Standard.

nedjelja novembar 17

U Crnoj Gori 25 000 žiranata: garantuju za 428 miliona eura

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Skoro 25.000 građana Crne Gore opterećeni su kao žiranti za kredite fizičkih lica u ukupnoj vrijednosti od 428,8 miliona eura, piše Dan.

125 hits

subota novembar 16

Fabris: Da nijesmo imali euro, naš rast bio znatno sporiji

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Najbolji indikator očuvanog povjerenja u bankarski sistem predstavlja rast ukupnih depozita, koji su tokom prvih devet mjeseci ostvarili rast od 9,23 odsto, ukupan profit poslovnih banaka iznosi 48,6 miliona eura,…

320 hits

subota novembar 16

Cijena eurodizela na regionalnom prosjeku

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Cijena eurosupera 95 u Crnoj Gori i dalje je viša od prosjeka u regionu, dok je eurodizel na nivou prosječne regionalne vrijednosti, pokazuju podaci iz Biltena Ministarstva ekonomije.

269 hits

 
 
 
 
petak, 05 jul 2019 11:06

Najmenadžeri godine: Prestižno priznanje za Danila Orlandića, Mirjanu Mrkalj i Veselina Pejovića

U Sarajevu je sinoć po četrdeseti put, u organizaciji Evropskog udruženja menadžera, Direkcije za izbor najmenadžera jugoistočne i srednje Evrope, održana svečana dodjela prestižne nagrade Najmenadžer i ličnost godine.

Nagrade su, u različitim kategorijama, dobila i sedmorica crnogorskih menadžera i to Krsto Niklanović, vlasnik restorana Jadran i Beer & Bike kluba, Mirjana Mrkalj, direktor hotela Splendid, zatim Miomir M. Mugoša, direktor Poreske uprave Crne Gore, Danilo Orlandić, direktor Aerodroma Crne Gore, Vesrlin Pejović, direktor UNIPROM-a, Nebojša Šćekić, direktor Sava osiguranja i Velibor Zolak, direktor AMC Communications.

Ceremonija

Priznanje ličnost godine dobio je Borut Pahor, predsjednik Republike Slovenije.

Dobitnici

Za najambasadora proglašen je Milan Jazbec, ambasador Slovenije u Sjevernoj Makedoniji, a za najboljeg gradonačelnika Vili Basanese, gradonačelnik Umaga.

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.