Standard.

utorak april 23

Budva: Hitna sjednica Skupštine, traže rušenje diskoteka

Urbanističko građevinska inspekcija po nalogu MORT-a zakazala je za sjutra i preksjutra rušenje šest diskoteka na otvorenom, kao i 14 lokala i trgovinskih objekata na šetalištu u Budvi. O tome…

25 hits

ponedjeljak april 22

Ukradeno zvono sa katoličke crkve u Baru

Bronzano zvono sa crkve na gradskom groblju Sveti Vić na Gretvi ukradeno je uoči Uskrsa.

57 hits

ponedjeljak april 22

Turistička valorizacija arheološkog lokaliteta Duklja: Postavljene klupe, česme, info table..

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Turistička valorizacija ovog izuzetno važnog arheološkog lokaliteta umnogome će obogatiti kako kulturnu, tako i turističku ponudu Glavnog grada, ali i cijele Crne Gore, istakla je direktorica Turističke organizacije Podgorice, Tatjana…

22 hits

ponedjeljak april 22

Počela izgradnja vodovoda na Bršnu, 370 stanovnika dobiće vodu

Izgradnjom vodovoda na Bršnu riješiće se decenijski problem sa vodosnabdijevanjem za oko 115 domaćinstava, odnosno 370  stanovnika ovog mjesta nadomak Nikšića.

21 hits

 
 
 
 
petak, 08 februar 2019 18:01

Građani Tuzi glasaju na 30 biračkih mjesta

Predsjedink izborne komisije, Štjefan Ujkić saopštio je za Standard da će na predstojećim izborima u Tuzima 3. marta na 30 biračkih mjesta, glasati 11.744 građanina.

"Naredne sedmice biće održana i edukacija za ljude koji će biti na biračkim mjestima, dok će sjutra biti podijeljeno gdje će koja partija dobiti predsjedničko mjesto, kao i članovi kojih partija će za dan izbora sa njima sarađivati", rekao je Ujkić. 

On je dodao da tokom predaje liste nije bilo nepravilnosti.

"Svi podnosioci lista su prošli, nije bilo nepravilnosti. Svi su imali i više od 94 potpisa. Nakon izbora predsjednika DIK-a biće nam sve lakše, a rečeno nam je da će biti izabran na prvoj sjednici Skupštine Crne Gore. Najavljeno je da će predsjednik biti Đorđije Vukčević",  kazao je Ujkić. 

Podsjećamo, građani Tuzi, biraće između šest lista.

U SO Tuzi biće izabrano 32 odbornika, a na izborima učestvuje jedna koalicija koju čine albanske nacionalne partije i pet samostalnih partijskih lista.

Mještani najmlađe opštine, moći će da biraju između Albanskog foruma, Demokratske partije socijalista, Bošnjačke stranke, Demokrata, Socijaldemokrata i SNP-a.

K.P.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 08 februar 2019 18:00

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.