Standard.

četvrtak jul 18

Glumci i ljekari će dobiti ulice u Podgorici

U dopunjenom programu o podizanju spomen-obilježja za 2019. godinu koji je pripremljen za skupštinsko zasijedanje je naznačeno da je Savjet za davanje predloga naziva naselja, ulica i trgova utvrdio predloge…

128 hits

četvrtak jul 18

Popravili ljuljaške i obradovali djecu

Radnici gradskog preduzeća Zelenilo juče su promijenili polomljene ljuljaške i klupe na igralištu između zgrada Vukovarki na Starom aerodromu u Podgorici.

125 hits

srijeda jul 17

Podgorica: Na pet lokacija u gradu postavljeni aparati za vodu

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Glavni grad Podgorica, u saradnji sa prijateljima grada – Durmitorskom izvorskom vodom – Diva, obezbijedio je osveženje u ljetnjim mjesecima za stanovnike i posjetioce Podgorice.

259 hits

srijeda jul 17

Herceg Novi: Igralište na Savini opet demolirano

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Višenamjensko igralište na Savini, u blizini OŠ Milan Vuković, jedno od novijih u Herceg Novom, preksinoć je ponovo bilo na meti neiživljenih pojedinaca, koji su oštetili dijelove mobilijara, kao i…

276 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 novembar 2018 16:26

Pisanje Standarda urodilo plodom: Nove zastave vijore se na zgradi fakulteta u Bijelom Polju

Nakon prekjučerašnjeg pisanja portala Standard od juče na zgradi Univerziteta Crne Gore, Biotehničkog instituta-Podgorica-Centra za kontinentalno voćarstvo, ljekovito i aromatično bilje u Ulici 3. Sandžačke u Bijelom Polju,“vijore se“ nove zastave, državna i univerzitetska.

Podsjećamo, naš portal je objavio da se na pomenutoj ustanovi „vijore“ dotrajale zastave o kojima po svemu sudeći niko ne vodi računa.

„Ipak neko je ekspresno reagovao i zamijenio dotrajale državne simbole. Svakako da je za pohvalu tako brza reakcija, zahvaljujući pisanju medija ali, notorna istina je da se državni simboli moraju poštovati i da se ne smije dozvoliti bilo kakav javašluk", ocjenjuju iz NVO „ZSP“.

Iz te NVO apeluju na nadležne da konačno počnu da sankcionišu one koji se na neprimjeren način odnose prema državnim simbolima.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.