Standard.

subota mart 23

Bijelo Polje: Ponovo poharano stado ovaca porodice Merdović

U toku današnjeg dana, poharano je stado ovaca porodice Merdović u selu Brčve. Domaćin Dejan Merdović, ispričao je da je poharu prijavio Centru bezbijednosti Bijelo Polje te da je o…

84 hits

subota mart 23

Bar: Ugašen požar, pored kontejnera gorjelo preko 100 guma

U Barskom polju, kod skretnja na Tabijski put jutros je zapaljeno više od 100 starih odbačenih auto guma.

38 hits

subota mart 23

Đeljošaj predsjednik Opštine Tuzi

Nosilac liste koalicije Albanski forum Nik Đeljošaj novi je predsjednik Opštine Tuzi.

43 hits

subota mart 23

Idila u Ski centru Kolašin 1450: Proljećno skijanje na Bjelasici

Dan je kao stvoren za uživanje na snijegu. Pravi proljećni dan je na staze Ski centra Kolašin 1450 izmamilo više stotina gostiju koji uživaju u suncem okupanoj Bjelasici.

46 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 mart 2018 18:42

Bazen svečano otvoren: "Podgorica nije više samo grad fudbala i košarke nego i vaterpola"

U Podgorici je večeras svečano otvoren zatvoreni bazen. Crvenu vrpcu su presjekli ministar sporta Nikola Janović i gradonačelnik Podgorice Slavoljub Migo Stijepović.

"Ovaj bazen Podgorica odavno zaslužuje. Neću pogriješiti ako kažem da je ovaj projekat značajan ne samo za Podgoricu nego za čitavu Crnu Goru. Napokon, baš ovdje će se razvijati plivački sportovi, a Crna Gora siguran sam dobiti nove proslavljene vaterpoliste koji će pronositi slavu naše države. Takođe, natrkivanjem bazena stvorena je mogućnost za organizovanje domaćih i međunarodnih takmičenja. Ono što treba napomenuti jeste da ovim projektom jačamo naše kapacitete za rekreativne aktivnosti i to za sve građane", kazao je Stijepović.

IMG 7853 wm

Ministar Janović rekao je da je počastvovan što danas zajedno sa gradonačelnikom otvara ovo zdanje koje oduzima dah.

"Ovo zdanje oduzima dah, pogotovo ako se sjetimo kako je ovo mjesto izgledalo prije. Ja ispred Vlade želim da zahvalim onima koji su ugradili veliki trud da ovaj projekat bude priveden kraju na pravi način. Danas naša djeca dobijaju mogućnost da promovišu zdrave stilove života i to 12 mjeseci u godini. Sada mogu reći da Podgorica nije više samo grad fudbala i košarke nego i vaterpola jer će baš ovdje stasavati budući šampioni", zaključio je ministar.

IMG 7847 wm

Kako je Standard ranije objavio djeca do pet godina neće plaćati ulaz, ali svi ostali hoće.

Mališani od pete do 12 godine plaćaće jedan euro.

Cijena ulaznice za odrasle, po satu iznosiće dva i po eura.

Cijena karte za 30 ulaza u trajanju od jednog sata za osobe sa invaliditetom iznosi 15 eura, dakle pojedinačno oko 50 centi.

Vikend karta, koja uključuje dva ulaza po jedan sat tokom vikenda iznosi četiri eura, mjesečni paket od 10 ulaza po jedan sat koštaće 20 eura, mjesečni paket od 15 ulaza 25 eura, paket od 30 ulaza tokom jednog mjeseca u trajanju sat vremena biće 45 eura, dok će 60 ulaza na mjesečnom nivou koštati 90 eura.

"Cijene su formirane da omoguće što većem broju građana da koriste bazen kao i da se, sa druge strane, omogući da bazen nesmetano fukncioniše, posebeno ako se imaju u vidu veliki troškovi održavanja i zagrijavanja kako bazena tako i pomoćnih prostorija", rekao je naš sagovornik iz Glavnog grada.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.