Standard.

nedjelja maj 20

Provjerite je li vam imovina precizno upisana u katastru

Evidencijom katastra nepokretnosti pokriveno je u ovom trenutku 78 odsto teritorija Crne Gore, za 12 odsto podaci su pripremljeni i u toku je proces njihovog izlaganja na javni uvid, dva…

332 hits

subota maj 19

Švedska Savana kupuje Europoint

Švedska kompanija Savana Holding AB kupuje prvu ekološki koncipiranu zgradu u Podgorici Europoint, saznaje Pobjeda.

131 hits

subota maj 19

Ministarstvo ekonomije raspisalo Javni poziv za izgradnju solarne elektrane

Ministarstvo ekonomije raspisalo je danas Javni poziv za davanje u zakup zemljišta u svojini države na lokalitetu Briska gora – opština Ulcinj radi izgradnje solarne elektrane, koji će biti otvoren…

85 hits

subota maj 19

Osnovana Crnogorska mreža biznis anđela: Investiranja ostvarenih preduzetnika u nove preduzetnike

Crnogorska mreža biznis anđela (MEBAN) je, sredinom aprila, osnovana u Crnoj Gori, a prije toga je osnovana u Belgiji. Ideja za osnivanje Crnogorske mreže biznis anđela jeste potreba promocije koncepta „anđeoskog investiranja“ odnosno…

102 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Srpska koalicija će insistirati da se sruše spomeik Mirku Petroviću u centru Podgorice i mauzolej na Lovćenu, saopštio je šef Izbornog štaba pomenjute političke orhanizacije Robert Žižić.

Građanski savez za promjene (SDP-DEMOS-slobodni građani) će uz podršku svih slobodnih građana sačuvati kulturnu vrijednost i šmek Stare varoši. Zato tražimo vaš glas 27-og maja, da zajedno brinemo o našoj Podgorici!”, istakli su kandidati za odbornike Građanskog saveza za promjene u razgovorima sa građanima i komšijama u naselju Stara Varoš.

Svima je vrlo dobro poznato da je svijet jedno neobično mjesto. Ipak, mnogi turisti najverovatnije još nisu čuli za ove neobične zakone.

Josip Broz Tito bio je veliki hedonista. Iako se opuštao uz viski Chivas royal solute star 20 godina i pušio cigare iz Havane, kad je hrana bila u pitanju, nije bio posebno izbirljiv, prenosi Dnevnik.hr.

Turska agencija IHA objavila je video koji je načinio radnik jednog hotela s pet zvjezdica u Kemeru.

Na britanskoj televiziji Kanal 4 (Channel Four) nedavno je prikazan dokumentarac u kom se tvrdi da da je nova vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, u direktnom krvnom srodstvu sa zloglasnim sadistom, ubicom Džekom Trbosjekom.

Mili Bobi Braun, zvijezda Netfliksove serije "Čudne stvari" (Stranger Things) izjavila je za Pres asosiejšn da ima savršenu ulogu za slavnog oskarovca Leonarda Dikaprija.

Čini se da Google već sad zna o vama mnogo više nego što mislite.

Broj poginulih boraca u nizu eksplozija na sirijskom vojnom aerodromu povećan je na najmanje 28, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava.

ponedjeljak, 21 maj 2018 08:33

Podgorica: Autobusom se vozi ko mora

Građani Podgorice, ali i vlasnici autobuskih preduzeća, nijesu zadovoljni stanjem u gradskom saobraćaju. Putnici se žale na neklimatizovane autobuse i neredovne vožnje, a neki od autobuskih prevoznika na i dalje haotično stanje na ulicama.