Standard.

četvrtak jun 13

DPS: Vladimir Jokić manipuliše radnicima i gradom Kotorom, biće smijenjen

Vladimir Jokić sa svojim Demokratama i prvom pomoćnicom Dragicom Perović nisu ništa drugo nego demagozi, populisti i manipulatori, tvrde u Demokratskoj partiji socijalista.

44 hits

četvrtak jun 13

Bijelo Polje: Pauk miruje do reorganizacije

Gotovo četiri mjeseca Pauk služba koja posluje u sastavu Parking servis u Bijelom Polju ne radi. Iz Parking servisa i Komunalne policije objasnili su da je “pauk” trenutno u mirovanju,…

27 hits

srijeda jun 12

Vučinović u Beranama: Porodica Tomkić mora se osjećati bezbjedno

Ministarka bez portfelja u Vladi Crne Gore Marija Vučinović je boravila u radnoj posjeti opštini Berane, gdje sa sastala sa predsjednikom opštine Dragoslavom Šćekićem sa saradnicima.

34 hits

srijeda jun 12

Željko Aprcović: Skupštinska većina danas podnosi prijedlog za nastavak sjednice SO o smjeni Jokića

Predsjednik OO DPS-a Kotor Željko Aprcović je, gostujući u Skala radiju, izjavio da će danas skupštinska većina od 17 odbornika (ukupno 33) podnijeti prijedlog za nastavak sjednice SO Kotor i…

31 hits

 
 
 
 
nedjelja, 14 april 2019 19:16

Sa protesta poručeno: SDP da povuče prijedlog za razrješenje Jokića

Na protestnom skupu u Starom gradu u Kotoru upućen je poziv SDP-u da odustane od inicijative za razriješenje predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića do, kako su poručili stvaranja uslova za održavanje fer i slobodnih izbora.

Protest je organizovala neformalna grupa građana, a podršku skupu su, pored opštinskog rukovodstva, prisustovali lideri Demokrata i Crnogorske.

Pozvali su SDP da se vrati ispunjenju svojih obaveza u lokalnoj vladajućoj koaliciji sa Demokratama, DF, URA i SNP i da njeni odbornici, kako su naveli, prestanu da sabotiraju rad većine u lokalnom parlementu, a što ta partija, kako su naveli čini već mjesecima unazad.

U protivnom, kako se čulo na skupu, građani Kotora i ostatak odbornika lokalne vlasti, će smatrati da je SDP otvoreno sklopila koaliciju sa u tom gradu opozicionim DPS, SD i HGI i na taj način prekrojila izbornu volju građana sa posljednjih lokalnih izbora u okrobru 2016, kao i iznevjerila svoj potpis na nedavno sklopljeni Spoarzum o budućnosti sa ostatkom opozicije i organizatorima građanskih protesta u Podgorici.

Podršku skupu su pružili su aktivisti pokreta “97.000 – Odupri se”, piše RTCG.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 14 april 2019 19:04

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.