Standard.

subota decembar 14

Ni privreda, ni država nijesu spremni za elektronsku fiskalizaciju

Unija poslodavaca, Privredna komora i Montenegro biznis alijansa MBA pozdravljaju Vladinu odluku da do januara 2021. odloži primjenu elektronske fiskalizacije jer smatraju da u ovom momentu ni država ni privreda…

206 hits

petak decembar 13

Marković: Za projekte na sjeveru opredijeljeno više od 190 miliona eura

Objavljeno u: Ekonomija

by Lejla

Vlada Crne Gore opredijelila je više od 190 miliona eura za projekte u opštinama na sjeveru i opštinama sa stepenom razvijenosti ispod državnog prosjeka, kazao je premijer Duško Marković.

311 hits

petak decembar 13

ANB za opremu izdvaja gotovo dva miliona eura

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Za potrebe rada Agencije za nacionalnu bezbjednost za iduću godinu iz državne kase biće izdvojeno 8.728.434 eura, predviđeno je Prijedlogom budžeta, koji je nedavno usvojila Vlada.

365 hits

četvrtak decembar 12

BRAVO ZA VLADU! Umjesto novogodišnjeg koktela donIraće novac Dječijoj bolnici

Premijer Duško Marković odlučio je da ove godine ne bude novogodišnjeg koktela za funkcionere i goste kao što je to bila praksa ranijih godina. 

515 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 11 novembar 2019 10:52

Crnogorska komercijalna banka i Podgorička banka donirale televizijsku opremu JU Zavodu “Komanski most”

Crnogorska komercijalna banka (CKB) i Podgorička banka, članice OTP Grupe, još jednom su potvrdile svoju namjeru da dugoročnim društveno odgovornim djelovanjem utiču na poboljšanje uslova života i rada u našoj zajednici.

Zahvaljujući njihovoj ovogodišnjoj vrijednoj donaciji, sobe u kojima borave korisnici usluga JU Zavod „Komanski most“  u Podgorici opremljene su televizijskom opremom.

Naše je nastojanje da, kao društveno odgovorne kompanije, pokažemo kontinuitet brige prema članovima našeg društva i zajednici u cjelini. Zajedničkom donacijom želimo da doprinesemo boljem i prijatnijem boravku u ovom ambijentu, svim licima kojima su neophodne usluge ovog Zavoda.Drago nam je što smo i ove godine bili u prilici da izađemo u susret njihovim potrebama i što je donacija istovremeno i svojevrstan poklon povodom njihovog jubileja - 43 godine postojanja.“ – izjavila je Maja Vukčević, direktorka Kabineta Glavnog izvršnog direktora i Direkcije za upravljanje ljudskim resursima CKB banke.

U pratnji direktora ustanove, gospodina Vaselja Dušaja, predstavnici banaka obišli su smještajne kapacitete i upoznali se sa planovima njihovog daljeg rada.

Direktor Dušaj zahvalio je bankama na vrijednoj donaciji:

Donacija CKB i Podgoričke banke je od velikog značaja za našu ustanovu. Mi veoma cijenimo svako nastojanje ovih banaka da nam pomognu bilo novčano ili materijalnom donacijom, a posebno smo zahvalni što je inicijativa za ovu donaciju potekla upravo od njih.“

Djelatnost JU Zavoda „Komanski most“ obuhvata zbrinjavanje, obrazovanje, radno-okupaciono angažovanje i zdravstvenu zaštitu lica sa posebnim potrebama.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.