Standard.

subota mart 23

Idila u Ski centru Kolašin 1450: Proljećno skijanje na Bjelasici

Dan je kao stvoren za uživanje na snijegu. Pravi proljećni dan je na staze Ski centra Kolašin 1450 izmamilo više stotina gostiju koji uživaju u suncem okupanoj Bjelasici.

34 hits

petak mart 22

Ekološki incident u Bijelom Polju izazvao radnik štamparije Pegaz

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Sekretarijat za inspekcijske poslove u saradnji sa Komunalnom policijom Opštine Bijelo Polje, preduzeo je mjere inspekcijskog i komunalnog nadzora u vezi sa pojavom izlivanja crvene tečnosti u rijeku Lješnicu, javlja…

107 hits

petak mart 22

Veliki požar na Crkvinama, gori i kroz kanjon Morače

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Veliki požar izbio je na Crkvinama, a kako je za portal Antena M kazao komandir Službe zaštite i spašavanja Željko Darmanović, za sada uspijevaju da odbrane objekte.

75 hits

petak mart 22

Herceg Novi: Jubilarni Praznik mimoze jedan od najuspješnijih do sada

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Praznik mimoze je nešto što je bilo i što će ostati prepoznatljiv dio Herceg Novog, ocijenio je predsjednik Opštine Stevan Katić, navodeći da su građani i gosti ovogodišnji jubilarni 50.…

37 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 18 februar 2019 11:03

OO DPS Tivat: Cilj je da završimo projekte koji jačaju turističku ponudu i koji će poboljšati život građana

Opštinski odbor DPS-a Tivat održao je sjednicu na kojoj su razmatrani Izvještaj o realizaciji izbornog programa partije i Izvještaj o radu Kluba odbornika, s posebnim akcentom na plan i dinamiku realizacije kapitalnih i drugih investicija u Tivtu tokom 2019. godine.

Sjednici su prisustvovali koordinatori u ime Predsjedništva partije Predrag Nenezić i Izvršnog odbora Goran Jevrić.

Predsjednik Opštine Tivat dr Siniša Kusovac kazao je da je u prethodnoj godini donijeta Odluka o organizaciji i načinu rada lokalne uprave Opštine Tivat kojom je preciziran broj sekretarijata i službi, u cilju daljeg unapređenja efikasnosti rada lokalne administracije i kvalitetnijeg pružanja usluga građanima. Kusovac je istakao značaj infrastrukturnih projekata, koji su u skladu sa izbornim programom DPS-a Tivat, a to su prije svega saobraćajnica MR 1 I faza kao i MR 1 II faza, Cacovo II i III faza, izgradnja dva kružna toka, zatim I i II faza Lungo Mare, kao i izgradnja Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju, čija realizacija je u toku. Poseban akcenat stavljen je na investicije u oblasti kulture, gdje je izvršena rekonstrukcija Centra za kulturu kroz dvije etape - potpuno je rekonstruisan DTV Partizan i urađena adaptacija Muzeja i galerije. Ove, kao i druge investicije koje se realizuju, dodatno će uticati na unapređenje kvaliteta života stanovnika Tivta.

Nakon razmatranja rezultata rada kluba odbornika i realizacije investicionih projekata u 2018. godini, predsjednik Kusovac je izložio Program rada Opštine Tivat za 2019. godinu. Prioritet će biti završetak projekata koji se realizuju u cilju bolje ponude za predstojeću turističku sezonu, kao i za bolji kvalitet života naših građana, zaključio je Kusovac.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.