Standard.

četvrtak april 18

Herceg Novi: Urađeno idejno rješenje igrališta i teretane na otvorenom na Gomili

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog uradila je Idejno rješenje dječijeg igrališta i teretane na otvorenom u naselju Gomila, saopšteno je iz lokalne uprave. Kako se navodi u saopštenju, slijedi…

18 hits

četvrtak april 18

Opština Budva neće odgovoriti Raduloviću

Opština Budva neće odgovarati Ministarstvu turizma i održivog razvoja oko privremenih lokacija, jer je svoj stav odavno saopštila, kazao je juče predsjednik budvanske opštine Marko Bato Carević, prenose Dnevne novine.

21 hits

četvrtak april 18

Redovan saobraćaj u Donjoj Gorici za osam dana

Asfalterski radovi na obje strane donjogoričkog bulevara trebalo bi da budu završeni do 26. aprila. Uporedo s tim, biće izgrađeni i preostali dio trotoara, postavljena rasvjeta, vertikalna saobraćajna signalizacija i…

20 hits

srijeda april 17

Otvoren Sajam automobila, motocikala i opreme u Podgorici

Zamjenik gradonačelnika Časlav Vešović danas je svečano otvorio sajam automobila, motocikala i opreme – “Auto Moto Show – Podgorica 2019”.

53 hits

 
 
 
 
nedjelja, 14 april 2019 19:16

Sa protesta poručeno: SDP da povuče prijedlog za razrješenje Jokića

Na protestnom skupu u Starom gradu u Kotoru upućen je poziv SDP-u da odustane od inicijative za razriješenje predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića do, kako su poručili stvaranja uslova za održavanje fer i slobodnih izbora.

Protest je organizovala neformalna grupa građana, a podršku skupu su, pored opštinskog rukovodstva, prisustovali lideri Demokrata i Crnogorske.

Pozvali su SDP da se vrati ispunjenju svojih obaveza u lokalnoj vladajućoj koaliciji sa Demokratama, DF, URA i SNP i da njeni odbornici, kako su naveli, prestanu da sabotiraju rad većine u lokalnom parlementu, a što ta partija, kako su naveli čini već mjesecima unazad.

U protivnom, kako se čulo na skupu, građani Kotora i ostatak odbornika lokalne vlasti, će smatrati da je SDP otvoreno sklopila koaliciju sa u tom gradu opozicionim DPS, SD i HGI i na taj način prekrojila izbornu volju građana sa posljednjih lokalnih izbora u okrobru 2016, kao i iznevjerila svoj potpis na nedavno sklopljeni Spoarzum o budućnosti sa ostatkom opozicije i organizatorima građanskih protesta u Podgorici.

Podršku skupu su pružili su aktivisti pokreta “97.000 – Odupri se”, piše RTCG.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 14 april 2019 19:04

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.