Standard.

ponedjeljak decembar 17

Na Bjelasici je prava zimska idila: Snijega ne fali, na stazama i danas veliki broj skijaša i bordera

U ski centru Kolašin 1450, juče je zvanično otvorena skijaška sezona. Snijega ne fali, staze su utabane, a tome svjedoči i veliki broj ljubitelja skijanja i bordanja koji su i…

142 hits

nedjelja decembar 16

Otvorena sezona u "Ski Resortu - Kolašin 1450": Posjetioci uživali u bogatom programu

Skijška sezona u Kolašinu zvanično je otvorena danas, a brojni posjetioci su imali prilku da uživaju u bogatom zabavnom programu, dok su mogli da iskoriste i popust na jednodnevni ski…

20 hits

nedjelja decembar 16

U Nikšiću završen Boem fest

Manifestacija Boem fest, pod sloganom ”Nikšić pamti svoje legende”, tokom prethodna dva dana oživjela je sjećanje na dobri duh tog grada i označila završetak ovogodišnjih festivalskih dešavanja.

26 hits

nedjelja decembar 16

U Nikšiću završen Boem fest

Objavljeno u: Gradovi

nedjelja decembar 16

U Herceg Novom 65 odsto zahtjeva za legalizaciju bez elaborata

U opštini Herceg Novi podnijeto je 4490 zahtjeva za legalizaciju objekata. Preko 80 odsto ovih zahtjeva podnijeto je posljednjih dana prije isteka zakonskog roka, bez potrebnih priloga (elaborata izvedenog stanja…

38 hits

 
 
 
 
četvrtak, 06 decembar 2018 14:22

Sanirano klizište: Put kroz Malo Polje bezbjedniji za saobraćaj

Nakon pisanja portala Standard, nedavno je završeno saniranje klizišta na dionici magistralnog puta Bijelo polje-Ribarevine u prigradskom naselju Malo Polje.

Podsjećamo, Standard je u nekoliko navrata upozoravao na opasnost od klizišta i građani su permanentno strahovali, da može doći do tragičnih posljedica.

Sanacije kritičnog mjesta platila je opštinska Direkcija za izgradnju i investicije, a sanirano je klizište potpornim zidom dužine 20 i visine tri metra.

Takođe je na tom potezu sanirana pohabana pješačka staza u dužini 30 metara. U cilju bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, a prvenstveno djece, na mjestu gdje je obavljena sanacija počelo je postavljanje zaštitne ograde.

Mještani nekoliko bjelopoljskih naselja pozdravljaju sanaciju kritične dionice.

„Naši apeli i upozorenja prema lokalnoj upravi urodili su plodom.Kritična dionica je sanirana i time su spriječene eventualne neprijatnosti. Srećna okolnost je što niko niije stradao na tom mjestu ,jer su potencijalno bili ugroženi životi svih koji su koristili tu dionicu“, kazao je član Savjeta mjesne zajednice, Medanovići Marko Hajduković.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.