Standard.

utorak jul 23

Ministar Nuhodžić polaznicima Policijske akademije: Budite dostojni uniforme koju nosite

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić poručio je danas XI generaciji polaznika osnovnog policijskog obrazovanja, koji su završili obrazovni program policajac/ka na Policijskoj akademiji u Danilovgradu da budu dostojni uniforme koju…

170 hits

utorak jul 23

Mamula izuzetan primjer turističke valorizacije kulturne baštine

Transformacija ostrva Lastavica i utvrđenja Mamula uz minimalne intervencije i očuvanje istorijske i arhitektonske autentičnosti i integriteta lokaliteta, te uvođenje hotelskih sadržaja uz upotrebu ekoloških i održivih metoda osnovne su…

180 hits

utorak jul 23

Katnić na čelu Podgoričke banke, promjene kreću na jesen 2020. godine

Societe Generale Montenegro banka od danas zvanično ne postoji u Crnoj Gori. Novi naziv Podgorička banka imaće sve dok se u potpunosti ne spoji sa CKB banko, a to se…

473 hits

utorak jul 23

Čanović: Za komunalije naplaćeno pola miliona eura

U Ministarstvu turizma i održivog razvoja zadovoljni su sprovođenjem zakona o legalizaciji bespravnih objekata, imajući u vidu da je podnesena 51 hiljada zahtjeva, a da ima 60 hiljada nelegalnih priključaka…

198 hits

 
 
 
 
Kristina Perković

Kristina Perković

Budvanin Nebojša Božović (29) poginuo je u udesu koji se dogodio iznad danas iznad Kamenova, saopšteno je Standardu iz OKC-a. 

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berana održao je večeras drugu sjednicu novoimenovanog Odbora na kojoj je jednoglasnom odlukom za predsjednika Opštinskog odbora izabran Bogdan Fatić.

utorak, 23 jul 2019 22:00

Ovo je prognoza vremena za sjutra

U Crnoj Gori sjutra je u južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano i veoma toplo.

utorak, 23 jul 2019 21:30

Haradinaj stigao u Hag

Kosovski premijer u ostavci Ramuš Haradinaj stigao je u Hag, saznaje O2 televizija.

Američki Senat potvrdio je imenovanje Marka Espera za ministra odbrane SAD. Time je okončan sedmomjesečni period tokom kojeg Pentagon nije imao stalnog šefa.

Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da vjeruje da će tursko-britanske veze procvjetati tokom mandata novog premijera Velike Britanije Borisa Džonsona.

Budvanin Nebojša Božović (29) poginuo je u udesu koji se dogodio iznad danas iznad Kamenova, saopšteno je Standardu iz OKC-a. 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da od poziva i pojavljivanja Ramuša Haradinaja pred Specijalnim sudom u Hagu ne očekuje ništa, osim farse i predstave.

Prvi pokušaj španskog premijera u tehničkom mandatu Pedra Sančesa da formira novu vladu danas nije bio uspješan, poslije čega mu ostaju još dva dana za postizanje dogovora s krajnjom ljevicom.

Šumski požar koji je izbio nedaleko od Atine prijeti domovima na istom području gdje je prošle godine vatrena stihija odnijela više od 100 života, saopštili su zvaničnici.