Standard.

četvrtak septembar 19

Svadba u Nikšiću se pretvorila u košmar: Prijatelji se posvađali zbog pjesme "Srpkinja je mene majka rodila"

Jedno svadbeno veselje u Nikšiću za tili čas se pretvorilo u košmar. I to sve zbog politike! Dvije porodice, čiju djecu je ljubav spojila, neočekivano su zaratile samo zbog naručene…

5579 hits

četvrtak septembar 19

Crna Gora među 40 najljepših zemalja svijeta

Objavljeno u: Društvo

by Jovana

CONDÉ NAST TRAVELLER, svjetski priznat magazin za putovanja, na svom je popisu 40 najljepših zemalja na svijetu uvrstio Hrvatsku, Crnu Goru i Sloveniju. Tako se Crna Gora našla na listi…

96 hits

četvrtak septembar 19

Država konačno riješila da evidentira svoju imovinu

Država je, sudeći po dokumentu zaključcima koje je dostavila Državnoj revizorskoj instituciji, riješila da uspostavi jedinstveni sistem evidencije državne imovine i registar nepokretnosti. U dokumentu, u koji je Pobjeda imala…

142 hits

srijeda septembar 18

FOTO, VIDEO - Uhapšeni Milačić i Dajković: Policija skidala lidera Prave sa krova službenog auta, upotrijebili biber sprej i ubacili…

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić i potpredsjednik stranke Vladislav Dajković uhapšeni su danas u centru Podgorice nakon što su se sukobili sa policijom, koja je pokušala da podigne njihovo…

1882 hits

 
 
 
 
Samir

Samir

Sve što valja građanima Kolašina Demokratama ne valja, pokazali su to nedolaskom na sjednicu Skupštine opštine, na kojoj je donesena Odluka kojom je naš grad prihvatio kandidaturu za organizaciju Međuopštinskih sportskih igara MOSI 2021.godine, saopštili su danas iz Odborničkog kluba Demokratske partije socijalista u SO Kolašin.

Amerika i "vojska Kosova" u Albaniji spremaju udar na sever Kosmeta!”, “Ameri hteli da ubiju Vučića”, “Pakleni plan Šiptara: Upašće na sever Kosova 5. juna!?”, “Amerikanci pune Kosovo džihadistima iz Sirije”, “Plaćenici iz Ukrajine pale Beograd”, “Putin zapretio: NATO odbij od Srbije!”, “NATO će nam ubijati decu još 150 godina”, “Putin: NATO pravi virus da bi pobio Slovene”, “Ustaše prete Vučiću”, “Sramni čin Plenkovića: na Božić pohvalio ‘Oluju’ i Tuđmana”, “Putin Srbiji donosi rakete”, “Hrvati Vučića ruše na ulici!” - samo su dio glavnih naslova s naslovnica srbijanskih najtiražnijih novina, koje je Jutarnji.hr nasumice odabrao, od decembra 2018. do ovog ljeta.

Na dosad održanim sastancima u mjesnim organizacijama Milo Đukanović je predložen kao jedini kandidat za predsjednika Demokratske partije socijalista, a Duško Marković za zamjenika stranke, saopštili su danas iz opštinskog odbora DPS Kotor, poručujući da je to potvrda ispravne politike partije i Vlade.

Vojska Crne Gore, zajedno sa NATO saveznicima, ne štiti granice Crne Gore samo na kopnu već 24 sata dnevno nadzire i obezbjeđuje i našu državnu granicu na moru, navodi se na Twitter nalogu Vlade.

"U slučaju narušavanja bezbjednosti kao krajnju mjeru u odbrani Crne Gore učestvovali bi i naši NATO saveznici", poručuju iz Vlade.

Ramuš Haradinaj biće kandidat za premijera na predstojećim parlamentarnim izborima na Kosovu.

Prema nezvaničnim informacijama, do kojih je došao Standard, policija je uhapsila osumnjičenog maloljetnika za ubistvo djevojke K.R. u Nikšiću..Uprava policije je najavila vanrednu pres konferenciju. Kako je saopšteno, tema je rasvjetljavanje ovog krivičnog djela. 

U poplavama izazvanim obilnim kišnim padavinama u Sudanu, u protekla dva mjeseca, širom zemlje poginulo je 78 osoba, objavila je humanitarna agencija Ujedinjenih naroda.

nedjelja, 08 septembar 2019 10:28

Bečić: Crnoj Gori potrebne nove fabrike

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, posjetio je Gornju Radgonu u Sloveniji, gdje je boravio u radnoj posjeti, na poziv direktora kompanije "ROTO”, saopšteno je iz te partije.

Bivši predsjednik Zimbabvea Robert Mugabe preminuo je u 95. godini poslije duge bolesti. Afrički tiranin koji je 2017. zbačen s vlasti jedno vrijeme je važio za najstarijeg svjetskog lidera, ali nije bio jedini koji je upravljao zemljom u osamdesetim i devedesetim godinama života.

nedjelja, 08 septembar 2019 10:03

Đukanović sjutra sa Palmerom

Predsjednik Milo Đukanović primiće sjutra Metjua Palmera, zamjenika pomoćnika državnog sekretara za evropske i evroazijske poslove američkog Stejt dipartmenta. Palmer boravi u posjeti Crnoj Gori.