Standard.

četvrtak april 18

Herceg Novi: Urađeno idejno rješenje igrališta i teretane na otvorenom na Gomili

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog uradila je Idejno rješenje dječijeg igrališta i teretane na otvorenom u naselju Gomila, saopšteno je iz lokalne uprave. Kako se navodi u saopštenju, slijedi…

18 hits

četvrtak april 18

Opština Budva neće odgovoriti Raduloviću

Opština Budva neće odgovarati Ministarstvu turizma i održivog razvoja oko privremenih lokacija, jer je svoj stav odavno saopštila, kazao je juče predsjednik budvanske opštine Marko Bato Carević, prenose Dnevne novine.

21 hits

četvrtak april 18

Redovan saobraćaj u Donjoj Gorici za osam dana

Asfalterski radovi na obje strane donjogoričkog bulevara trebalo bi da budu završeni do 26. aprila. Uporedo s tim, biće izgrađeni i preostali dio trotoara, postavljena rasvjeta, vertikalna saobraćajna signalizacija i…

20 hits

srijeda april 17

Otvoren Sajam automobila, motocikala i opreme u Podgorici

Zamjenik gradonačelnika Časlav Vešović danas je svečano otvorio sajam automobila, motocikala i opreme – “Auto Moto Show – Podgorica 2019”.

53 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 15 april 2019 12:15

Počinje rekonstrukcija ulica u Kolašinu

Uprava javnih radova potpisala je danas ugovor sa podgoričkim preduzećem “Tehnoput MNE” o rekonstrukciji gradskih saobraćajnica u opštini Kolašin. Vrijednost radova, koje finansira Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta, je 116.000 eura, a rok za završetak rekonstrukcije je 20 dana od uvođenja izvođača u posao.

Počinje rekonstrukcija ulica u Kolašinu FOTO: Opština Kolašin

Ukupna površina ulica, koje je Opština Kolašin krajem protekle godine kandidovala za renoviranje, iznosi blizu 10.000 metara kvadratnih, saošđteno je iz Uprave javnih radova. 

Među prioritetima su, između ostalih, djelovi ulica Milivoja Bulatovića, 13. jul, Boška Rašovića, Dunje Đokić, Mojkovačka, Ranka i Strahinje Milošević, ulice u naseljima Smailagića Polje i Mekića Polje. Ujedno će biti rekonstruisan i plato ispred gradske kapele.

Kompletnu proceduru javne nabavke sprovela je Uprava javnih radova.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 15 april 2019 12:11

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.