Standard.

utorak januar 21

Danas konačno ispisuju Carevića sa vlasništva nad državnim objektom koji se nalazi tik uz more?

Brat aktuelnog predsjednika opštine Marka Bata Carevića, Nebojša Carević, danas bi trebalo da bude ispisan sa vlasništva nad objektom od 83 kvadrata koji se nalazi na plaži Ploče, tik uz…

194 hits

utorak januar 21

Prihodi od podmorskog kabla premašiće plan

S obzirom na trenutna kretanja na tržištu električne energije, očekivanja su da će Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES), zahvaljujući podmorskom kablu, premašiti projekcije i planiranih šest miliona eura prihoda, saopštio je…

100 hits

ponedjeljak januar 20

Auto-put: Upitna upotrebna dozvola do 30. septembra

Ministarstvo saobraćaja će do kraja prve nedelje februara raspisati tender za dostavljanje ponuda za zakup crnogorskih aerodroma, kazao je ministar saobraćaja Osman Nurković.

486 hits

ponedjeljak januar 20

U Crnu Goru najviše uložili Azerbejdžanci, Rusi i Mađari

U Crnu Goru su prošle godine kapital ulagali strani investitori iz 60-ak zemalja. Uskoro će se znati koliko su bile ukupne strane investicije za 12 mjeseci, a posljednji podatak zaključno…

455 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

S obzirom na trenutna kretanja na tržištu električne energije, očekivanja su da će Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES), zahvaljujući podmorskom kablu, premašiti projekcije i planiranih šest miliona eura prihoda, saopštio je Vladimir Bojičić, koordinator za prioritetne projekte u toj kompaniji.

utorak, 21 januar 2020 14:34

Motociklista povrijeđen na Zabjelu

Jedna osoba je povrijeđena nakon pada sa motocikla u podgoričkom naselju Zabjelo, kod Našeg diskonta.

Grčka Služba bezbjednosti istražuje moguću povezanost ubistva dvojice međunarodno gonjenih Crnogoraca u nedelju u selu Vari, kod Atine, s ranijim hapšenjima.

Grafit trobojke sa natpisom Donja Gorica, osvanuo je nedavno u istoimenom podgoričkom naselju, po drugi put je prekrečen.

Supruge ubijenih Igora Dedovića (43) i Stevana Stamatovića (43), vođa škaljarskog klana, navodno su s djecom u Grčku stigle 25. decembra 2019. i ubice su ih od tada pratile a dan posle filmske likvidacije u restoranu trebalo je da se vrate u Crnu Goru, pišu grčki mediji

Ambasador Crne Gore u Srbiji Tarzan Milošević u intervjuu za Mondo govorio je o odnosima dvije države, zahtjevima da bude proglašen "nepoželjnom osobom", o protestima u Crnoj Gori, ali i Srbiji, šta misli o Beogradu u kojem je dugo godina... Poziva na dijalog!

Dvije rakete ispaljene su prema ukrajinskom avionu oborenom 8. januara, prvi su rezultati istrage Iranskog civilnog vazduhoplovstva.

Brat aktuelnog predsjednika opštine Marka Bata Carevića, Nebojša Carević, danas bi trebalo da bude ispisan sa vlasništva nad objektom od 83 kvadrata koji se nalazi na plaži Ploče, tik uz more, saznaje portal Standard. 

Jedna osoba je zadobila teže povrede u saobraćajnom udesu koji se juče dogodio u mjestu Mahala, na dionici regionalnog puta Slijepač most-Pljevlja.

Na pružnom prelazu u Kličevu danas oko 10 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali teretni voz i kamion.