Standard.

ponedjeljak avgust 13

Vatrogasci kod novog gradonačelnika: Imaće punu podršku i razumijevanje

Pripadnici Službe zaštite imaće od nove gradske uprave punu podršku i razumijevanje za sve potrebe i inicijative kako bi efikasno i kvalitetno mogli da rade, poručio je gradonačelnik Podgorice, Ivan…

19 hits

subota avgust 11

Šta kaže prvi čovjek Kolašina - koji su najvažniji zadaci nove vlasti?

Objavljeno u: Gradovi

by Milica Minić

Kvalitetno povezivanje sa sjeverom i jugom države, stavljanje u funkciju Skijališta Bjelasica 1600, komunalno uređenje Kolašina prioritet su u radu novog rukovodstva Opštine, rekao je gostujući u ljetnjem magazinu “Ljeto…

24 hits

nedjelja avgust 12

Ovi gradovi sjutra neće imati struju neko vrijeme

Objavljeno u: Gradovi

by Ana Šofranac

Crnogorski elektrodistributivni sistem obavijestio je građane Crne Gore koji djelovi više opština sjutra neko vrijeme neće imati struje.

50 hits

subota avgust 11

Vukićević: Na Žabljaku će biti posla za svakoga ko želi da radi

Objavljeno u: Gradovi

by Milica Minić

Rješavanje problema vodosnabdijevanja na Žabljaku, zadržavanje mladih kroz otvaranje novih radnih mjesta izgradnjom ili obnovom hotela, šta će ujedno poboljšati i turističku ponudu grada, prioritetna su pitanja kojima će se…

20 hits

 
 
 
 
utorak, 07 avgust 2018 12:37

FOTO: Pogledajte dokle je stiglo renoviranje Morače: “Početak Eurolige dočekaćamo spremni”

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i predsjednik Košarkaškog kluba Budućnost VOLI, Dragan Bokan obišli su danas radove na rekonstrukciji velike sale Sportskog centra Morača.

“U toku su pripreme kako bi smo početak Eurolige dočekali spremni. Ovo je velika investicija i strateško opredjeljenje za razvoj sporta. Glavni grad će nastojati da stvori sve neophodne pretpostavke za razvoj sporta. Budućnost je ostvarila istorijski uspjeh i nadam se da će biti još ovakvih projekata”, poručio je Vuković.

sc2

Predsjednik KK Budućnost Dragan Bokan je kazao je da mu je čast što je dio ovog projekta.

“Do 18. oktobra se očekuje završetak radova na tribini i mislim da će građani Podgorice ali i Crne Gore uživati u ovom projektu makon što bude završen”, rekao je Bokan.

sc4

Nakon prihvatanja KK Budućnost VOLI u Euroligu, počele su pripreme i realizacije renoviranja SC Morača, da bi se ispunili uslovi za učešće na ovom takmičenju,

Grubi građevinski radovi koji su počeli odmah po završetku košarkaške sezone završeni su kraja jula. Kao što je najavljeno, očekuje nas Morača sa značajno proširenim kapacitetima u vidu dvije nove tribine, kompletno novom rasvjetom, adaptiranim parketom, sasvim novim semaforskim sistemom, VIP salonom koji parira svim evropskim klubovima.

sc3

“Svlačionice za gostujuće i domaće igrače će dobiti potpuno nov, moderan izgled i pružiće svu potrebnu udobnost", saopšteno je ranije iz Budućnosti Voli.

Jedna od najvećih promjena je uvođenje sistema elektronskih kapija na ulazima kojih će biti jedanaest, što će značajno unaprijediti i pojednostaviti ulazak gledaoca.

sc5

Jedan ulaz će moći da primi osam stotina gledalaca u roku od sat, što će značajno smanjiti gužvu i redove na ulasku prije utakmica.

Takođe, posebna pažnja je poklonjena sigurnosnim sistemima koji pored ostalog obezbjeđuju i veoma brzo pražnjenje dvorane.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.