Standard.

nedjelja februar 18

Simović: Povezanost poljoprivrede, turizma i trgovine je interes sva tri sektora

Povezanost sektora poljoprivrede, turizma i trgovine je ključ napretka za sva tri sektora, a ujedno, to je važna pretpostavka za otvaranje novih radnih mjesta i ukupan razvoj crnogorske ekonomije, ocijenio…

10 hits

nedjelja februar 18

Izdavanje stanova "na divlje": Država ćuti, hotelijeri kukaju, a vlasnici pune džepove

Pored šverca cigareta, alkohola i druge robe, unosan posao je odavno i izdavanje stanova na duže, a posljednjih godina i na sat, dan, dva bez plaćanja poreza. Cijena po danu…

29 hits

subota februar 17

Ministri do guše u kreditima: Bankama duguju pola miliona eura

Većina crnogorskih ministara, na čelu sa premijerom Duškom Markovićem, kreditno je zadužena. U najvećoj mjeri članovi izvršne vlasti su uzeli stambene ili potrošačke kredite, a rate im se kreću u…

208 hits

subota februar 17

Tunel Mala trava biće probijen do kraja mjeseca

Na auto-putu Bar-Boljare, zaključno sa prvom sedmicom februara, završeni su radovi na iskopu i primarnoj podgradi tunela u dužini od 26,2 kilometra. To je 75 odsto ukupne dužine svih tunela…

44 hits

 
 
 
 
Ana Šofranac

Ana Šofranac

Na ponovljenim izborima u Ulcinju Socijaldemokratska partija osvojila je mandat i ušla u lokalni parlament, dok je bez jednog mandata ostao DPS.

Ljekari se bore za život penzionisanog glumca Vase Spasojevića (72) koji je juče pronađen bez svijesti u blizini Gamzigradske banje, prenosi Alo.

Šef katedre za savremeni hrvatski jezik na Filozofskom fakultetu u Osijeku i urednik časopisa "Jezik" Sanda Ham, privukla je veliku pažnju javnosti u Hrvatskoj, ali i regionu svojom tvrdnjom da se "ne kaže Pjongčang nego Pjongjang".

nedjelja, 18 februar 2018 20:05

Udes u mjestu Lazine, ima povrijeđenih

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 18 časova na putu Podgorica - Danilovgrad, u mjestu Lazine, povrijeđene su tri osobe, potvrđeno je portalu Standard iz OKC-a.

Ruski kosmonaut Anton Škaplerov objavio je fotografiju Aralskog mora iz svemira, na kojoj se vidi katastrofalna sudbina tog mora — njegova ukupna površina se u posljednjih nekoliko godina drastično smanjila.

U pucnjavi koja je izbila u Kizljaru u Dagestanu u južnoj Rusiji, poginulo je pet osoba, a pet ranjeno, izjavio je portparol Ministarstva zdravlja Dagestana.

nedjelja, 18 februar 2018 19:11

Tivat: Izgorjela vikendica, nema povrijeđenih

Na jednoj od vikendica na Ponti Seljanova u Tivtu oko 15.15 sati izbio je požar, javlja portal Boka news.

Redovna sjednica Skupštine Kosova na kojoj je trebalo da se raspravlja o predlogu zakona o ratifikaciji sporazuma s Crnom Gorom o demarkaciji granične linije je odložena, javlja Radio-televizija Kosovo (RTK).

Na istragu o brodolomu Titanika možda su uticali masoni, ukazuju novi dokazi. Tajna arhiva u kojoj se nalaze imena dva miliona masona prvi put je javno objavljena na stranici "Ancestry", te otkriva u kolikoj su mjeri masoni bili uključeni u kontroverznu britansku istragu o najvećoj katastrofi tog doba.

nedjelja, 18 februar 2018 18:29

"Moramo izbjeći 'balkanizaciju' u Siriji"

Jedinstvo i suverenost Sirije mora da se održi kako bi se izbjegao proces dijeljenja na manje fragmente, poznatiji kao "balkanizacija", na Bliskom istoku, izjavio je specijalni izaslanik UN za Siriju Stafan de Mistura.