Standard.

četvrtak januar 17

VIDEO: Policija iznosila građane koji su pokušali da spriječe sječu čempresa u Baru

Sječa čempresa počela je jutros u dvorištu barske Gimnazije, gdje je planirana izgradnja vrtića. Grupa građana koja se protivi izgradnji okupila se danas u dvorištu Gimnazije kako bi spriječila sječu…

78 hits

četvrtak januar 17

Opština Kotor za kupovinu novih vozila daje 135,5 hiljada eura

Predsjednik Opštine Kotor  Vladimir Jokić, koji je kadar Demokrata je potpisao ugovor o nabavci novih vozila. Vrijednost ugovora iznosi oko 135,5 hiljada eura.

32 hits

srijeda januar 16

Nema osnova za vanredne izbore na Cetinju

Iako u cetinjskoj opoziciji smatraju da bi rješenje parlamentarne krize u tom gradu bilo raspisivanje lokalnih izbora, predsjednica Skupštine prijestonice Cetinje Maja Ćetković kaže da za razmišljanje o raspisivanju novih…

44 hits

srijeda januar 16

Cetinjanin zvao načelnika policije da se biju

Načelnik kriminalističke policije OB Cetinje Dragan Mandić prijavio je policiji da mu je prijećeno i da ga je sugrađanin javno vrijeđao i psovao.

111 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 novembar 2018 16:26

Pisanje Standarda urodilo plodom: Nove zastave vijore se na zgradi fakulteta u Bijelom Polju

Nakon prekjučerašnjeg pisanja portala Standard od juče na zgradi Univerziteta Crne Gore, Biotehničkog instituta-Podgorica-Centra za kontinentalno voćarstvo, ljekovito i aromatično bilje u Ulici 3. Sandžačke u Bijelom Polju,“vijore se“ nove zastave, državna i univerzitetska.

Podsjećamo, naš portal je objavio da se na pomenutoj ustanovi „vijore“ dotrajale zastave o kojima po svemu sudeći niko ne vodi računa.

„Ipak neko je ekspresno reagovao i zamijenio dotrajale državne simbole. Svakako da je za pohvalu tako brza reakcija, zahvaljujući pisanju medija ali, notorna istina je da se državni simboli moraju poštovati i da se ne smije dozvoliti bilo kakav javašluk", ocjenjuju iz NVO „ZSP“.

Iz te NVO apeluju na nadležne da konačno počnu da sankcionišu one koji se na neprimjeren način odnose prema državnim simbolima.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.