Standard.

subota jul 20

Kuzmanović za Standard: Na posao čeka i 17 doktora nauka

Bez posla u Crnoj Gori je 34.809 građana. Od tog broja 4.300 nezaposelnih su visokoškolci. Ipak, najviše zabrinjava što se na Biro rada nalazi i čak 17 doktora nauka! 

255 hits

subota jul 20

Turista manje, a posjetilaca parka Durmitor znatno više

Loše vremenske prilike u junu i julu donijele su probleme turističkim radnicima na Žabljaku zbog čega je posjeta lošila 3,5 odsto. Za razliku od njih Nacionalni park Durmitor veoma posjećen…

233 hits

petak jul 19

Simović - Rajzing Rajnke: Crna Gora i SAD održavaju izuzetne bilateralne i partnerske odnose na svim nivoima

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem Milutin Simović sastao se danas sa ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, Džudi Rajzing Rajnke. 

354 hits

petak jul 19

Dio imovine Budvanske rivijere prodat za 200.000 eura

Dio imovine HG “Budvanska rivijera” prodat je danas na aukciji Draganu Bogdanoviću iz Beograda, koji je prvi istakao ponudu na cijenu od 200.000 eura, saopšteno je iz Komisije za aukciju. Kako…

399 hits

 
 
 
 
četvrtak, 13 jun 2019 09:46

Montenegro airlines za Standard: Prevezli smo jednog putnika do Moskve ali vratili njih 90 u Crnu Goru!

Na letu iz Tivta za Moskvu nedavno je letjela samo jedna osoba. U Montenegro airlinesu, kako je saopšteono portalu Standard, nijednog trenutka nijesu pomislili da otkažu let iako su do glavnog grada Rusije trebali da prevezu svega jednog putnika. Ova situacija, dodaju u nacionlanoj avio komapniji, nije ni zabrinjavajuća jer su u povratku za Crnu Goru imali 90 putnika u avionu.

Iz Montenegro airlinesa ističu i da su veoma rijetke situacije da na letu bude samo jedan putnik.

"Drago nam je što smo na letu iz Tivta za Moskvu imali tako srdačnu putnicu, koja nosi samo lijepe utiske sa leta i koja ih je, kao novinar profesionalac, od srca prenijela našim građanima. Rijetko se dešava da na letu imamo baš jednog putnika i sigurni smo da je to za nju bio doživljaj", kazali su nam u MA.

Ipak, ova situacija, dodaju oni, nije ni po čemu drugom posebna ni zabrinjavajuća u komercijalnom smislu.

"Na povratnom letu Moskva- Tivat bilo 90 putnika, tako da nije bilo pomisli da se let otkaže. Naš zadatak, kao nacionalne avio- kompanije je prvenstveno da dovodimo turiste u Crnu Goru i time se vodimo, a ne treba pominjati da za nas svi putnici jednako vrijede", ističu u Montenegro airlinesu.

Početkom turističke sezone više turista dolazi iz Moskve u Crnu Goru, dok manji broj odlazi ka Rusiji.

"Po pravilu prve nedjelje juna, imamo izražena putnička kretanja za dolaske na odmor ruskih turista, kao i nešto manjeg intenziteta na kraju sezone, u septembru, kada se gosti masovnije vraćaju za Rusiju, a opet sa druge strane nema novih dolazaka jer se sezona završava. U ovome nismo usamljeni kao avio-prevoznik, već se i mnogo većim kompanijama od nas isto dešava. Javnost je sigurno upoznata putem portala da je ovih dana bilo i nekoliko slučajeva svjetskih kompanija, koje su takođe na evropskim destinacijama imale po jednog putnika na letu, sa vazduplovima koji imaju mnogo veći kapacitet sjedišta", zaključili su u Montenegro airlinesu.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 13 jun 2019 08:57

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.