Standard.

subota avgust 17

Crna Gora od ulaska u NATO obara turističke rekorde

Crna Gora od ulaska u NATO, 2017. obara turističke rekorde i bilježi značajan rast turista iz država saveznica, saopštila je Vlada na svom Twitter nalogu.

13 hits

subota avgust 17

Danas isplata materijalnih davanja

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Isplata materijalnih davanja iz socijalne i dječje zaštite za jul počeće danas, najavljeno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

10 hits

subota avgust 17

MMF: Zemlje regiona broje 20 miliona ljudi, zajedničko tržište donijelo bi 17 milijardi eura BDP-a

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Prema analizama MMF-a i Svjetske banke, regionalne integracije u ekonomskom smislu i jedinstveno tržište u regionu donijeli bi godišnji rast veći od četiri posto, a na kraju i nominalno veći…

7 hits

subota avgust 17

Uz bulevar od Podgorice prema Tuzima planirane biciklističke staze i trotoari

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Uprava za saobraćaj je sa kompanijom Bemax potpisala ugovor za prvu fazu rekonstrukcije magistralnog puta Podgorica – Tuzi, koja podrazumijeva izgradnju bulevara na potezu od raskrsnice sa stočnom pijacom do…

12 hits

 
 
 
 
utorak, 23 jul 2019 09:15

Katnić na čelu Podgoričke banke, promjene kreću na jesen 2020. godine

Societe Generale Montenegro banka od danas zvanično ne postoji u Crnoj Gori. Novi naziv Podgorička banka imaće sve dok se u potpunosti ne spoji sa CKB banko, a to se očekuje na jesen 2020. godine. Takođe, na čelu banke će biti dosadašnji predsjednik Borda direktora Societe Generale Montenegro banke Milorad Katnić, koji je na toj poziciji zamijenio dosadašnjeg direktora Radula Raonića.

Sve filijale Socete banke su preimenovane u Podgoričku banku, zamjenjen je logo banke, a uskoro će i bankomati. 

Na novom sajtu, direktor Milorad Katnić je objavio pismo u kojem je obrazložio sve detalje.

"U Crnoj Gori, CKB trenutno ima 28 filijala, 100 bankomata i 459 zaposlenih, dok Podgoričku banku čini 20 filijala, 24 bankomata i 291 zaposleni. Nakon integracije CKB-a i Podgoričke banke, integrisana banka će zadržati stabilnu lidersku poziciju, kako po veličini aktive, tako i po broju poslovnica u Crnoj Gori. Mreža koja će nastati nakon potpune integracije banaka biće i dalje najveća u Crnoj Gori, dok će sama integracija omogućiti sveukupno podizanje standarda kvaliteta, s obzirom na to da će najbolje usluge i proizvodi obje banke biti korišćeni na konkurentan način u korist naših klijenata", rekao je Katnić.

KATNIC

Integrisana banka će, dodaje on, isto tako dokazati svoju digitalnu izvrsnost, moderan i individualan pristup klijentima, kao i dostupnost putem široke mreže i stručnosti našeg komercijalnog osoblja.

"Tokom procesa integracije, koja počinje sada i planirano je da traje do jeseni naredne, 2020. godine, i dalje će Vam biti na raspolaganju visokokvalitetne usluge koje ste navikli da koristite kao klijent Societe Generale banke Montenegro, a koje sada koristite kao klijent Podgoričke banke. Štaviše, uvodićemo i nove proizvode i usluge, koje će Vam biti dostupne već tokom procesa naše integracije. Trenutno, u vezi sa integracijom, klijenti ne treba ništa da preduzimaju. Obezbijedićemo da tokom procesa integracije, klijenti dobijaju blagovremene i tačne informacije o svim neophodnim koracima koje bi eventualno trebalo da preduzimaju", zaključuje Katnić.

Podsjećamo, Societe Generale banka u Crnoj Gori, odnosno 90 odsto akcija te banke, prodato je mađarskoj OTP grupi za 40 miliona eura. 

Zbog spajanja sadašnje Podgoričke i CKB banke, dio radnika će biti višak. Na koji način će biti otpušteni čitajte OVDJE.

N.D.L.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.