Standard.

četvrtak april 18

Herceg Novi: Urađeno idejno rješenje igrališta i teretane na otvorenom na Gomili

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog uradila je Idejno rješenje dječijeg igrališta i teretane na otvorenom u naselju Gomila, saopšteno je iz lokalne uprave. Kako se navodi u saopštenju, slijedi…

16 hits

četvrtak april 18

Opština Budva neće odgovoriti Raduloviću

Opština Budva neće odgovarati Ministarstvu turizma i održivog razvoja oko privremenih lokacija, jer je svoj stav odavno saopštila, kazao je juče predsjednik budvanske opštine Marko Bato Carević, prenose Dnevne novine.

20 hits

četvrtak april 18

Redovan saobraćaj u Donjoj Gorici za osam dana

Asfalterski radovi na obje strane donjogoričkog bulevara trebalo bi da budu završeni do 26. aprila. Uporedo s tim, biće izgrađeni i preostali dio trotoara, postavljena rasvjeta, vertikalna saobraćajna signalizacija i…

19 hits

srijeda april 17

Otvoren Sajam automobila, motocikala i opreme u Podgorici

Zamjenik gradonačelnika Časlav Vešović danas je svečano otvorio sajam automobila, motocikala i opreme – “Auto Moto Show – Podgorica 2019”.

51 hits

 
 
 
 
utorak, 07 avgust 2018 12:37

FOTO: Pogledajte dokle je stiglo renoviranje Morače: “Početak Eurolige dočekaćamo spremni”

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i predsjednik Košarkaškog kluba Budućnost VOLI, Dragan Bokan obišli su danas radove na rekonstrukciji velike sale Sportskog centra Morača.

“U toku su pripreme kako bi smo početak Eurolige dočekali spremni. Ovo je velika investicija i strateško opredjeljenje za razvoj sporta. Glavni grad će nastojati da stvori sve neophodne pretpostavke za razvoj sporta. Budućnost je ostvarila istorijski uspjeh i nadam se da će biti još ovakvih projekata”, poručio je Vuković.

sc2

Predsjednik KK Budućnost Dragan Bokan je kazao je da mu je čast što je dio ovog projekta.

“Do 18. oktobra se očekuje završetak radova na tribini i mislim da će građani Podgorice ali i Crne Gore uživati u ovom projektu makon što bude završen”, rekao je Bokan.

sc4

Nakon prihvatanja KK Budućnost VOLI u Euroligu, počele su pripreme i realizacije renoviranja SC Morača, da bi se ispunili uslovi za učešće na ovom takmičenju,

Grubi građevinski radovi koji su počeli odmah po završetku košarkaške sezone završeni su kraja jula. Kao što je najavljeno, očekuje nas Morača sa značajno proširenim kapacitetima u vidu dvije nove tribine, kompletno novom rasvjetom, adaptiranim parketom, sasvim novim semaforskim sistemom, VIP salonom koji parira svim evropskim klubovima.

sc3

“Svlačionice za gostujuće i domaće igrače će dobiti potpuno nov, moderan izgled i pružiće svu potrebnu udobnost", saopšteno je ranije iz Budućnosti Voli.

Jedna od najvećih promjena je uvođenje sistema elektronskih kapija na ulazima kojih će biti jedanaest, što će značajno unaprijediti i pojednostaviti ulazak gledaoca.

sc5

Jedan ulaz će moći da primi osam stotina gledalaca u roku od sat, što će značajno smanjiti gužvu i redove na ulasku prije utakmica.

Takođe, posebna pažnja je poklonjena sigurnosnim sistemima koji pored ostalog obezbjeđuju i veoma brzo pražnjenje dvorane.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.