Standard.

utorak januar 22

Raičević naložio hitnu kontrolu gradilišta vrtića u Baru

Predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević naložio je nadležnom organu lokalne uprave da, bez odlaganja obiđe gradilište dječijeg vrtića u Baru, kako bi utvrdio da li se radovi izvode po zakonskim…

17 hits

utorak januar 22

Vazduh u Pljevljima od 31 bio zagađen 29 dana

U Pljevljima je u decembru, od 31 dan, čak 29 bilo s prekoračenjem dozvoljene granice PM čestica, saopštila je pomoćnica direktora Agencije za zaštitu životne sredine Lidija Šćepanović.

10 hits

utorak januar 22

Crnogorski da bude službeni jezik u Skupštini Glavnog grada

Odbornici DPS-a i LP predložili su komisiji za izradu statuta Glavnog grada da u ovom aktu doda novo poglavlje koje će se odnositi na upotrebu jezika i pisma, piše Dan.

13 hits

ponedjeljak januar 21

Bar: Učenici Gimnazije sprečavali postavljanje ograde

Đaci Gimnazije, kao i pojedini profesori, danas su stali uz ogradu gradilišta gdje se namjerava podići vrtić. Tako su spriječili radnike da postave limene panele preko žičane ograde, prenosi Bari…

29 hits

 
 
 
 
četvrtak, 10 januar 2019 17:39

Direktor Elektroprenosa: Bar i Ulcinj večeras ostaju u mraku

Usljed olujnog vjetra i dodatnog tereta izazvanog sniježnim padavinama stub dalekovoda Bar-Budva je polomljen zbog čega su praktično cijeli Bar i Ulcinj bez napajanja električnom energijom.

Drektora Elektroprenosa u Crnogorskom elektroprenosnom sistemu Jagoš Pupović saopštio je večeras da i pored svih napora Bar i Ulcinj će večeras biti u mraku.

"Ekipe zbog vrlo teških vremnskih uslova i mrak nijesu mogli otkloniti problem. Dalekovod je polomljen i ekipe nijesu mogli ništa više da urade osim da se povuku. Vrlo je teško bilo i doći do lica mjesta i otklanjati problem. Molim potrašače na strpljenje jer i radnici koji rade na otklanjaju problema se nalazavidnoj situaciji jer im nevrijeme stvara velike probleme", kazao je Pupović.

Ekipe će rano ujutro ponovo izaći na teren i pokušati da zamijene stubove na dalekovodu. 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 10 januar 2019 19:03

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.