Standard.

subota jul 20

Tivat: Stoka upada na groblje, građani ogorčeni

Više građana Tivta čiji preminuli članovi porodica počivaju na gradskom groblju Brdišta, požalilo se portalu Boka news zbog upadanja stoke na groblje i generalno neprihvatljivog stanja na groblju.

70 hits

subota jul 20

Berane centar privrednog i ekonomskog razvoja sjevera

Poslednjih nekoliko godina Berane su uspjele da postanu i ostanu centar privrednog i ekonomskog razvoja sjevera Crne Gore, istakao je predsjednik SNP-a Vladimir Joković u čestitki povodom Dana te opštine,…

84 hits

subota jul 20

Šćekić: Berane među najmanje zaduženim opštinama

Sa nešto oko četiri miliona eura duga Berane je među šest najmanje zaduženih opština, kazao je predsjednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić.

84 hits

subota jul 20

Đukanović čestitao Dan opštine: Uvjeren sam da će Berane upoznati svoju novu razvojnu šansu

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 21. jula – Dana opštine Berane, predsjedniku Opštine Dragoslavu Šćekiću, predsjedniku Skupštine opštine Novici Obradoviću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim…

117 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 20 avgust 2018 20:19

Požar na Paštrovačkoj gori uskoro bi trebalo da bude ugašen

Požar, koji je izbio na nepristupačnim stranama Paštrovačke gore, na lokalitetu Brda, trebalo bi da uskoro bude ugašen, ukoliko ne bude jačeg vjetra, javlja TVCG.

Požar na Paštrovačkoj gori uskoro bi trebalo da bude ugašen FOTO: RTCG

U akciju gašenja požara uključila su se tri protivpožarna aviona Direktorata za vanredne situacije MUP-a.

Kako je saopšteno TVCG iz budvanske vatrogasne službe, vatra je udaljena od kuća, a njihova vozila su pripravna, u slučaju da se približi.

"Požar je trenutno relativno daleko od naseljenih područja. Požarom je zahvaćeno nisko rastinje i žbunje, ali s obzirom na mogućnost širenja i potencijalne opasnosti, avioni su se uključili u gašenje", saopšteno je iz MUP-a.

Međutim, prema njihovim procjenama, požar bi trebalo da uskoro bude ugašen, ukoliko ne bude jačeg vjetra.

Napominju da je Direktorat za vanredne situacije MUP-a u stalnoj komunikaciji sa Službom zaštite i spašavanja Budva, prati stanje na terenu i u skladu sa razvojem situacije će preduzimati odgovarajuće mjere i radnje.

Postoji bojazan da će se, ako vjetar pojača, situacija dodatno komplikovati, saopšteno je ranije iz Službe zaštite i spašavanja Budva.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.