Standard.

subota avgust 17

Crna Gora od ulaska u NATO obara turističke rekorde

Crna Gora od ulaska u NATO, 2017. obara turističke rekorde i bilježi značajan rast turista iz država saveznica, saopštila je Vlada na svom Twitter nalogu.

136 hits

subota avgust 17

Danas isplata materijalnih davanja

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Isplata materijalnih davanja iz socijalne i dječje zaštite za jul počeće danas, najavljeno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

133 hits

subota avgust 17

MMF: Zemlje regiona broje 20 miliona ljudi, zajedničko tržište donijelo bi 17 milijardi eura BDP-a

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Prema analizama MMF-a i Svjetske banke, regionalne integracije u ekonomskom smislu i jedinstveno tržište u regionu donijeli bi godišnji rast veći od četiri posto, a na kraju i nominalno veći…

133 hits

subota avgust 17

Uz bulevar od Podgorice prema Tuzima planirane biciklističke staze i trotoari

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Uprava za saobraćaj je sa kompanijom Bemax potpisala ugovor za prvu fazu rekonstrukcije magistralnog puta Podgorica – Tuzi, koja podrazumijeva izgradnju bulevara na potezu od raskrsnice sa stočnom pijacom do…

134 hits

 
 
 
 
četvrtak, 22 februar 2018 09:28

Montenegro Airlines predstavlja svoju ponudu na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Crnogorska nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines predstavlja se na 40. Međunarodnom sajmu turizma "IFT 2018", koji se održava od danas 22. do 25. februara u Beogradu.

Montenegro Airlines se predstavlja u okviru cjelokupne crnogorske turističke ponude, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Pod sloganom „Odmor te čeka“ na sajmu će se predstaviti veliki broj specijalizovanih agencija iz oblasti turizma i avio-saobraćaja, hotelijeri, turistički centri, međunarodni tur operatori. Prisustvo Montenegro Airlinesa je veoma značajno, ne samo sa aspekta održavanja postojećih, već i ostvarivanja novih kontakata sa turističkim poslenicima iz regiona i ostatka svijeta.

Za putnike sa tržišta Srbije Montenegro Airines je pripremio posebnu sajamsku ponudu koja se odnosi na putovanja započeta u Beogradu. Za vrijeme trajanja sajma, od 22. do 25. februara uključujući i navedene datume, cijena karte iz Beograda do Podgorice ili Tivta će iznositi 99 eura sa svim pripadajućim taksama. Karte je moguće kupiti na sajmu, u poslovnici Montenegro Airlinesa u Knez Mihajlovoj broj 23, kao i na beogradskom aerodromu. Period u kojem se putovanja trebaju realizovati je od 25. februara do 15. juna 2018. godine. Cijena posebne sajamske ponude važi samo za letove gdje je Montenegro Airlines operativni prevoznik.

Montenegro Airlines će tokom ovogodišnjeg ljetnjeg reda letjenja, od aprila do kraja oktobra, imati od četiri do šest letova dnevno za Podgoricu i Tivat iz Beograda i obratno, a najniža cijena povratne avio-karte sa svim taksama će iznositi 116,40 eura.

Da tržište Srbije i Beograd predstavljaju jednu od ključnih tačaka na mapi destinacija ka kojima saobraća kompanija, najbolje pokazuje podatak da je tokom prošle 2017. godine Montenegro Airlines na ovoj destinaciji prevezao ukupno 260.627 putnika u redovnom saobraćaju.

Promovišući Crnu Goru na najbolji mogući način i povezujući je sa regionom, Evropom i svijetom, Montenegro Airlines predstavlja jedan od stubova turističke privrede, razvoja turizma i crnogorske privrede u cjelini.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.