Standard.

petak januar 17

NEPI kupio Delta City

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Južnoafrički investicioni fond New Europe Property Investments (NEPI) kupio je podgorički i beogradski šoping mol Delta siti, saznaje Pobjeda iz Beča, gdje je ugovor potpisan.

200 hits

petak januar 17

NEPI kupio Delta City

Objavljeno u: Ekonomija

petak januar 17

Potpisan 20 miliona eura vrijedan ugovor o rehabilitaciji dionice puta Rožaje – Špiljani

Uprava za saobraćaj i austrijska kompanija Štrabag zaključili su Ugovor o izvođenju radova na rehabilitaciji i unapređenju dionice puta M – 2 Rožaje – Špiljani.

165 hits

petak januar 17

Za izgradnju puteva u ovoj godini 2.750.000 eura

Podgoričko preduzeće Putevi u ovoj godini planira da potroši 2.750.000 eura za izgradnju puteva. Od tog iznosa, saopštili su iz preduzeća čiji je izvršni direktor Radenko Bulatović, 250.000 eura namijenjeno je…

154 hits

petak januar 17

Montenegro Airlines osmi put nosilac IOSA sertifikata 

Nacionalnoj avio-kompaniji Montenegro Airlines ove godine, osmi put po redu, uručen je IOSA sertifikat koji se izdaje nakon kompleksne revizije koju obavi Međunarodna asocijacija redovnih avio-prevozilaca IATA, saopšteno je iz te kompanije. 

119 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 02 decembar 2019 12:59

Putnik opisao let od Tivta do Moskve: "Montenegro Airlines je dobra avio kompanija, opet ću koristiti njihove usluge"

Donedavno nijesam znao mnogo o ovoj avio-kompaniji, ali sam rezervisao planinarsku turu u Crnoj Gori preko agencije koja nas je smjestila na let avio-kompanije Montenegro Airlines. Letjeli smo od Moskve do Tivta i nazad, počinje priču jedan od zadovoljnih putnika.

Njegov utisak prenosimo u cjelosti:

Moj kratki izvještaj o putovanju usmjeren je na dio puta Tivat-Moskva. Letovi u oba pravca su bili na vrijeme. Aerodrom u Tivtu je mali ali uživao sam u činjenici da moram doći pješke do aviona, i da autobusi nijesu potrebni. Putovali smo van sezone-maj, tako da je avion, iako mali, bio poluprazan. Sjedišta su bila udobna, a u sklopu njih se može naći obiman Luxury Inflight časopis koji je na engleskom i crnogorskom jeziku.

Ne može se dovoljno reći o prelijepom pogledu na bokokotorski zaliv koji je bio na našem dlanu prilikom uzlijetanja, ali to nije mnogo povezano sa avio-kompanijom.

Nakon uzlijetanja, počela je usluga. Za razliku od većine avio-kompanija, ovdje su nam ponudili ne jedno već nekoliko pića. Na primjer, ja sam se odlučio za sok od jabuke i kafu. Već sam se navikao na standardne sendviče u avionima, tako da sam bio prijatno iznenađen što su nam ponudili besplatni obrok. Ispostavilo se da je pašta bila hladna (ali topla kafa je spasila situaciju). Takođe smo dobili i kriške šunke punjene sa paprikom i maslinama, slano pecivo i slatki mafin. Nije bilo drugog izbora hrane. Sve je bilo dobro.

Zaključak: Ovo je dobra avio-kompanija i ponovo ću koristiti njihove usluge ako budem putovao za Crnu Goru.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.