Standard.

utorak maj 21

Podgorica: Radi pet zdravstvenih objekata

Zdravstvene usluge danas i sjutra građani će moći da dobiju u objektima Blok pet, Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta, saopšteno je iz podgoričkog Doma zdravlja.

13 hits

utorak maj 21

Zbog proslave Dana nezavisnosti zatvorene Njegoševa i Bokeška

Ulice Njegoševa i Bokeška, u centru Glavnog grada, od ponoći su zatvorene za saobraćaj za sva motorna vozila, zbog organizovanja programa proslave Dana nezavisnosti.

18 hits

utorak maj 21

Bespravne graditelje ne zanima zakup stana

U Podgorici ima mali broj jednočlanih porodica, vlasnika bespravnih objekata, kojima bi Sekretarijat za socijalno staranje plaćao 60 eura zakup stana u slučaju rušenja njihovih nelegalnih objekata, a pošto su…

14 hits

ponedjeljak maj 20

Zbog proslave Dana nezavisnosti: Evo koje ulice i kada će biti zatvorene

Radi organizovanja programa u čast proslave Dana nezavisnosti, zatvara se saobraćaj za sve vrste motornih vozila u ulicama Njegoševa i Bokeška, saopšteno je iz Glavnog grada.

76 hits

 
 
 
 
četvrtak, 06 decembar 2018 14:22

Sanirano klizište: Put kroz Malo Polje bezbjedniji za saobraćaj

Nakon pisanja portala Standard, nedavno je završeno saniranje klizišta na dionici magistralnog puta Bijelo polje-Ribarevine u prigradskom naselju Malo Polje.

Podsjećamo, Standard je u nekoliko navrata upozoravao na opasnost od klizišta i građani su permanentno strahovali, da može doći do tragičnih posljedica.

Sanacije kritičnog mjesta platila je opštinska Direkcija za izgradnju i investicije, a sanirano je klizište potpornim zidom dužine 20 i visine tri metra.

Takođe je na tom potezu sanirana pohabana pješačka staza u dužini 30 metara. U cilju bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, a prvenstveno djece, na mjestu gdje je obavljena sanacija počelo je postavljanje zaštitne ograde.

Mještani nekoliko bjelopoljskih naselja pozdravljaju sanaciju kritične dionice.

„Naši apeli i upozorenja prema lokalnoj upravi urodili su plodom.Kritična dionica je sanirana i time su spriječene eventualne neprijatnosti. Srećna okolnost je što niko niije stradao na tom mjestu ,jer su potencijalno bili ugroženi životi svih koji su koristili tu dionicu“, kazao je član Savjeta mjesne zajednice, Medanovići Marko Hajduković.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.