Standard.

subota decembar 07

CRNO NA BIJELO: Idete iz Crne Gore? Ovo su troškovi života u Njemačkoj

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Njemačka je za državljane zemalja Zapadnog Balkana omiljena adresa za bolji život. Međutim, život u Njemačkoj i nije tako jeftin. Samo za stan mjesečno izdvajate trećinu svoje plate. Koliki su…

640 hits

subota decembar 07

Čanović: Od 51.000 podnijetih, obrađeno više od 33.000 zahtjeva za legalizaciju

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

U onim opštinama u kojima je i zvanično evidentiran najveći broj bespravnih objekata podnijet je najveći broj zahtjeva za legalizaciju, kaže za Vikend novine Marko Čanović iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.

257 hits

petak decembar 06

Morsko dobro tužilo Carevića: Traže naknadu štete za korišćenje prostora na plaži Ploče

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom pokrenulo je inicijativu da se brat aktulenog predsjednika opštine Budva, Marko Bato Carević, ispiše kao vlasnik objekta od 83 kvadrata na plaži Ploče, zvanično…

625 hits

petak decembar 06

Sve više turista stiže brodovima i avionima

Oni koji su tokom tri mjeseca ljetnje sezone koristili željeznički, pomorski i vazdušni saobraćaj širom Crne Gore, najvidljiviji su gosti ove godine. O tome najbolje svjedoče gužve na putevima, aerodromima…

499 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 02 decembar 2019 12:59

Putnik opisao let od Tivta do Moskve: "Montenegro Airlines je dobra avio kompanija, opet ću koristiti njihove usluge"

Donedavno nijesam znao mnogo o ovoj avio-kompaniji, ali sam rezervisao planinarsku turu u Crnoj Gori preko agencije koja nas je smjestila na let avio-kompanije Montenegro Airlines. Letjeli smo od Moskve do Tivta i nazad, počinje priču jedan od zadovoljnih putnika.

Njegov utisak prenosimo u cjelosti:

Moj kratki izvještaj o putovanju usmjeren je na dio puta Tivat-Moskva. Letovi u oba pravca su bili na vrijeme. Aerodrom u Tivtu je mali ali uživao sam u činjenici da moram doći pješke do aviona, i da autobusi nijesu potrebni. Putovali smo van sezone-maj, tako da je avion, iako mali, bio poluprazan. Sjedišta su bila udobna, a u sklopu njih se može naći obiman Luxury Inflight časopis koji je na engleskom i crnogorskom jeziku.

Ne može se dovoljno reći o prelijepom pogledu na bokokotorski zaliv koji je bio na našem dlanu prilikom uzlijetanja, ali to nije mnogo povezano sa avio-kompanijom.

Nakon uzlijetanja, počela je usluga. Za razliku od većine avio-kompanija, ovdje su nam ponudili ne jedno već nekoliko pića. Na primjer, ja sam se odlučio za sok od jabuke i kafu. Već sam se navikao na standardne sendviče u avionima, tako da sam bio prijatno iznenađen što su nam ponudili besplatni obrok. Ispostavilo se da je pašta bila hladna (ali topla kafa je spasila situaciju). Takođe smo dobili i kriške šunke punjene sa paprikom i maslinama, slano pecivo i slatki mafin. Nije bilo drugog izbora hrane. Sve je bilo dobro.

Zaključak: Ovo je dobra avio-kompanija i ponovo ću koristiti njihove usluge ako budem putovao za Crnu Goru.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.