Standard.

utorak maj 21

Podgorica: Radi pet zdravstvenih objekata

Zdravstvene usluge danas i sjutra građani će moći da dobiju u objektima Blok pet, Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta, saopšteno je iz podgoričkog Doma zdravlja.

14 hits

utorak maj 21

Zbog proslave Dana nezavisnosti zatvorene Njegoševa i Bokeška

Ulice Njegoševa i Bokeška, u centru Glavnog grada, od ponoći su zatvorene za saobraćaj za sva motorna vozila, zbog organizovanja programa proslave Dana nezavisnosti.

18 hits

utorak maj 21

Bespravne graditelje ne zanima zakup stana

U Podgorici ima mali broj jednočlanih porodica, vlasnika bespravnih objekata, kojima bi Sekretarijat za socijalno staranje plaćao 60 eura zakup stana u slučaju rušenja njihovih nelegalnih objekata, a pošto su…

14 hits

ponedjeljak maj 20

Zbog proslave Dana nezavisnosti: Evo koje ulice i kada će biti zatvorene

Radi organizovanja programa u čast proslave Dana nezavisnosti, zatvara se saobraćaj za sve vrste motornih vozila u ulicama Njegoševa i Bokeška, saopšteno je iz Glavnog grada.

76 hits

 
 
 
 
utorak, 04 decembar 2018 17:20

Kotor: Neko prosuo jestivo ulje u rijeku, završilo u moru

Velika masna mrlja osvanula je jutros u priobalnom dijelu kotorskog gradskog parka.

U prvom momentu činilo se, kako prenosi Skalaradio, da se radi o prosutoj nafti, ali je inspektor u Lučkoj kapetaniji kazao da nije u pitanju nafta već da se radi najvjerovatnije o korišćenom jestivom ulju koje je neko bacio u rijeku Škurdu, neposredno uz prolaz kod Osnovne škole “Njegoš“.

ggghghghgh

On je za Skalaradio kazao da je rijeka odradila svoje i da je masna mrlja na taj način dospjela iz rukavca Škurde u vode zaliva kod gradskog parka.

Čamac Lučke kapetanije sa upijačima će pokušati da pokupi masnu mrlju, a na lice mjesta će izaći i ECO 2 čamac Uprave pomorske sigurnosti sa svojom opremom, kazao je kapetan Lučke kapetanije Bruno Brkanović.

Izvor: Skala radio

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.