Standard.

ponedjeljak avgust 13

Beskamatni krediti za energetski efikasane domove

Ministarstvo ekonomije pokrenuće ove jeseni program „Energetski efikasan dom“ koji će građanima Crne Gore omogućiti podizanje beskamatnih kredita za kupovinu i ugradnju sistema za grijanje na biomasu (pelet i briket), izvođenje radova na…

21 hits

ponedjeljak avgust 13

VIDEO: Počela izgradnja aerodromskog objekta u Tivtu

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić saopštio je danas da je počela izgradnja terminalske zgrade u Tivtu površine 1.300 metara kvadratnih.

12 hits

nedjelja avgust 12

Kusovac: Porto Montenegro je Crnoj Gori donio brojne benfite

Porto Montenegro je investicija i brend koji je Tivtu ali i čitavoj Crnoj Gori donio brojne benfite, između ostalog – nova radna mjesta, donacije, veći broj gostiju, ali i nove…

21 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Vlada Srbije donijela je odluku da se iz budžetske rezerve izdvoji 65,5 miliona dinara (pola miliona eura) za rad institucija koje njeguju srpsku kulturu i tradiciju u Crnoj Gori, piše "Blic".

Srbin Stevan Karanović (57), bivši porno glumac, koji trenutno boravi na Malti i živi u gradu Rabat, uhapšen je zbog incidenta koji je potresao cijelu zemlju.

Zamjenik načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore, pukovnik Svetozar Brajković, primio je danas majora Milutina Miličića koji će biti upućen u misiju "EUTM" (European Union Training Mission in Mali) u Republici Mali.

Život pjevačice Nataše Bekvalac mogao bi da posluži kao odličan scenario za holivudski film. Pop zvijezda je u posljednjih nekoliko mjeseci preživjela pravi pakao, koji je počeo onog trenutka kada je, prema njenim riječima, dobila batine od supruga Luke Lazukića.

Na kružnom toku kod šoping mola Delta City u Podgorici dogodila se saobraćajna nezgoda.

Dečak (13) iz jednog sela u okolini Pančeva prije tri dana je prijavio policiji da ga je na lokalnom putu silovao mladić (17).

Najmanje 12 osoba je poginulo, a 30 povrijeđeno kada se autobus sa navijačima fudbalskog tima prevrnuo na auto-putu u Ekvadoru, saopštila je danas policija.

Književnik Ljubomir Nenadović u svojem putopisu "Pisma iz Italije", opisao je jedan zanimljiv događaj. Naime, Petar II Petrović Njegoš prilikom obilaska crkve Svetog Petra u Rimu odbio je da celiva lance kojima je sveti Petar u Jerusalimu u tamnici bio vezan.

Kefalonija je pored prelijepih plaža čuvena i po jednoj specifičnosti koja se dešava samo u avgustu u malom selu Markopulo na jugoistoku ostrva.

Rumunija se već mjesecima bori sa zaraznom smrtonosnom bolešću koja napada svinje!