Standard.

petak jul 19

FOTO - Astronomske cijene u Budvi: Pogledajte koliko košta limunada, a tek cijeđeni sok od ananasa

Na društvenim mrežama kruži fotografija menija jednog ugostiteljskog objekta iz Budve čije cijene izazivaju šok i nevjericu. Ukoliko želite da se osvježite baš u ovom ugostiteljskom objektu morate i te…

1948 hits

petak jul 19

Kinezima za brodove plaćeno 4,77 miliona dolara

Rata kredita za brodove Crnogorske i Barske plovidbe od ukupno 4,77 miliona dolara kineskoj Eksim banci plaćena je na vrijeme – u srijedu, zajedničkim snagama Vlade i tih kompanija. Rata…

106 hits

srijeda jul 17

Bankarski sektor stabilan, javni dug izazov

Bankarski sektor je stabilan, a nivo javnog duga ostaje izazov, kazao je guverner Radoje Žugić, predstavljajući izvještaj o radu Centralne banke Crne Gore (CBCG) u 2018. na sjednici Odbora za…

350 hits

srijeda jul 17

Prošle godine u Sjeverni region uloženo 340 miliona, u ovom trenutku tamo aktivno 50 gradilišta

Objavljeno u: Ekonomija

by Jovana

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković saopštio je danas na Premijerskom satu da je u razvoj Sjevernog regiona samo prošle godine uloženo 340 miliona eura i da je na našem…

367 hits

 
 
 
 
Balša Knežević

Balša Knežević

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Republike Slovenije Mitju Močnika kojem je zahvalio na doprinosu koji je pružio tokom obavljanja uspješne diplomatske misije u Podgorici, snaženju odnosa i partnerske saradnje između dvije zemlje koje njeguju tradicionalno prijateljstvo, saopšteno je iz Brajovićevog kabineta.

Ministar saobraćaja Osman Nurković kazao je da će izgradnja prioritetne dionice autoputa Smokovac - Mateševo koštati oko 895 miliona eura.

Predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću i dalje pristižu brojne čestitke od najviših zvaničnika povodom 13. jula - Dana državnosti Crne Gore, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

Predsjedništva Socijaldemokrata razmotrilo je plan aktivnosti do kraja godine i zadovoljno je radom svih opštinskih odbora, saopšteno je iz te stranke.

U našoj zemlji danas sunčano i toplije, na sjeveru poslije podne i uveče jači razvoj oblačnosti, ponegdje mogući i pljuskovi.

Sve izmjene izbornih zakona trebalo bi da budu rezultat dogovora i zdravih kompromisa predstavnika svih parlamentarnih partija, građanskog društva i svih drugih činilaca koji mogu dati doprinos ovom značajnom i odgovornom poslu, rekao je Đorđije Vukčević, predsjednik Državne izborne komisije.

Toplotni talas koji je ove nedelje zahvatio Izrael dostigao je vrhunac u srijedu u Sodomu, kraj Mrtvog mora.

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio da su pozicije Kosova u dijalogu sa Srbijom oslabili dosadašnje rukovodstvo i partijski lideri.

Dileme izgleda više nema, kako Dnevne novine saznaju Faruk Hadžibegić je novi selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore!

Rata kredita za brodove Crnogorske i Barske plovidbe od ukupno 4,77 miliona dolara kineskoj Eksim banci plaćena je na vrijeme – u srijedu, zajedničkim snagama Vlade i tih kompanija. Rata je plaćena i prije zvaničnog isteka roka, odnosno 21. jula.