Standard.

subota avgust 24

Nikola, Stefan i Filip prikupili 1.200 eura za Vanju

Nikola, Stefan i Filip prikupili su danas 1200 eura za liječenje malog Vanje, plivajući od Školja do Pizane.

277 hits

subota avgust 24

Zbog nezapamćenog interesovanja Sea Dance širi kapacitet za preko 30% i uvodi nove sadržaje

Ostalo je još samo šest dana do Sea Dance festivala, a već se sada može reći da će ovogodišnje izdanje prestići sva prethodna, saopštavaju organizatori.

317 hits

subota avgust 24

Tabla pored Gračanice: Nas je sve manje, a vas sve više

Odgovornost i privrženost prema rijeci Gračanici i ribljem fondu pokazali su mještani Morakova postavljanjem table pored rijeke, čija poruka na neobičan način opominje čovjeka.

291 hits

subota avgust 24

Manifestacija Cetinjani svom gradu održana na Ljetnjoj pozornici

Manifestacija pod nazivom “Cetinjani svom gradu” održana je na Ljetnjoj pozornici. Dvočasovni umjetničko-zabavni program obilježili su nastupi brojnih muzičara, glumaca, sportista i talentovanih Cetinjanki i Cetinjana.

289 hits

 
 
 
 
srijeda, 15 maj 2019 16:23

MJU: Za stanje u Kotoru odgovorna isključivo lokalna vlast

Ministarstvo javne uprave poručilo je da je za aktuelnu situaciju  Opštini Kotor odgovorna lokalna vlast. Iz tog inistarstva reagovali su na, kako su istakli, sve češće objave u medijima da MJU ne reaguje povodom aktuelne situacije u Opštini Kotor.

''U ovom trenutku, stvaranje uslova za normalno i redovno funkcionisanje Opštine Kotor i svih lokalnih organa i službi, te prevazilaženje aktuelne situacije, u skladu sa Ustavom i Zakonom o lokalnoj samoupravi, je isključivo u nadležnosti lokalnog parlamenta'', navedeno je u saopštenju.

Vlada Crne Gore i Ministarstvo javne uprave pomno prate dešavanja u opštini Kotor i kada se stvore zakonski uslovi za to,Vlada će preduzeti odgovarajuće mjere, zaključeno je u saopštenju.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.