Standard.

subota februar 16

Kolašin postaje najbolji regionalni ski centar

Kolašin definitivno postaje najbolji regionalni ski centar! To potvrđuje gužva koja danas vlada u podnožju skijališta, gdje je na hiljade gostiju pristiglo da uživa u čarima planine Bjelasice.

42 hits

subota februar 16

TO Žabljak počinje projekat: Obuka lokalnih vodiča za posmatranje ptica na Durmitoru

Turistička organizacija Opštine Žabljak, uz podršku Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore, započinje danas realizaciju projekta „Nova turistička ponuda na Žabljaku - Obuka lokalnih vodiča za posmatranje ptica na…

20 hits

petak februar 15

UP: Netačno da su se policijski službenici nedolično ponašali, policija nije adresa za sporenje u vezi sa vrtićem

Povodom saopštenja Građanske inicijative a u kojem se navodi da su policijski službenici upućivali uvrede licima koja su pružala aktivni otpor u Baru, te da su se nedolično ponašali i…

75 hits

petak februar 15

Direktor Radija Tivat prijavio prijetnje, sugrađanin ga vrijeđao zbog izvještavanja

Sužbenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat danas su postupili po prijavi direktora Radija Tivat, Dragana Popadića, da mu je R.A. neposredno prije toga, kod gradske kapele, uputio uvrede i prijetnje i držao…

74 hits

 
 
 
 
petak, 12 oktobar 2018 12:54

Završni radovi u Dalmatinskoj ulici nakon ugradnje fekalne kanalizacione mreže

Ekipa tehničko-operativnog sektora “Putevi” d.o.o. Podgorica izvodi radove na ručnoj ugradnji asfaltne mase za sanaciju oštećenog asfaltnog kolovoza u naselju Kuće Rakica.

U skladu sa zahtjevima pravnih lica nastavljaju se radovi na mašinskoj pripremi podloge za asfaltiranje na teritoriji Opštine Kolašin.

Započeti su radovi na ugradnji asfaltne mase na pripremljenoj podlozi u Ulici Dalmatinskoj,kao i radovi na ugradnji zastitno ukrasnih stubica u Ulici 4.jula, po zahtjevu pravnog lica.

U ulici Kralja Nikole i 4.Jula  izvode se radovi na obilježavanju horizontalne signalizacije (pješački prelazi, pune i isprekidane linije, jednosmjerne i dvosmjerne strelice).

Ekipa za hitne intervencije će sanirati oštećene saobraćajne znake i slivničke rešetke na području grada.

U okviru RJ “Proizvodnja” odvija se tekući proces proizvodnje na postrojenjima za proizvodnju agregata i asfaltne mase – fco. baza Cijevna.

Služba za tehničku pripremu, planiranje i razvoj svakodnevno vrši obilazak terena, izradu ponuda, građevinskih knjiga, dnevnika i okončanih situacija.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.