Standard.

četvrtak januar 17

VIDEO: Policija iznosila građane koji su pokušali da spriječe sječu čempresa u Baru

Sječa čempresa počela je jutros u dvorištu barske Gimnazije, gdje je planirana izgradnja vrtića. Grupa građana koja se protivi izgradnji okupila se danas u dvorištu Gimnazije kako bi spriječila sječu…

85 hits

četvrtak januar 17

Opština Kotor za kupovinu novih vozila daje 135,5 hiljada eura

Predsjednik Opštine Kotor  Vladimir Jokić, koji je kadar Demokrata je potpisao ugovor o nabavci novih vozila. Vrijednost ugovora iznosi oko 135,5 hiljada eura.

41 hits

srijeda januar 16

Nema osnova za vanredne izbore na Cetinju

Iako u cetinjskoj opoziciji smatraju da bi rješenje parlamentarne krize u tom gradu bilo raspisivanje lokalnih izbora, predsjednica Skupštine prijestonice Cetinje Maja Ćetković kaže da za razmišljanje o raspisivanju novih…

54 hits

srijeda januar 16

Cetinjanin zvao načelnika policije da se biju

Načelnik kriminalističke policije OB Cetinje Dragan Mandić prijavio je policiji da mu je prijećeno i da ga je sugrađanin javno vrijeđao i psovao.

120 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 22 oktobar 2018 16:01

Isporučena zaštitna odijela za vatrogasce-spasioce

Pljevaljskoj Službi zaštite i spasavanja prije 15 dana isporučena su zaštitna odijela za prilaz vatri - gašenje požara i tehničke intervencije.

Isporučena zaštitna odijela za vatrogasce-spasioce FOTO: Pv informer

Naime, zahvaljujući donaciji Ambasade Narodne Republike Kine u iznosu od oko 38.000 evra, Služba zaštite i spasavanja opštine Pljevlja prvi put će dobiti standardizovana odijela koja posjeduju sve neophodne sertifikate.

Radi se o kompletima jakni i pantalona a cijena jednog kompleta je 1.250 eura.

Odijela su izuzetnog kvaliteta a proizvođač je renomirana njemačka firma „Texport“.

Ovakva odijela u Crnoj Gori još posjeduju vatrogasci-spasioci u Podgorici, Kotoru, J.P. ”Aerodromi Crne Gore” i dio vatrogasaca-spasilaca u Herceg Novom, piše Pvinformer.me.

Zaštitna odijela za prilaz vatri - gašenje požara i tehničke intervencije doprinijeće da vatrogasci-spasioci zaštite svoje živote i zdravlje a istovremeno budu još efikasniji u poslovima koje obavljaju.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.