Standard.

utorak novembar 19

Poreska uprava blokirala Montecargo, radnici ogorčeni: Postoji stalni pritisak, stanje u firmi je sve gore

Račun kompanije Montecargo bio je prošlog mjeseca u blokadi Montecargo zbog dugovanja od 1.080.000 eura Poreskoj upravi. Iz Sindikata radnika Montecargo i sindikalne organizacije te kompanije ističu da se na…

476 hits

utorak novembar 19

Analiza poslovanja kompanija: Prihodi veći, profit upola manji

Deset kompanija najreprezentativnijih kompanija čije se akcije nalaze na Montenegroberzi imale su pozitivan neto prihod za devet mjeseci od 31,61 milion, što je upola manje nego u istom periodu prošle…

204 hits

utorak novembar 19

Radnici Metalca: Nećemo počinjati proizvodnju dok ne budu isplaćene zarade

Objavljeno u: Ekonomija

by Jovana

Iako posla ima, a poružbina ne fali, radnicima fabrike Metalac, koja posluje u okviru matične češke firme Termochem, već dva mjeseca nijesu isplaćene zarade.

264 hits

ponedjeljak novembar 18

Puštena u rad vjetroelektrana Možura

Vjetroelektrana Možura, druga po veličini u Crnoj Gori, od danas je zvanično počela da radi. 

419 hits

 
 
 
 
Kristina Perković

Kristina Perković

Pješak A.K. (1949) pogionu je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 11 sati u Rožajama, saopšteno je portalu Standard iz OKC-a.

Podgorička policija podnijela je krivičnu prijvu protiv T.I. (17) zbog sumnje da je u dvorištu porodične kuće Almira Čobića u Podgorici, aktivirao ručnu bombu. Kako saznajemo, ovaj tinejdžer je višestruki povratnik, a trenutno se nalazi u Istražnom zatvoru zbog drugog krivičnog djela.

Policija u Budvi rasvijetlila je računske prevare na štetu jedne od poslovnih banaka, u filijalama u Budvi, Tivtu i Podgorici, i identifikovala osumnjičene, saopšteno je iz Uprave policije.

Brat šeika Muhameda bin Zajeda, Sultan bin Zajed Al Nahjan preminuo je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Prijestonica Cetinje prihvatila je inicijativu odbornika SDP-a da se u budžetu Cetinja za 2020. predvide dodatna sredstva za izgradnju novih dječijih igrališta.

Budžet za zdravstveni sistem za sljedeću godinu iznosiće 281,5 miliona eura, što je skoro 14 odsto više u odnosu na tekući, saopštio je ministar zdravlja Kenan Hrapović, navodeći da veća izdvajanja za zdravstvo znače dugoročno investiranje u zdravlje svih.

utorak, 19 novembar 2019 10:23

Tramp bio u bolnici, oglasio se ljekar

Nakon višednevnih spekulacija o iznenadnoj posjeti Donalda Trampa bolnici, njegov ljekar kaže da je predsjednik SAD samo obavio redovnu kontrolu zdravlja.

Pomorski fakulte, postao je centar obrazovnog i naučno-istraživačkog rada, sa svjetski konkurentim i priznatim studijskim programima, saopštio je predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković u čestitki povodom šest decenija postojanja i rada tog fakulteta.

Ministar zdravlja doktor Zlatibor Lončar, govoreći o zdravstvenom stanju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je juče pušten kući iz bolnice, rekao je da predsjednik Vučić dobro reaguje na terapiju koju je dobio, piše Pink.rs.

Prilikom gledanja filmova za odrasle treba imati na umu da vrve prilično nerealnim scenama koje seks uglavnom ne prikazuju u pravom svjetlu.