Standard.

utorak jul 23

Ministar Nuhodžić polaznicima Policijske akademije: Budite dostojni uniforme koju nosite

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić poručio je danas XI generaciji polaznika osnovnog policijskog obrazovanja, koji su završili obrazovni program policajac/ka na Policijskoj akademiji u Danilovgradu da budu dostojni uniforme koju…

90 hits

utorak jul 23

Mamula izuzetan primjer turističke valorizacije kulturne baštine

Transformacija ostrva Lastavica i utvrđenja Mamula uz minimalne intervencije i očuvanje istorijske i arhitektonske autentičnosti i integriteta lokaliteta, te uvođenje hotelskih sadržaja uz upotrebu ekoloških i održivih metoda osnovne su…

107 hits

utorak jul 23

Katnić na čelu Podgoričke banke, promjene kreću na jesen 2020. godine

Societe Generale Montenegro banka od danas zvanično ne postoji u Crnoj Gori. Novi naziv Podgorička banka imaće sve dok se u potpunosti ne spoji sa CKB banko, a to se…

363 hits

utorak jul 23

Čanović: Za komunalije naplaćeno pola miliona eura

U Ministarstvu turizma i održivog razvoja zadovoljni su sprovođenjem zakona o legalizaciji bespravnih objekata, imajući u vidu da je podnesena 51 hiljada zahtjeva, a da ima 60 hiljada nelegalnih priključaka…

125 hits

 
 
 
 
Samir

Samir

Punih sedam sedmica srbijanske vlasti oglušile su se o upite i urgencije crnogorske Uprave policije i Tužilaštva o torturi, koju je 30. maja u službenim prostorijama kraljevačke policije doživio urednik portala Standard Samir Rastoder. Ipak, kako svaka istina prije ili kasnije izađe na vidjelo, na adresu portala nedavno je stigao ekskluzivni snimak višesatnog isljeđivanja Rastodera od strane, kako se pretpostavlja, četvorice pripadnika Bezbjednosno informativne agencije (BIA).

Preko puta se nalazi najtrofejniji teniser svih vremena. Isti onaj koji vam je tri mjeseca prije nanio prvi poraz u sezoni i prekinuo niz od 41 (!) pobjede. Ima dvije meč-lopte i servira na jednom od svojih najdražih turnira. Sve je spremno za slavlje i od vas se očekuje samo da mu na mreži gospodski pružite ruku i čestitate.

nedjelja, 14 jul 2019 13:31

Nesojluk epskih razmjera

Informacija da je grupa desničara (ili “ekstremista”, kako ih je okarakterisao Blic) pokušala spriječiti izvođenje predstave Srebrenica. Kad mi ubijeni ustanemo više toga, bojim se, skriva nego što otkriva.

Bokser iz Prijedora Dražan Janjanin (30) bio je u automobilu BMW koji se sudario sa SUV-om Porsche u kojem je bio košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić.

M:tel je za 12 godina uložio preko 300 miliona eura u razvoj poslovanja u Crnoj Gori, čime je postao jedan od vodecih investitora u zemlji - izjavio je izvršni direktor M-tela Podgorica Vladimir Lučić u intervjuu Pobjedi. Istakao je da je važno napomenuti da su direktne investicije vlasnika M-tela Podgorica 122 miliona eura, a ostalo je sama firma investirala.

Jutros su u Podgorici osvanula dva potpuno izgorjela automobila.

Trener Partizana, Savo Milošević, poslije utakmice svog tima u Sloveniji saznao je za tešku bolest koju ima Siniša Mihajlović sa kojim je jako dobar prijatelj.Milošević je bio na ivici suza dok je pričao sa medijijma iz Srbije, a Mihajloviću je poslao jaku poruku, koju je zapravo čuo od samog Siniše.

Ministar odbrane Predrag Bošković, sastao se danas u Tel Avivu sa generalnim direktorom Ministarstva odbrane Države Izraelgeneral-majorom Udi Adamom i tom prilikom naglasio da je saradnja dvije dtžave na zavidnom nivou.

Komunikacioni tim Interresorne komisije Savjeta za NATO pokrenuo je danas medijsku kampanju čiji je cilj unapređenje informisanja javnosti o svim aspektima članstva Crne Gore u Sjevernoatlantskoj alijansi.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na poziv Ahmeta Erentoka, predsjednika Borda direktora Azmont Investmentsa, posjetio je budući rizort Portonovi u Herceg Novom.