Standard.

srijeda maj 22

VIDEO: Mahmut Orhan zapalio masu, u Podgorici se đuskalo do zore!

U centru Podgorice sinoć je nastupima grupe Nipplepeople, zatim Kirila Džajkovskog, Mahmuta Orhana i Danijela Čehranova, proslavljen Dan nezavisnosti Crne Gore.

74 hits

srijeda maj 22

Svaka čast ministru i gradonačelniku: Sjajna fotka za kraj žurke za nezaborav

U centru Glavnog grada sinoć je proslavljen Dan nezavisnosti fenomenalnom žurkom i nastupima vrhunskih muzičkih zvijezda.

77 hits

srijeda maj 22

Vuković sindikalcima: Ne možemo da odgovaramo na pojedinačne zahtjeve

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković saopštio je juče da glavni grad ne može da izađe u susret Sindikatu kulture oko dodjele parcele na kojoj bi počela gradnja stanova za zaposlene u ustanovama kulture.

24 hits

srijeda maj 22

Zbog većeg broja pacijenata cetinsjkoj Bolnici potrebno proširenje i nova oprema

Direktorica Opšte bolnice “Danilo Prvi” na Cetinju Sonja Radojičić kazala je u razgovoru za Dan da postoji realna potreba za nabavkom rendgen aparata i savremenih ultrazvučnih aparata za potrebe kardiologije, ginekologije i…

16 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 18 februar 2019 11:03

OO DPS Tivat: Cilj je da završimo projekte koji jačaju turističku ponudu i koji će poboljšati život građana

Opštinski odbor DPS-a Tivat održao je sjednicu na kojoj su razmatrani Izvještaj o realizaciji izbornog programa partije i Izvještaj o radu Kluba odbornika, s posebnim akcentom na plan i dinamiku realizacije kapitalnih i drugih investicija u Tivtu tokom 2019. godine.

Sjednici su prisustvovali koordinatori u ime Predsjedništva partije Predrag Nenezić i Izvršnog odbora Goran Jevrić.

Predsjednik Opštine Tivat dr Siniša Kusovac kazao je da je u prethodnoj godini donijeta Odluka o organizaciji i načinu rada lokalne uprave Opštine Tivat kojom je preciziran broj sekretarijata i službi, u cilju daljeg unapređenja efikasnosti rada lokalne administracije i kvalitetnijeg pružanja usluga građanima. Kusovac je istakao značaj infrastrukturnih projekata, koji su u skladu sa izbornim programom DPS-a Tivat, a to su prije svega saobraćajnica MR 1 I faza kao i MR 1 II faza, Cacovo II i III faza, izgradnja dva kružna toka, zatim I i II faza Lungo Mare, kao i izgradnja Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju, čija realizacija je u toku. Poseban akcenat stavljen je na investicije u oblasti kulture, gdje je izvršena rekonstrukcija Centra za kulturu kroz dvije etape - potpuno je rekonstruisan DTV Partizan i urađena adaptacija Muzeja i galerije. Ove, kao i druge investicije koje se realizuju, dodatno će uticati na unapređenje kvaliteta života stanovnika Tivta.

Nakon razmatranja rezultata rada kluba odbornika i realizacije investicionih projekata u 2018. godini, predsjednik Kusovac je izložio Program rada Opštine Tivat za 2019. godinu. Prioritet će biti završetak projekata koji se realizuju u cilju bolje ponude za predstojeću turističku sezonu, kao i za bolji kvalitet života naših građana, zaključio je Kusovac.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.