Standard.

četvrtak jun 13

DPS: Vladimir Jokić manipuliše radnicima i gradom Kotorom, biće smijenjen

Vladimir Jokić sa svojim Demokratama i prvom pomoćnicom Dragicom Perović nisu ništa drugo nego demagozi, populisti i manipulatori, tvrde u Demokratskoj partiji socijalista.

44 hits

četvrtak jun 13

Bijelo Polje: Pauk miruje do reorganizacije

Gotovo četiri mjeseca Pauk služba koja posluje u sastavu Parking servis u Bijelom Polju ne radi. Iz Parking servisa i Komunalne policije objasnili su da je “pauk” trenutno u mirovanju,…

27 hits

srijeda jun 12

Vučinović u Beranama: Porodica Tomkić mora se osjećati bezbjedno

Ministarka bez portfelja u Vladi Crne Gore Marija Vučinović je boravila u radnoj posjeti opštini Berane, gdje sa sastala sa predsjednikom opštine Dragoslavom Šćekićem sa saradnicima.

34 hits

srijeda jun 12

Željko Aprcović: Skupštinska većina danas podnosi prijedlog za nastavak sjednice SO o smjeni Jokića

Predsjednik OO DPS-a Kotor Željko Aprcović je, gostujući u Skala radiju, izjavio da će danas skupštinska većina od 17 odbornika (ukupno 33) podnijeti prijedlog za nastavak sjednice SO Kotor i…

31 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 15 april 2019 12:15

Počinje rekonstrukcija ulica u Kolašinu

Uprava javnih radova potpisala je danas ugovor sa podgoričkim preduzećem “Tehnoput MNE” o rekonstrukciji gradskih saobraćajnica u opštini Kolašin. Vrijednost radova, koje finansira Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta, je 116.000 eura, a rok za završetak rekonstrukcije je 20 dana od uvođenja izvođača u posao.

Počinje rekonstrukcija ulica u Kolašinu FOTO: Opština Kolašin

Ukupna površina ulica, koje je Opština Kolašin krajem protekle godine kandidovala za renoviranje, iznosi blizu 10.000 metara kvadratnih, saošđteno je iz Uprave javnih radova. 

Među prioritetima su, između ostalih, djelovi ulica Milivoja Bulatovića, 13. jul, Boška Rašovića, Dunje Đokić, Mojkovačka, Ranka i Strahinje Milošević, ulice u naseljima Smailagića Polje i Mekića Polje. Ujedno će biti rekonstruisan i plato ispred gradske kapele.

Kompletnu proceduru javne nabavke sprovela je Uprava javnih radova.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 15 april 2019 12:11

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.