Standard.

četvrtak januar 17

VIDEO: Policija iznosila građane koji su pokušali da spriječe sječu čempresa u Baru

Sječa čempresa počela je jutros u dvorištu barske Gimnazije, gdje je planirana izgradnja vrtića. Grupa građana koja se protivi izgradnji okupila se danas u dvorištu Gimnazije kako bi spriječila sječu…

78 hits

četvrtak januar 17

Opština Kotor za kupovinu novih vozila daje 135,5 hiljada eura

Predsjednik Opštine Kotor  Vladimir Jokić, koji je kadar Demokrata je potpisao ugovor o nabavci novih vozila. Vrijednost ugovora iznosi oko 135,5 hiljada eura.

32 hits

srijeda januar 16

Nema osnova za vanredne izbore na Cetinju

Iako u cetinjskoj opoziciji smatraju da bi rješenje parlamentarne krize u tom gradu bilo raspisivanje lokalnih izbora, predsjednica Skupštine prijestonice Cetinje Maja Ćetković kaže da za razmišljanje o raspisivanju novih…

45 hits

srijeda januar 16

Cetinjanin zvao načelnika policije da se biju

Načelnik kriminalističke policije OB Cetinje Dragan Mandić prijavio je policiji da mu je prijećeno i da ga je sugrađanin javno vrijeđao i psovao.

111 hits

 
 
 
 
utorak, 07 avgust 2018 12:37

FOTO: Pogledajte dokle je stiglo renoviranje Morače: “Početak Eurolige dočekaćamo spremni”

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i predsjednik Košarkaškog kluba Budućnost VOLI, Dragan Bokan obišli su danas radove na rekonstrukciji velike sale Sportskog centra Morača.

“U toku su pripreme kako bi smo početak Eurolige dočekali spremni. Ovo je velika investicija i strateško opredjeljenje za razvoj sporta. Glavni grad će nastojati da stvori sve neophodne pretpostavke za razvoj sporta. Budućnost je ostvarila istorijski uspjeh i nadam se da će biti još ovakvih projekata”, poručio je Vuković.

sc2

Predsjednik KK Budućnost Dragan Bokan je kazao je da mu je čast što je dio ovog projekta.

“Do 18. oktobra se očekuje završetak radova na tribini i mislim da će građani Podgorice ali i Crne Gore uživati u ovom projektu makon što bude završen”, rekao je Bokan.

sc4

Nakon prihvatanja KK Budućnost VOLI u Euroligu, počele su pripreme i realizacije renoviranja SC Morača, da bi se ispunili uslovi za učešće na ovom takmičenju,

Grubi građevinski radovi koji su počeli odmah po završetku košarkaške sezone završeni su kraja jula. Kao što je najavljeno, očekuje nas Morača sa značajno proširenim kapacitetima u vidu dvije nove tribine, kompletno novom rasvjetom, adaptiranim parketom, sasvim novim semaforskim sistemom, VIP salonom koji parira svim evropskim klubovima.

sc3

“Svlačionice za gostujuće i domaće igrače će dobiti potpuno nov, moderan izgled i pružiće svu potrebnu udobnost", saopšteno je ranije iz Budućnosti Voli.

Jedna od najvećih promjena je uvođenje sistema elektronskih kapija na ulazima kojih će biti jedanaest, što će značajno unaprijediti i pojednostaviti ulazak gledaoca.

sc5

Jedan ulaz će moći da primi osam stotina gledalaca u roku od sat, što će značajno smanjiti gužvu i redove na ulasku prije utakmica.

Takođe, posebna pažnja je poklonjena sigurnosnim sistemima koji pored ostalog obezbjeđuju i veoma brzo pražnjenje dvorane.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.