Standard.

ponedjeljak februar 18

Kotor: Otvaranje bazena do kraja godine

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

 Završna faza rekonstrukcije zatvorenog bazena "Nikša Bućin" počela je danas u Kotoru. Objekat će do kraja godine biti u otvoren, poručuju nadležni. Radove je obišao ministar sporta i mladih Nikola Janović,…

26 hits

ponedjeljak februar 18

OO DPS Tivat: Cilj je da završimo projekte koji jačaju turističku ponudu i koji će poboljšati život građana

Opštinski odbor DPS-a Tivat održao je sjednicu na kojoj su razmatrani Izvještaj o realizaciji izbornog programa partije i Izvještaj o radu Kluba odbornika, s posebnim akcentom na plan i dinamiku…

25 hits

ponedjeljak februar 18

Spriječen pokušaj paljena vozila nadzornika zatvorske policije u Pljevljima

Prije dvije noći spriječen je pokušaj podmetanja požara na vozilu marke “Seat leon“ u naselju Bogiševac u Pljevljima, vlasništvo nadzornika zatvorske policije ZIKS-a, piše PV informer.

27 hits

ponedjeljak februar 18

Tološi ostaju bez doma zdravlja

Poslije Zagoriča i Tološi će ostati bez zdravstvene stanice. Razlog tome su loši uslovi koje Dom zdravlja Podgorica želi da poboljša, te je zbog toga neophodno izmjestiti ove stanice dok…

36 hits

ponedjeljak februar 18

Tološi ostaju bez doma zdravlja

Objavljeno u: Gradovi

 
 
 
 
utorak, 13 februar 2018 20:10

Opština Herceg Novi darovaće svako novorođenče sa 100 eura

Opština Herceg Novi će uskoro uvesti praksu dodjele novčane nadoknade za novorođenčad, u iznosu od 100 eura, javlja Radio Herceg Novi.

Kako navode, pravilnik je u pripremi i njega će uskoro potpisati predsjednik Opštine Stevan Katić.

Sekretarka Sekretarijata za lokalnu samoupravu Vesna Samardžić kazala je da su do sada obezbjeđivali vaučer poklon-paket za novorođene bebe, u vrijednosti od 30 eura.

"Mi sada uvodimo praksu dodjele novčane nadokande za svaku novorođenu bebu u iznosu od 100 eura, mislim da je to nešo što je pozitivno, kad je ova lokalna samouprava u pitanju, što će obradovati sve naše roditelje. Smatramo da je ovo mali skromni doprinos za unapređenje nataliteta u Opštini Herceg-Novi", objasnila je Samardžić.

Novina je što će se ubuduće za svaku rođenu bebu biti obezbijeđena novčana naknada, što će biti regulisano dopunom u postojećem Pravilniku.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.