr.

Marko Santorneli, stariji gospodin iz Treviza u severnoj Italiji, odlučio je da pod stare dane angažuje poslovnu pratnju zbog seksualnih usluga. Dugo je razmišljao o tome i odlučio da bi najdiskretnije bilo ako angažuje djevojku iz susjednog grada Vićence.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pred kamerama je u srijedu iznio svoje otkriće o optičkim trikovima kojima se beogradski demonstranti služe da bi se na fotografijama činilo kao da ih ima znatno više nego što ih se zaista pojavilo na protestu.

Drevna ljekovita biljka je oduvijek najskuplji začin na svijetu! Šafran – biljka koja oduvijek ima neodoljivu i čarobnu moć, biljka u kojoj se kupala i Kleopatra, da bi sačuvala svoje čari, a Aleksandar Veliki njime liječio svoje rane.

Pranje zavjesa nije baš tako lak posao, a poslom oko zavjesa dobra domaćica i započinje i završava veliko spremanje kuće, piše Lepa & Srećna.