Standard.

ponedjeljak avgust 19

Od sjutra javni prevoz ekološkim brodovima kroz Boku

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Hibridni brod Gracijana, kapaciteta 60 putnika, u utorak će početi da saobraća na relaciji Tivat – Herceg Novi, saopšteno je iz kompanije Bella Boka. Iz te kompanije kazali su da će…

85 hits

ponedjeljak avgust 19

Rođendan školskog broda Jadran

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Školski brod Jadran proslavlja 86 godina od upisa u flotnu listu 19.avgsta 1933 godine. Tim povodom Mornarica Vojske Crne Gore i školski brod Jadran organizuju svečani prijem koji će se…

57 hits

ponedjeljak avgust 19

Rođendan školskog broda Jadran

Objavljeno u: Gradovi

ponedjeljak avgust 19

Generacija koja obećava: Vaterpolisti Jadrana 2008. godište i mlađi briljantno do trofeja Kupa Crne Gore

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Nezaustavljiva je mlada vaterpolo ekipa Jadrana Carine, 2008. godište i mlađe, trenera Dušana Ivanovskog. Nakon što su prvi dio turnira Kupa Crne Gore završili prvoplasirani pred svojom publikom na Škveru,…

44 hits

ponedjeljak avgust 19

Pljevljak o svom trošku spriječio devastaciju obale rijeke Breznice i svog porodičnog objekta

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Porodica Muharemović iz Pljevalja, u ulici Oslobođenja broj 3, godinama unazad je imala problem ulaska sa ulice u svoje dvorište, jer se prilikom svake kiše na ulici pred njihovim porodičnim…

80 hits

 
 
 
 

Manifestacija “Rijekom Zetom” biće održana 24. avgusta u Danilovgradu i tokom cijelog dana planiran je raznovrstan program za sve uzraste, a nju će zaključiti svojim koncertom poznati crnogorski pjevač, Sergej Ćetković. Predsjednica Opštine Danilovgrad, Zorica Kovačević, istakla je da je pripremljen bogat cjelodnevni program tokom manifestacije “Rijekom Zetom”.

Porodica Muharemović iz Pljevalja, u ulici Oslobođenja broj 3, godinama unazad je imala problem ulaska sa ulice u svoje dvorište, jer se prilikom svake kiše na ulici pred njihovim porodičnim objektom, slivala velika količina vode, koja se tu dugo vremena zadržavala.  Preko Mjesne zajednice “Ševari” kojoj pripada njihov porodični objekat su tražili od Opštine da se postave šahte i voda preko javne površine odvede u obližnju Breznicu, što je od strane nadležnog Sekretarijata i urađeno, piše PV Informer.

U Opštini Tivat u naredne dvije godine biće izgrađen savremeni sportsko-rekreativni centar, sa pratećim sportskim sadržajima, koji će doprinijeti da u tom gradu broj dolazaka sportista bude veći i da taj grad bude pozicioniran i kao sportsko-rekreativna destinacija.

Nezaustavljiva je mlada vaterpolo ekipa Jadrana Carine, 2008. godište i mlađe, trenera Dušana Ivanovskog. Nakon što su prvi dio turnira Kupa Crne Gore završili prvoplasirani pred svojom publikom na Škveru, završni dio takmičenja u Budvi bili su bez greške i osvojili trofej Kupa države. Jadranaši su ukupno postigli 21 gol i ukupno primili 12. Računajući prvi i drugi dio turnira zajedno, ukupno su upisali 51 i primili 20 golova. rener Dušan Ivanovski kazao je da je zadovoljan kako je njegova ekipa odigrala takmičenje, te da su i oni najmlađi doprinjeli pobjedi, prenosi Radio Jadran.

ponedjeljak, 19 avgust 2019 10:24

Rođendan školskog broda Jadran

Školski brod Jadran proslavlja 86 godina od upisa u flotnu listu 19.avgsta 1933 godine. Tim povodom Mornarica Vojske Crne Gore i školski brod Jadran organizuju svečani prijem koji će se danas održati na školskom brodu sa početkom u 19,30 sati. U sklopu obilježavanja upisa broda u flotnu listu održaće se tradicionalna jedriličarska regata, prenosi Radio Tivat.

Hibridni brod Gracijana, kapaciteta 60 putnika, u utorak će početi da saobraća na relaciji Tivat – Herceg Novi, saopšteno je iz kompanije Bella Boka. Iz te kompanije kazali su da će vožnja na liniji Tivat – Herceg Novi trajati do 25 minuta, prenosi Boka news.

subota, 17 avgust 2019 18:09

Gorio automobil u Igalu

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja brzom intervencijom uspjeli su da ugase požar u automobilu u Igalu, prenosi radio Jadran.

Sportsko-rekreativna zona u Mojkovcu, na lokaciji nekadašnjeg jalovišta, dobila je juče još jedno gradilište, nakon što je nikšićka kompanija “Temko” počela realizaciju projekta izgradnje parkovskog prostora, saopšteno je iz Uprave javnih radova.