Standard.

ponedjeljak oktobar 22

Plata na svakih 15 dana: Šta o tome misle poslodavci i sindikalci

Privreda bi u ovom ekonomskom miljeu teško izdržala isplatu zarada iz dva dijela petnaestodnevno, kažu poslodavci. Sindikalci smatraju da to nije loša ideja, ali ističu da se prije svega moramo…

17 hits

ponedjeljak oktobar 22

Imate li ikakva prava ako vam je otkazan let iz Crne Gore? Koliko novca može da se dobije?

Mnogobrojni su razlozi zbog kojih se dešava da letovi avionom kasne ili su otkazani. U tim situacijama nije neuobičajeno da se putnici nađu u problemima zbog nepredviđenih dešavanja. Svakako da…

17 hits

ponedjeljak oktobar 22

EPCG i Fortum u solarnu elektranu ulažu 178 miliona eura

Konzorcijum koji čine Elektroprivreda i finska kompanija Fortum, koji je izabran za gradnju solarne elektrane na Briskoj gori u Ulcinju, planira da zaposli 226 ljudi na tom projektu i uloži…

33 hits

ponedjeljak oktobar 22

"Rušićemo nelegalne objekte"

Građani su u zakonom predviđenom roku nadležnim opštinskim organima predali više od 51 hiljade zahtjeva za legalizaciju objekata u Crnoj Gori, saopštio je u emisiji "Okvir" na RTCG ministar održivog…

17 hits

ponedjeljak oktobar 22

"Rušićemo nelegalne objekte"

Objavljeno u: Ekonomija

 
 
 
 
Ana Šofranac

Ana Šofranac

ponedjeljak, 22 oktobar 2018 21:49

Džikić: Zadovoljan sam, hvala publici

Trener Budućnost Volija Aleksandar Džikić bio je zadovoljan nakon rutinske pobjede nad ekipom FMP-a.

U pucnjavi koja se večeras dogodila na Novom Beogradu, ranjen je jedan mladić, saznaje "Blic".

Bivšeg predsjednika SRJ Slobodana Miloševića ubili su Amerika i NATO, tvrdi poznati američki advokat i nekadašnji federalni tužilac SAD Remzi Klark! On smatra i da je svojevremeno trebalo sprovesti temeljnu istragu svih propusta u slučaju Miloševićevog liječenja tokom boravka u Haškom tribunalu.

Ovakvo stvorenje nikada nije viđeno u ovom dijelu svijeta, tvrde australijski istraživači.

Stručnjak za pivo snimio je video u kom pokazuje kako da sipate savršenu čašu piva i izbjegnete nadut stomak.

ponedjeljak, 22 oktobar 2018 20:22

Vladimir Jokić kupuje deset novih vozila

Kotor će Dan opštine 21. novembar dočekati bogatiji sa deset novih automobila, čija bi ukupna vrijednost trebala da bude 135.710 eura. Možda neće biti isporučeni baš na taj dan kada se sumiraju rezultati učinjenog u godini koja se polako završava, ali oće u vremenu koje slijedi, definisano je u postupku javne nabavke sredstava za transport. Rok za podnošenje prijava iznosi 22 dana od dana objavljivanja, a Opština je 5. oktobra 2018. godine donijela Odluku broj 01-15039 o nabavci pomenutih automobila, piše Skala radio.

Stariji čovjek umro je nakon što ga je grupa majmuna bukvalno kamenovala na smrt, zasipajući ga ciglama sa drveta na kojem su sjedjeli.

Košarkaši Budućnosti Voli upisali su treću pobjedu u ABA ligi. "Plavi" su, u četvrtom kolu regionalnog takmičenja, savladali FMP 79:59 (22:12, 26:16, 9:15, 22:16) u "Morači".

U Klničkom centru Crne Gore (KCCG) sa uspjehom je završen još jedan projekat, rekonstrukcija i adaptacija Klinike za ortopediju i traumatologiju, saopšteno je iz te ustanove.

Ljetnje računanje vremena, koje je ove godine počelo 25. marta, završava ovu nedjelju, 28. oktobra. Računanje vremena pomiče se za jedan sat unazad, tako da se 3 sata računa kao 2 sata, odnosno da se kazaljka sata pomakne za jedan sat unatrag.