Standard.

četvrtak maj 23

Za šetnju bez majice u Budvi kazna 500 eura

Za šetnju bez majice u susjednoj Hrvatskoj u Hvaru predviđena je kazna od 500 eura, a ovu odluku planira da uvede i opština Budva.

118 hits

četvrtak maj 23

Rekonstruisane pješačke staze ispred zgrade uprave Glavnog grada

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Privredna Društva Putevi i Komunalne usluge završili su radove na rekonstrukciji pješačkih staza ispred zgrade uprave Glavnog grada u Njegoševoj ulici, saopšteno je iz Glavnog grada.

23 hits

četvrtak maj 23

Do kraja godine tender za izgradnju postrojenja otpadnih voda

Direktor podgoričkog preduzeća Vodovod Filip Makrid kazao je Dnevne novine da su se stekli svi uslovi za realizaciju projekta izgradnje Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, čija je procijenjena vrijednost oko…

19 hits

srijeda maj 22

Svaka čast ministru i gradonačelniku: Sjajna fotka za kraj žurke za nezaborav

U centru Glavnog grada sinoć je proslavljen Dan nezavisnosti fenomenalnom žurkom i nastupima vrhunskih muzičkih zvijezda.

134 hits

 
 
 
 
petak, 12 oktobar 2018 12:54

Završni radovi u Dalmatinskoj ulici nakon ugradnje fekalne kanalizacione mreže

Ekipa tehničko-operativnog sektora “Putevi” d.o.o. Podgorica izvodi radove na ručnoj ugradnji asfaltne mase za sanaciju oštećenog asfaltnog kolovoza u naselju Kuće Rakica.

U skladu sa zahtjevima pravnih lica nastavljaju se radovi na mašinskoj pripremi podloge za asfaltiranje na teritoriji Opštine Kolašin.

Započeti su radovi na ugradnji asfaltne mase na pripremljenoj podlozi u Ulici Dalmatinskoj,kao i radovi na ugradnji zastitno ukrasnih stubica u Ulici 4.jula, po zahtjevu pravnog lica.

U ulici Kralja Nikole i 4.Jula  izvode se radovi na obilježavanju horizontalne signalizacije (pješački prelazi, pune i isprekidane linije, jednosmjerne i dvosmjerne strelice).

Ekipa za hitne intervencije će sanirati oštećene saobraćajne znake i slivničke rešetke na području grada.

U okviru RJ “Proizvodnja” odvija se tekući proces proizvodnje na postrojenjima za proizvodnju agregata i asfaltne mase – fco. baza Cijevna.

Služba za tehničku pripremu, planiranje i razvoj svakodnevno vrši obilazak terena, izradu ponuda, građevinskih knjiga, dnevnika i okončanih situacija.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.