Standard.

subota avgust 17

Prijava protiv organizatora skupa na Cijevni: Zakone svi moraju da poštuju

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Ministarstvo kulture podnijeće prijavu protiv organizatora javnog skupa u Tragaji na obali Cijevne na kojem je bila istaknuta samo albanska zastava.

192 hits

subota avgust 17

Knjige u prodaji od ponedjeljka 26. avgusta

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Distribucija kompleta udžbenika počeće najkasnije u ponedjeljak, a prodaja, kako su i ranije najavili iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva, počinje 26. avgusta.

120 hits

subota avgust 17

Vandali oskrnavili objekat CPC u Nikšiću, Episkop Boris poručio: Svoji smo na svome, znamo ko su nalogodavci

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Nepoznati počinioci oskrnavili su u noći između četvrtka i petka objekat Crnogorske pravoslavne crkve u Nikšiću grafitima neprimjerene sadržine i ispisanim ocilima po zidovima i vratima. Vladika Boris, episkop ostroškonikšićki Crnogorske…

123 hits

petak avgust 16

Na Durmitoru spašena državljanka Irske, u toku njen transport ka Žabljaku

Pripadnici Gorske službe spašavanja Crne Gore uspješno su završili spasilačku akciju na Durmitoru, u kojoj je državljanka Irske Amanda Finnegan (33) prilikom planinarenja sa grupom sunarodnika zadobila povredu lijeve noge.

141 hits

 
 
 
 
Jovana

Jovana

Državljanina Srbije A.O. (47), u čijem vozilu je otkriveno 43 kilograma marihuane tipa skank, koja je, kako se sumnja, bila namijenjena krijumčarenju u zemlje Evropske unije uhapšen je, saopšteno je iz Uprave policije.

Državljanin Srbije Antonio Manič (37) koji se potražuje po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Hag zbog sumnje da je u Holandiji počinio krivično djelo ubistvo, uhapšen je na graničnom prelazu Dračenovac prilikom ulaska u našu zemlju.

Bejlopoljska policija podnijela je krivične prijave protivi R.Đ. (49), državljanina Republike Srbije, i I.R. (49) iz Bijelog Polja, zbog sumnje da su prije šest dana pretukli A.G. i A.B. iz Pljevalja, saopteno je iz Uprave policije.

Čak i najracionalnijim djevojkama ove stvari su se bar jednom dogodile. Šta se desi kada nas ljubav natjera da svijet gledamo kroz ružičaste naočare? Predstavljamo vam greške u vezama koje svaka djevojka napravi.

Cetinjanin N.L.(34) povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se u 13 sati i 20 minuta dogodila u mjestu Zabrđe, na magistralnom putu Cetinje - Budva. On je upravljao motociklom marke "Kawasaki" i sudario se sa vozilom "Reno laguna", za čijim je upravljačem bio Budvanin M.J.(59).

Djevojčica iz Njemačke stara osam godina koja je povrijeđena 6. avgusta na Žabljaku sa teškim povredama glave i u stanju kome iz KCCG transportovana je na liječenje u Njemačku, piše PV informer. 

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas u Župi nikšićkoj u kojoj je život izgubio Ljubo Ćorović (27), dok je Ljiljana Rašković (51) teško povrijeđena, ali nije životno ugrožena, nezvanično saznaje Standard. 

Univerzitet Crne Gore objaviće u prvoj nedjelji septembra Konkurs za upis na specijalističke studije, za koje je predviđeno ukupno 2.560 mjesta. 

Sportsko-rekreativna zona u Mojkovcu, na lokaciji nekadašnjeg jalovišta, dobila je juče još jedno gradilište, nakon što je nikšićka kompanija “Temko” počela realizaciju projekta izgradnje parkovskog prostora, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Deset najboljih plaža u Crnoj Gori, po preporuci Vizit Montenegro, su Ploče, Trsteno, Kamenovo, Jaz, Velika plaža, Mogren, Sveti Stefan, Kraljičina plaža, Lučice i Plavi horizonti, piše Boka news.