Standard.

ponedjeljak februar 18

Kotor: Otvaranje bazena do kraja godine

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

 Završna faza rekonstrukcije zatvorenog bazena "Nikša Bućin" počela je danas u Kotoru. Objekat će do kraja godine biti u otvoren, poručuju nadležni. Radove je obišao ministar sporta i mladih Nikola Janović,…

25 hits

ponedjeljak februar 18

OO DPS Tivat: Cilj je da završimo projekte koji jačaju turističku ponudu i koji će poboljšati život građana

Opštinski odbor DPS-a Tivat održao je sjednicu na kojoj su razmatrani Izvještaj o realizaciji izbornog programa partije i Izvještaj o radu Kluba odbornika, s posebnim akcentom na plan i dinamiku…

25 hits

ponedjeljak februar 18

Spriječen pokušaj paljena vozila nadzornika zatvorske policije u Pljevljima

Prije dvije noći spriječen je pokušaj podmetanja požara na vozilu marke “Seat leon“ u naselju Bogiševac u Pljevljima, vlasništvo nadzornika zatvorske policije ZIKS-a, piše PV informer.

27 hits

ponedjeljak februar 18

Tološi ostaju bez doma zdravlja

Poslije Zagoriča i Tološi će ostati bez zdravstvene stanice. Razlog tome su loši uslovi koje Dom zdravlja Podgorica želi da poboljša, te je zbog toga neophodno izmjestiti ove stanice dok…

35 hits

ponedjeljak februar 18

Tološi ostaju bez doma zdravlja

Objavljeno u: Gradovi

 
 
 
 
četvrtak, 06 decembar 2018 14:22

Sanirano klizište: Put kroz Malo Polje bezbjedniji za saobraćaj

Nakon pisanja portala Standard, nedavno je završeno saniranje klizišta na dionici magistralnog puta Bijelo polje-Ribarevine u prigradskom naselju Malo Polje.

Podsjećamo, Standard je u nekoliko navrata upozoravao na opasnost od klizišta i građani su permanentno strahovali, da može doći do tragičnih posljedica.

Sanacije kritičnog mjesta platila je opštinska Direkcija za izgradnju i investicije, a sanirano je klizište potpornim zidom dužine 20 i visine tri metra.

Takođe je na tom potezu sanirana pohabana pješačka staza u dužini 30 metara. U cilju bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, a prvenstveno djece, na mjestu gdje je obavljena sanacija počelo je postavljanje zaštitne ograde.

Mještani nekoliko bjelopoljskih naselja pozdravljaju sanaciju kritične dionice.

„Naši apeli i upozorenja prema lokalnoj upravi urodili su plodom.Kritična dionica je sanirana i time su spriječene eventualne neprijatnosti. Srećna okolnost je što niko niije stradao na tom mjestu ,jer su potencijalno bili ugroženi životi svih koji su koristili tu dionicu“, kazao je član Savjeta mjesne zajednice, Medanovići Marko Hajduković.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.