Standard.

utorak oktobar 15

Za dva mjeseca EPCG dobila 12 prigovora za naknadu štete

Objavljeno u: Ekonomija

by Jovana

Za dva mjeseca, od kada postoji Uredba o naknadama štete u slučaju nestanka struje, snabdjevaču je do sada podneseno svega 12 prigovora, kazala je Milica Knežević iz službe za energetsko-tehničke…

258 hits

utorak oktobar 15

Odgovoran odnos prema životnoj sredini imperativ razvoja zdrave zajednice

Objavljeno u: Ekonomija

by Jovana

Borba se mora voditi na polju ekologije i životne sredine, a otpočeti odgovornijim pristupom, kako nas samih jednih prema drugima, tako i prema našem okruženju. Pored jake političke volje i…

193 hits

ponedjeljak oktobar 14

Crna Gora i dalje najviše izvozi aluminijum, struju i boksit

U prvih osam mjeseci ove godine Crna Goraje, prema preliminarnim podacima Monstata o spoljnotrgovinskoj robnoj razmjeni, izvezla robu vrijednu 263,4 miliona eura.

513 hits

ponedjeljak oktobar 14

Mihailović: Izgurati ovu godinu, od naredne smanjenje duga

Procjene Svjetske banke o padu javnog duga od naredne godine su jako dobre i mi to znamo i bez predviđanja međunarodnih finansijskih institucija, uz sve njihovo uvažavanje. Znamo da smo…

511 hits

 
 
 
 
četvrtak, 13 jun 2019 09:46

Montenegro airlines za Standard: Prevezli smo jednog putnika do Moskve ali vratili njih 90 u Crnu Goru!

Na letu iz Tivta za Moskvu nedavno je letjela samo jedna osoba. U Montenegro airlinesu, kako je saopšteono portalu Standard, nijednog trenutka nijesu pomislili da otkažu let iako su do glavnog grada Rusije trebali da prevezu svega jednog putnika. Ova situacija, dodaju u nacionlanoj avio komapniji, nije ni zabrinjavajuća jer su u povratku za Crnu Goru imali 90 putnika u avionu.

Iz Montenegro airlinesa ističu i da su veoma rijetke situacije da na letu bude samo jedan putnik.

"Drago nam je što smo na letu iz Tivta za Moskvu imali tako srdačnu putnicu, koja nosi samo lijepe utiske sa leta i koja ih je, kao novinar profesionalac, od srca prenijela našim građanima. Rijetko se dešava da na letu imamo baš jednog putnika i sigurni smo da je to za nju bio doživljaj", kazali su nam u MA.

Ipak, ova situacija, dodaju oni, nije ni po čemu drugom posebna ni zabrinjavajuća u komercijalnom smislu.

"Na povratnom letu Moskva- Tivat bilo 90 putnika, tako da nije bilo pomisli da se let otkaže. Naš zadatak, kao nacionalne avio- kompanije je prvenstveno da dovodimo turiste u Crnu Goru i time se vodimo, a ne treba pominjati da za nas svi putnici jednako vrijede", ističu u Montenegro airlinesu.

Početkom turističke sezone više turista dolazi iz Moskve u Crnu Goru, dok manji broj odlazi ka Rusiji.

"Po pravilu prve nedjelje juna, imamo izražena putnička kretanja za dolaske na odmor ruskih turista, kao i nešto manjeg intenziteta na kraju sezone, u septembru, kada se gosti masovnije vraćaju za Rusiju, a opet sa druge strane nema novih dolazaka jer se sezona završava. U ovome nismo usamljeni kao avio-prevoznik, već se i mnogo većim kompanijama od nas isto dešava. Javnost je sigurno upoznata putem portala da je ovih dana bilo i nekoliko slučajeva svjetskih kompanija, koje su takođe na evropskim destinacijama imale po jednog putnika na letu, sa vazduplovima koji imaju mnogo veći kapacitet sjedišta", zaključili su u Montenegro airlinesu.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 13 jun 2019 08:57

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.