Standard.

utorak septembar 17

Tivat: Raspisan tender za izgradnju trećeg kružnog toka

Opština Tivat raspisala je tender za javne nabavke, vrijednosti 260.000 eura za izgradnju kružnog toka kod Doma Vojske, na izlazu iz Tivta u pravcu Lepetana.

177 hits

utorak septembar 17

Podgorica dobila prvu punionicu za električne automobile

Podgorica je dobila prvu javnu punionicu za električne automobile. Postavljena ispred Skupštine Glavnog grada, na raskrsnici ulica Njegoševe i Vučedolske i prva je od tri planirane, saopšteno je iz Glavnog…

186 hits

utorak septembar 17

Otvorena ekspozitura Poreske uprave u Opštini Tuzi

Ekspozitura Poreske uprave danas je otvorena u Opštini Tuzi, a to je bila prilika i za susret direktora Poreske uprave Miomir M. Mugoše sa predsjednikom najmlađe opštine, Nikom Đeljošajem, saopšteno…

186 hits

utorak septembar 17

Lijep gest: Radnici firme Vezuv Volkano donirali krv

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Zaposleni u firmi Vezuv Volkano organizovali su danas svoju prvu akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici. U akciji koja je organizovana povodom 20 godina postojanja firme, učestvovalo je…

194 hits

 
 
 
 

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime građanima Nikšića, odbornicima u Skupštini opštine i lokalnom rukovodstvu Dan Opštine navodeći da to čini i u ime zajedničkih pregnuća i sinergije kojoj se gradi novi kvalitet života u Nikšiću i cijeloj Crnoj Gori.

U kasarni Đuro Drašković u Kolašinu održana je svečana ceremonija otvaranja multinacionalne vježbe “Zajednički izazov 2019”.

Veliki gest velikog stručnjaka i čovjeka sa ogromnim srcem – Nikole Peca Rakojevića.Naime, trener FK Sutjeska će polovinu novčanih sredstava od Nagrade oslobođenja Nikšića donirati nedavno otvorenoj Narodnoj kuhinji.

Opština Tivat raspisala je tender za javne nabavke, vrijednosti 260.000 eura za izgradnju kružnog toka kod Doma Vojske, na izlazu iz Tivta u pravcu Lepetana.

Podgorica je dobila prvu javnu punionicu za električne automobile. Postavljena ispred Skupštine Glavnog grada, na raskrsnici ulica Njegoševe i Vučedolske i prva je od tri planirane, saopšteno je iz Glavnog grada.

Ekspozitura Poreske uprave danas je otvorena u Opštini Tuzi, a to je bila prilika i za susret direktora Poreske uprave Miomir M. Mugoše sa predsjednikom najmlađe opštine, Nikom Đeljošajem, saopšteno je iz te opštine. 

Zaposleni u firmi Vezuv Volkano organizovali su danas svoju prvu akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici. U akciji koja je organizovana povodom 20 godina postojanja firme, učestvovalo je oko 20 davalaca krvi.

Učenici područnih odjeljenja odjeljenja OŠ “Mahmut Lekić” u Vuksanlekićima i Sukuruću krenuće danas u školu, a propušteni časovi biće nadoknađeni.