Standard.

ponedjeljak oktobar 22

U Budvi ponovo bilbordi: "Pokoljenja djela sude 1918-2018"

Objavljeno u: Gradovi

by Ana Šofranac

U Budvi su se danas pojavili novi sporni bilbordi.

54 hits

ponedjeljak oktobar 22

Isporučena zaštitna odijela za vatrogasce-spasioce

Pljevaljskoj Službi zaštite i spasavanja prije 15 dana isporučena su zaštitna odijela za prilaz vatri - gašenje požara i tehničke intervencije.

13 hits

ponedjeljak oktobar 22

Mogren dovode na nivo pet zvjezdica

Ministarstvo održivog razvoja dostavilo je budvanskom Sekretarijatu za urbanizam zahtjev Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ za izdavanje urbanističko tehničkih uslova za rekonstrukciju i dogradnju hotela „ Mogren“ naspram Staroga grada.

12 hits

ponedjeljak oktobar 22

Mogren dovode na nivo pet zvjezdica

Objavljeno u: Gradovi

ponedjeljak oktobar 22

Biram Bar za kompromis oko lokacije za vrtić: "Dogovor kuću gradi"

Povodom zahjeva grupe građana da se vrtić ne gradi na planiranoj lokaciji između Gimnazije Niko Rolović i OŠ Blažo Jokov Orlandić, saopštenjem za javnost oglasili su se iz Biram Bar. 

11 hits

 
 
 
 
utorak, 07 avgust 2018 12:37

FOTO: Pogledajte dokle je stiglo renoviranje Morače: “Početak Eurolige dočekaćamo spremni”

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i predsjednik Košarkaškog kluba Budućnost VOLI, Dragan Bokan obišli su danas radove na rekonstrukciji velike sale Sportskog centra Morača.

“U toku su pripreme kako bi smo početak Eurolige dočekali spremni. Ovo je velika investicija i strateško opredjeljenje za razvoj sporta. Glavni grad će nastojati da stvori sve neophodne pretpostavke za razvoj sporta. Budućnost je ostvarila istorijski uspjeh i nadam se da će biti još ovakvih projekata”, poručio je Vuković.

sc2

Predsjednik KK Budućnost Dragan Bokan je kazao je da mu je čast što je dio ovog projekta.

“Do 18. oktobra se očekuje završetak radova na tribini i mislim da će građani Podgorice ali i Crne Gore uživati u ovom projektu makon što bude završen”, rekao je Bokan.

sc4

Nakon prihvatanja KK Budućnost VOLI u Euroligu, počele su pripreme i realizacije renoviranja SC Morača, da bi se ispunili uslovi za učešće na ovom takmičenju,

Grubi građevinski radovi koji su počeli odmah po završetku košarkaške sezone završeni su kraja jula. Kao što je najavljeno, očekuje nas Morača sa značajno proširenim kapacitetima u vidu dvije nove tribine, kompletno novom rasvjetom, adaptiranim parketom, sasvim novim semaforskim sistemom, VIP salonom koji parira svim evropskim klubovima.

sc3

“Svlačionice za gostujuće i domaće igrače će dobiti potpuno nov, moderan izgled i pružiće svu potrebnu udobnost", saopšteno je ranije iz Budućnosti Voli.

Jedna od najvećih promjena je uvođenje sistema elektronskih kapija na ulazima kojih će biti jedanaest, što će značajno unaprijediti i pojednostaviti ulazak gledaoca.

sc5

Jedan ulaz će moći da primi osam stotina gledalaca u roku od sat, što će značajno smanjiti gužvu i redove na ulasku prije utakmica.

Takođe, posebna pažnja je poklonjena sigurnosnim sistemima koji pored ostalog obezbjeđuju i veoma brzo pražnjenje dvorane.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.