Standard.

subota maj 19

FOTO - Šta su djevojke i mladići u crnogorskoj nošnji danas radili u Podgorici?

Objavljeno u: Gradovi

by Milica Minić

Ukoliko ste danas u Podgorici vidjeli omladinu koja šeta gradom držeći u rukama nešto naliku hljebu, onda vas je sigurno zainteresovalo ko su i što rade... A, evo i odgovora...

422 hits

srijeda maj 16

Njemačka televizija snimila film o Baru i Crnoj Gori koji je pogledalo već dva miliona ljudi

Objavljeno u: Gradovi

by Ana Šofranac

Poznata njemačka TV stanica “SAT 1” snimila je dokumentarni film o Baru i Crnoj Gori koji je emitovala u Njemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, u okviru popularnog putopisnog serijala "Bez granica…

509 hits

ponedjeljak maj 14

U domu zdravlja Blok V organizovana vanredna vakcinacija djece

Pedijatrijski timovi Doma zdravlja Podgorica proteklog vikenda (12. i 13. maj 2018.godine), u zdravstvenom objektu Blok pet, sproveli su vanrednu vakcinaciju djece.

116 hits

nedjelja maj 13

FOTO: Medvedev bi da gradi luksuzno naselje na Škveru

Objavljeno u: Gradovi

by Ana Šofranac

Na najatraktivnijem dijelu Herceg Novog, na Škveru, odnosno na mjestu nekadašnjeg Zanatskog, vlasnik kompanije Evroland, ruski milioner Jevgenij Medvedev gradiće luksuzno apartmansko naselje, na tri sprata sa podzemnim garažama.

278 hits

 
 
 
 
utorak, 13 februar 2018 20:10

Opština Herceg Novi darovaće svako novorođenče sa 100 eura

Opština Herceg Novi će uskoro uvesti praksu dodjele novčane nadoknade za novorođenčad, u iznosu od 100 eura, javlja Radio Herceg Novi.

Kako navode, pravilnik je u pripremi i njega će uskoro potpisati predsjednik Opštine Stevan Katić.

Sekretarka Sekretarijata za lokalnu samoupravu Vesna Samardžić kazala je da su do sada obezbjeđivali vaučer poklon-paket za novorođene bebe, u vrijednosti od 30 eura.

"Mi sada uvodimo praksu dodjele novčane nadokande za svaku novorođenu bebu u iznosu od 100 eura, mislim da je to nešo što je pozitivno, kad je ova lokalna samouprava u pitanju, što će obradovati sve naše roditelje. Smatramo da je ovo mali skromni doprinos za unapređenje nataliteta u Opštini Herceg-Novi", objasnila je Samardžić.

Novina je što će se ubuduće za svaku rođenu bebu biti obezbijeđena novčana naknada, što će biti regulisano dopunom u postojećem Pravilniku.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.