Standard.

srijeda avgust 21

Komunalna policija zavodi red, izdata 2204 prekršajna naloga

Komunalna policija Glavnog grada je tokom jula izdala 2.204 prekršajna naloga u novčanom iznosu od 73.220 eura. Tokom ovog mjeseca komunalni policajci izdali su 2.204 prekršajna naloga iz raznih oblasti…

149 hits

srijeda avgust 21

FEŠTA NAD FEŠTAMA – BOKELJSKA NOĆ u subotu

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Tradicionalna kotorska fešta Bokeljska noć, koja ima status nematerijalnog kulturnog dobra, biće održana u subotu, 24. avgusta, a njen početak najaviće kotorska Gradska muzika i jedrilice Jedriličarskog kluba „Lahor“.

135 hits

srijeda avgust 21

Počela akcija ćišćenja divljih deponija u Župi nikšićkoj

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Organizacija "Župa u srcu" danas je počela veliku akciju čišćenja divljih deponija u Župi. Kako ističu, čistiće se najmanje dvije lokacije, u toku Gračanice u Carinama i kod Oštrovaca u Jugovićima.

117 hits

srijeda avgust 21

Poruka "Budi čovjek, ne bacajte smeće" osvanula u Budvi

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

"Budi čovjek, ne bacajte smeće"- poruka je koju su stanari takozvanih Ruskih zgrada u budvanskom naselju Maine napisali na trotoaru ispred svoje zgrade gdje im se svakodnevno ostavljaju gomile smeća.

152 hits

 
 
 
 
utorak, 12 februar 2019 10:17

Snijeg u Bihoru – Nema struje, oborena stabla, skraćeni časovi u školama

Od sinoć u Bihoru pada snijeg, koji je zbog “jugovine” težak i pun vode. Upravo zbog toga je veliki broj stabala pao na zemlju, a nekoliko i na puteve pa je zato potrebna opreznost pri vožnji.

Loše vrijeme uslovilo je i prekid napajanja električnom energijom. Dva desetokilovoltna dalekovoda, Petnjica i Trpezi su u kvaru, štoje uslovilo nestanak struje na cijeloj teritoriji opštine Petnjica.

Ekipe EPCG su na terenu, a prema njihovim riječima, dalekovod Petnjica će biti brzo popravljen i strujni saobraćaj u ponovnoj funkciji, dok će za dalekovod Trpez trebati više vremena.

Takođe, školske uprave su skratile časove učenicima svih škola na 30 minuta zbog nevremena koje je zahvatilo Bihor.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.