Standard.

srijeda april 18

VMŠ U Beranama: Nastava bez nastavnika i jedan amfiteatar za sve

Objavljeno u: Gradovi

by Milica Minić

Dekan Medicinskog fakulteta u Podgorici Goran Nikolić kazao je za Dan da se nastava na Visokoj medicinskoj školi u Beranama odvija u nezadovoljavajućim uslovima, jer kubure sa nedostatkom amfiteatara, a…

14 hits

utorak april 17

Posađeno više od 200 sadnica ljekovitog bilja u Mediteranskom vrtu, na 500 metara od centra Podgorice

“U Mediteranskom vrtu na brdu Gorica, udaljenom 500 m vazdušne linije od centra Podgorice, u toku je sadnja preko 200 sadnica ljekovitog aromatičnog bilja sa našeg podneblja, kao što si…

34 hits

utorak april 17

Požar podmetnut? U Tivtu gorio automobil

U Tivtu u naselju Seljanovo sinoć je gorio automobil "folksvagen polo" tivatskih registarskih oznaka.

45 hits

ponedjeljak april 16

Ovi gradovi sjutra neće imati struju

Objavljeno u: Gradovi

by Ana Šofranac

Crnogorski elektrodistributivni sistem obavijestio je građane koji gradovi sjutra neko vrijeme neće imati struje.

10 hits

 
 
 
 

Regionalni vodovod je saopštio da se niko od kolega iz lokalnog vodovodnog preduzeća u Herceg Novom nije obratio sa zahtjevom za preuzimanje količina vode iz regionalnog vodovodnog sistema s ciljem umanjenja problema koji su nastali usljed radova na rekonstrukciji dijela sistema iz kojeg se opština Herceg Novi snabdijeva vodom za piće. 

srijeda, 18 april 2018 19:48

Ovi gradovi sjutra neće imati struju

Crnogorski elektrodistributivni sistem obavijestio je građani koji gradovi sjutra neko vrijeme neće imati struju.

srijeda, 18 april 2018 17:57

Uskoro: Dubrovnik spaja Bar i Bari

Putnički brod “Dubrovnik” povezivaće od 22. maja italijansku i crnogorsku obalu na liniji Bari–Bar-Bari, saopšteno je iz Barske plovidbe.

Značajan privredno-turistički resurs Opštine Berane odavno nije u funkciji. Nekadašnji aerodrom Dolac, posljednji put korišćen je tokom ratova devedesetih godina.

U blizini Sportskog centra u Igalu došlo je do velikog kvara na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, obavještavaju iz DOO“Vodovod i kanalizacija“Herceg Novi. Najavljuju i trodnevne restrikcije vode, ali bez detalja o terminu i na kom području. O tome će informacije dati tek na sjutrašnjoj press konferenciji, javlja Radio Jadran.

U "Venice Square", mali mandrać marine Porto Montenegro u Tivtu, u neposrednoj blizini hotela "Regent", juče su se izlile otpadne vode sa velikom količnom plastike i mulja, piše Boka news.

Dekan Medicinskog fakulteta u Podgorici Goran Nikolić kazao je za Dan da se nastava na Visokoj medicinskoj školi u Beranama odvija u nezadovoljavajućim uslovima, jer kubure sa nedostatkom amfiteatara, a nemaju ni profesora njege za buduće medicinske sestre.

“U Mediteranskom vrtu na brdu Gorica, udaljenom 500 m vazdušne linije od centra Podgorice, u toku je sadnja preko 200 sadnica ljekovitog aromatičnog bilja sa našeg podneblja, kao što si kadulja, smilje, matičnjak, lavanda…