Standard.

utorak jul 23

"Ne želimo političke malverzacije": Evo šta organizatori Bedem festa kažu o otkazivanju koncerta Georgijeva

Izvršni direktor Bedem festa Petar Šundić kazao je u kratkoj izjavi za Standard, da je otkazivanje koncerta Vlada Georgijeva previše ispolitizovano, iako je takva praksa uobičajena stvar na svim svjetskim…

314 hits

utorak jul 23

Komandant NATO savezničke komande: Impresioniran sam svim što je Crna Gora uradila u protekle dvije godine

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je komandanta NATO savezničke komande za transformaciju Andrea Lanatu koji boravi u posjeti Crnoj Gori.

95 hits

utorak jul 23

Sjećate se ovog cjenovnika iz Budve? Nije u pitanju kafić, evo šta je prava istina

Vijest sa fotografijom cjenovnika iz neimenovanog lokala u Budvi sa skandalozno visokim cijenama bila je ovih dana u špici interesovanja brojnih regionalnih i domaćih portala. Napokon je otkrivena pozadaina ove…

1101 hits

utorak jul 23

Mitroviću statua zahvalnosti za saradnju sa iseljenicima

Predsjednik Bošnjačkog saveza Crne Gore iz Njujorka Esad Rastoder uručio je direktoru Uprave za dijasporu Predragu Mitroviću statuu zahvalnosti za zasluge ostvarene na polju saradnje sa iseljenicima.

78 hits

 
 
 
 
Samir

Samir

Punih sedam sedmica srbijanske vlasti oglušile su se o upite i urgencije crnogorske Uprave policije i Tužilaštva o torturi, koju je 30. maja u službenim prostorijama kraljevačke policije doživio urednik portala Standard Samir Rastoder. Ipak, kako svaka istina prije ili kasnije izađe na vidjelo, na adresu portala nedavno je stigao ekskluzivni snimak višesatnog isljeđivanja Rastodera od strane, kako se pretpostavlja, četvorice pripadnika Bezbjednosno informativne agencije (BIA).

Preko puta se nalazi najtrofejniji teniser svih vremena. Isti onaj koji vam je tri mjeseca prije nanio prvi poraz u sezoni i prekinuo niz od 41 (!) pobjede. Ima dvije meč-lopte i servira na jednom od svojih najdražih turnira. Sve je spremno za slavlje i od vas se očekuje samo da mu na mreži gospodski pružite ruku i čestitate.

nedjelja, 14 jul 2019 13:31

Nesojluk epskih razmjera

Informacija da je grupa desničara (ili “ekstremista”, kako ih je okarakterisao Blic) pokušala spriječiti izvođenje predstave Srebrenica. Kad mi ubijeni ustanemo više toga, bojim se, skriva nego što otkriva.

Bokser iz Prijedora Dražan Janjanin (30) bio je u automobilu BMW koji se sudario sa SUV-om Porsche u kojem je bio košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić.

M:tel je za 12 godina uložio preko 300 miliona eura u razvoj poslovanja u Crnoj Gori, čime je postao jedan od vodecih investitora u zemlji - izjavio je izvršni direktor M-tela Podgorica Vladimir Lučić u intervjuu Pobjedi. Istakao je da je važno napomenuti da su direktne investicije vlasnika M-tela Podgorica 122 miliona eura, a ostalo je sama firma investirala.

Jutros su u Podgorici osvanula dva potpuno izgorjela automobila.

Trener Partizana, Savo Milošević, poslije utakmice svog tima u Sloveniji saznao je za tešku bolest koju ima Siniša Mihajlović sa kojim je jako dobar prijatelj.Milošević je bio na ivici suza dok je pričao sa medijijma iz Srbije, a Mihajloviću je poslao jaku poruku, koju je zapravo čuo od samog Siniše.

Ministar odbrane Predrag Bošković, sastao se danas u Tel Avivu sa generalnim direktorom Ministarstva odbrane Države Izraelgeneral-majorom Udi Adamom i tom prilikom naglasio da je saradnja dvije dtžave na zavidnom nivou.

Komunikacioni tim Interresorne komisije Savjeta za NATO pokrenuo je danas medijsku kampanju čiji je cilj unapređenje informisanja javnosti o svim aspektima članstva Crne Gore u Sjevernoatlantskoj alijansi.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na poziv Ahmeta Erentoka, predsjednika Borda direktora Azmont Investmentsa, posjetio je budući rizort Portonovi u Herceg Novom.