Standard.

srijeda maj 22

Rastu plate i penzije, ali i javni dug: Ove godine obaramo rekord u turizmu, a počinje sa radom i najbolji…

Majski referendum 2006. donio nam je nezavisnost, ali i mnogo veću odgovornost kada je u pitanju razvoj države i poboljšanje života građana. Prosječna plata je od 2006. do danas duplirana,…

84 hits

srijeda maj 22

Ovako će izgledati nova novčanica od 100 eura

Evropska centralna banka predstavila je u Frankfurtu novi izgled novčanica od 100 i 200 eura koje će biti u opticaju od 28. maja ove godine.

26 hits

utorak maj 21

Drugi blok više nije prioritet za EPCG

Izgradnja drugog bloka Termoelektrane Pljevlja u ovom momentu nije prioritet za Elektroprivredu (EPCG) koja je ušla u veliki investicioni ciklus sa ciljem diversifikacije proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora, prije…

41 hits

utorak maj 21

Apple će platiti preveliku cijenu američkih sankcija Huaveiju

Apple bi mogao imati velike probleme zbog stavljanja Huaveija na crnu listu Amerike.

36 hits

 
 
 
 
Balša Knežević

Balša Knežević

Neboder pod nazivom "Martin Tower" srušen je u Pensilvaniji za samo 16 sekundi.

Predsjednik Francuske Emanuel Makron optužio je bivšeg stratega Bijele kuće Stiva Benona i ruske oligarhe da kuju zavjeru s evropskim nacionalistima u cilju uništavanja Evropske unije.

Kosovski predsjednik Hašim Tači izjavio je da Srbija već dvije decenije gubi za stolom sa Kosovom, prenosi RTK.

Evropski komesar za proširenje i susjedsku politiku Johanes Han očekuje da će Sjeverna Makedonija uskoro dobiti datum za pregovore sa Evropskom unijom.

Dan nezavisnosti Crne Gore 21. maj dočekan je sinoć u Prijestonici, i pored velikog nevremena, na veličanstven način, kako i dolikuje ovom velikom prazniku, saopšteno je iz Crnogorske kulturne mreže.

Predsjednik Irana Hasan Rohani rekao je grupi imama da traži proširena, ratna izvršna ovlašćenja kako bi bolje odgovorio na "ekonomski rat", iniciran povlačenjem SAD iz međunarodnog nuklearnog sporazuma velikih sila i Teherana i američkim sankcijama.

Apple bi mogao imati velike probleme zbog stavljanja Huaveija na crnu listu Amerike.

Poslanici u skupštini Srbije su usvojili izmjene Krivičnog zakonika kojim se ukida kazna zatvora od 30 do 40 godina i uvodi doživotna kazna zatvora za najteža krivična djela.

Ukoliko ste u dugoj vezi, vaš seks je vjerovatno postao manje uzbudljiv nego što je bio na početku veze.

Vojni savez NATO mora da se usredsredi na osiguranje vlastite teritorije, a ne samo na strane misije, izjavila je njemačka kancelarka Angela Merkel.