Standard.

nedjelja novembar 17

U Crnoj Gori 25 000 žiranata: garantuju za 428 miliona eura

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Skoro 25.000 građana Crne Gore opterećeni su kao žiranti za kredite fizičkih lica u ukupnoj vrijednosti od 428,8 miliona eura, piše Dan.

112 hits

subota novembar 16

Fabris: Da nijesmo imali euro, naš rast bio znatno sporiji

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Najbolji indikator očuvanog povjerenja u bankarski sistem predstavlja rast ukupnih depozita, koji su tokom prvih devet mjeseci ostvarili rast od 9,23 odsto, ukupan profit poslovnih banaka iznosi 48,6 miliona eura,…

309 hits

subota novembar 16

Cijena eurodizela na regionalnom prosjeku

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Cijena eurosupera 95 u Crnoj Gori i dalje je viša od prosjeka u regionu, dok je eurodizel na nivou prosječne regionalne vrijednosti, pokazuju podaci iz Biltena Ministarstva ekonomije.

259 hits

 
 
 
 
srijeda, 10 jul 2019 13:00

Pilotu pozlilo i izgubio svijest: Avion Montenegro Airlinesa morao prinudno da sleti

Pilotu pozlilo i izgubio svijest: Avion Montenegro Airlinesa morao prinudno da sleti FOTO: EX-YU Aviation News

Avion Montenegro Airlinesa, na putu od Tivta do Moskve, morao je hitno da sleti jer se prvi pilot osjećao loše i izgubio svijest, izvještava ruska agencija TASS. 

Kako navodi TASS, avion je sletio na aerodrom Kaluga. 

Slijetanje na taj aerodrom je proteklo bez ikakvih problema.

Avion je trebalo da stigne do aerodroma Domodedovo, ali je zbog bezbjednosti putnika ipak odmah odlučeno da sleti u Kalugu. 

Iz Montenegro Airlinesa su potvrdili da je zbog pogoršanja zdravstvenog stanja jednog od pilota, a sve u cilju pružanja adekvatne zdravstvene pomoć, avion sletio na aerodrom Kaluga u Rusiji.

"Pilot je medicinski zbrinut na odgovarajući način i njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Sigurnost i bezbjednost putnika i posade na letu nije ni u jednom trenutku bila ugrožena, jer je letačko osoblje Montenegro Airlines-a obučeno i trenirano za postupanje u sličnim situacijama, te je avion rutinski sletio na pomenuti aerodrom. Operativne službe kompanije ulažu maksimalne napore da avion u najbržem mogućem roku vrate u saobraćaj, a putnike dovedu do planirane destinacije", objasnili su u Montenegro Airlinesu.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 10 jul 2019 13:43

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.