Standard.

subota mart 23

Bijelo Polje: Ponovo poharano stado ovaca porodice Merdović

U toku današnjeg dana, poharano je stado ovaca porodice Merdović u selu Brčve. Domaćin Dejan Merdović, ispričao je da je poharu prijavio Centru bezbijednosti Bijelo Polje te da je o…

84 hits

subota mart 23

Bar: Ugašen požar, pored kontejnera gorjelo preko 100 guma

U Barskom polju, kod skretnja na Tabijski put jutros je zapaljeno više od 100 starih odbačenih auto guma.

38 hits

subota mart 23

Đeljošaj predsjednik Opštine Tuzi

Nosilac liste koalicije Albanski forum Nik Đeljošaj novi je predsjednik Opštine Tuzi.

43 hits

subota mart 23

Idila u Ski centru Kolašin 1450: Proljećno skijanje na Bjelasici

Dan je kao stvoren za uživanje na snijegu. Pravi proljećni dan je na staze Ski centra Kolašin 1450 izmamilo više stotina gostiju koji uživaju u suncem okupanoj Bjelasici.

46 hits

 
 
 
 
petak, 09 novembar 2018 13:47

Vuković: Podržaću poskupljenje vode koliko god to bilo politički nepopularno

Na današnjoj pres konferenciji predstavljanja rezultata nove gradske uprave u protekla tri mjeseca, gradonačelnik Ivan Vuković je prokomentarisao naslove iz medija da je prvih sto dana gradske vlade obilježio nalog upućen svim gradskim preduzećima, organima uprave i službama da do kraja ove godine smanje broj radnika 10 do 30 odsto.

"Današnji naslovi u medijima me čine nespokojnim i prilično pesimističnim u pogledu mogućnosti popravljanja odnosa i podizanju kvaliteta komunikacije na viši nivo. Ja sam po automatizmu dopis od nadležnog Ministarstva uz molbu i sugestiju da se razmotri mogućnost da jedan broj ljudi koji radi u glavnom gradu napusti svoja radna mjesta, proslijedio gradskim službama i čekamo povratnu informaciju. To je moj doprinos na planu otpuštanja 30 odsto ljudi", kazao je Vuković.

Upitan da li će biti poskupljenja vode Vuković je kazao da je to stav Vodovoda i da je to neophodno radi funkcionisanja tog sistema, prenosi Antena M.

"Ako se desi povećanje cijene vode, voda u Podgorici će biti jeftinija nego u 4/5 Crne Gore, kao i puno jeftinija nego što je to slučaj u glavnim gradovima regiona. Čekamo mišljenje regulatorne agencije, ukoliko struka kaže da je to stvar potrebe ja ću to podržati koliko god to bilo politički nepopularno", kazao je Vuković.

Kada je posrijedi višak zaposlenih u Vodovodu, Vuković je kazao da viška zaposlenih nema.

"Viška zaposlenih nema pogotovo zbog činjenice da će se taj sistem razvijati u sklopu realizacije projekta Sistema za prečišćavanje otpadnih voda. Čak će biti potreba za novim zaoišljavanjima ili preraspodjeli postojećeg kadra", kazao je Vuković.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.