Standard.

nedjelja decembar 08

Biljana Jakić: Državna pomoć MA biće izazov u pregovorima

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Slučaj državne pomići Montenegro Airlinesu nije bio uslov za otvaranje Poglavlja 8, ali će to svakako biti izazov u pregovorima sa EU, kazala je za TVCG Biljana Jakić, generalna direktorica…

412 hits

subota decembar 07

Čanović: Od 51.000 podnijetih, obrađeno više od 33.000 zahtjeva za legalizaciju

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

U onim opštinama u kojima je i zvanično evidentiran najveći broj bespravnih objekata podnijet je najveći broj zahtjeva za legalizaciju, kaže za Vikend novine Marko Čanović iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.

592 hits

ponedjeljak decembar 09

Zaposleno 11.595 domaćih sezonaca

Od početka godine do kraja septembra na sezonskim poslovima širom Crne Gore bilo je zaposleno 11.595 isključivo domaćih radnika, pokazatelji su Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, pišu Dnevne novine.

330 hits

ponedjeljak decembar 09

Zaposleno 11.595 domaćih sezonaca

Objavljeno u: Ekonomija

ponedjeljak decembar 09

Ima prostora da se još stegne kaiš: Smanjiti budžetska izdavanja za službena putovanja, gorivo i reprezentaciju

Ima prostora da se smanje takozvani neproduktivni troškovi u budžetu – za službena putovanja, gorivo, reprezentaciju, smatraju i u vlasti i u opoziciji. Vlada prilikom koncipiranja budžeta smanjuje malo po…

345 hits

 
 
 
 
utorak, 23 jul 2019 09:15

Katnić na čelu Podgoričke banke, promjene kreću na jesen 2020. godine

Societe Generale Montenegro banka od danas zvanično ne postoji u Crnoj Gori. Novi naziv Podgorička banka imaće sve dok se u potpunosti ne spoji sa CKB banko, a to se očekuje na jesen 2020. godine. Takođe, na čelu banke će biti dosadašnji predsjednik Borda direktora Societe Generale Montenegro banke Milorad Katnić, koji je na toj poziciji zamijenio dosadašnjeg direktora Radula Raonića.

Sve filijale Socete banke su preimenovane u Podgoričku banku, zamjenjen je logo banke, a uskoro će i bankomati. 

Na novom sajtu, direktor Milorad Katnić je objavio pismo u kojem je obrazložio sve detalje.

"U Crnoj Gori, CKB trenutno ima 28 filijala, 100 bankomata i 459 zaposlenih, dok Podgoričku banku čini 20 filijala, 24 bankomata i 291 zaposleni. Nakon integracije CKB-a i Podgoričke banke, integrisana banka će zadržati stabilnu lidersku poziciju, kako po veličini aktive, tako i po broju poslovnica u Crnoj Gori. Mreža koja će nastati nakon potpune integracije banaka biće i dalje najveća u Crnoj Gori, dok će sama integracija omogućiti sveukupno podizanje standarda kvaliteta, s obzirom na to da će najbolje usluge i proizvodi obje banke biti korišćeni na konkurentan način u korist naših klijenata", rekao je Katnić.

KATNIC

Integrisana banka će, dodaje on, isto tako dokazati svoju digitalnu izvrsnost, moderan i individualan pristup klijentima, kao i dostupnost putem široke mreže i stručnosti našeg komercijalnog osoblja.

"Tokom procesa integracije, koja počinje sada i planirano je da traje do jeseni naredne, 2020. godine, i dalje će Vam biti na raspolaganju visokokvalitetne usluge koje ste navikli da koristite kao klijent Societe Generale banke Montenegro, a koje sada koristite kao klijent Podgoričke banke. Štaviše, uvodićemo i nove proizvode i usluge, koje će Vam biti dostupne već tokom procesa naše integracije. Trenutno, u vezi sa integracijom, klijenti ne treba ništa da preduzimaju. Obezbijedićemo da tokom procesa integracije, klijenti dobijaju blagovremene i tačne informacije o svim neophodnim koracima koje bi eventualno trebalo da preduzimaju", zaključuje Katnić.

Podsjećamo, Societe Generale banka u Crnoj Gori, odnosno 90 odsto akcija te banke, prodato je mađarskoj OTP grupi za 40 miliona eura. 

Zbog spajanja sadašnje Podgoričke i CKB banke, dio radnika će biti višak. Na koji način će biti otpušteni čitajte OVDJE.

N.D.L.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.