Standard.

srijeda avgust 21

Komunalna policija zavodi red, izdata 2204 prekršajna naloga

Komunalna policija Glavnog grada je tokom jula izdala 2.204 prekršajna naloga u novčanom iznosu od 73.220 eura. Tokom ovog mjeseca komunalni policajci izdali su 2.204 prekršajna naloga iz raznih oblasti…

143 hits

srijeda avgust 21

FEŠTA NAD FEŠTAMA – BOKELJSKA NOĆ u subotu

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Tradicionalna kotorska fešta Bokeljska noć, koja ima status nematerijalnog kulturnog dobra, biće održana u subotu, 24. avgusta, a njen početak najaviće kotorska Gradska muzika i jedrilice Jedriličarskog kluba „Lahor“.

129 hits

srijeda avgust 21

Počela akcija ćišćenja divljih deponija u Župi nikšićkoj

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Organizacija "Župa u srcu" danas je počela veliku akciju čišćenja divljih deponija u Župi. Kako ističu, čistiće se najmanje dvije lokacije, u toku Gračanice u Carinama i kod Oštrovaca u Jugovićima.

111 hits

srijeda avgust 21

Poruka "Budi čovjek, ne bacajte smeće" osvanula u Budvi

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

"Budi čovjek, ne bacajte smeće"- poruka je koju su stanari takozvanih Ruskih zgrada u budvanskom naselju Maine napisali na trotoaru ispred svoje zgrade gdje im se svakodnevno ostavljaju gomile smeća.

145 hits

 
 
 
 
petak, 08 februar 2019 18:01

Građani Tuzi glasaju na 30 biračkih mjesta

Predsjedink izborne komisije, Štjefan Ujkić saopštio je za Standard da će na predstojećim izborima u Tuzima 3. marta na 30 biračkih mjesta, glasati 11.744 građanina.

"Naredne sedmice biće održana i edukacija za ljude koji će biti na biračkim mjestima, dok će sjutra biti podijeljeno gdje će koja partija dobiti predsjedničko mjesto, kao i članovi kojih partija će za dan izbora sa njima sarađivati", rekao je Ujkić. 

On je dodao da tokom predaje liste nije bilo nepravilnosti.

"Svi podnosioci lista su prošli, nije bilo nepravilnosti. Svi su imali i više od 94 potpisa. Nakon izbora predsjednika DIK-a biće nam sve lakše, a rečeno nam je da će biti izabran na prvoj sjednici Skupštine Crne Gore. Najavljeno je da će predsjednik biti Đorđije Vukčević",  kazao je Ujkić. 

Podsjećamo, građani Tuzi, biraće između šest lista.

U SO Tuzi biće izabrano 32 odbornika, a na izborima učestvuje jedna koalicija koju čine albanske nacionalne partije i pet samostalnih partijskih lista.

Mještani najmlađe opštine, moći će da biraju između Albanskog foruma, Demokratske partije socijalista, Bošnjačke stranke, Demokrata, Socijaldemokrata i SNP-a.

K.P.

Posljednji put izmijenjeno petak, 08 februar 2019 18:00

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.