Standard.

utorak jul 23

Nikšić: Zbog šuta kazna dvije hiljade eura

Zbog nepravilnog odlaganja šuta, službenici nikšićke Komunalne policije kaznili su sa 1.500 eura firmu Merkator DOO, koja se nalazi u Karađorđevoj ulici, kao pravno lice i sa još 500 eura…

197 hits

utorak jul 23

Delta spremna za naplatu parkinga

Radovi na uvođenju naplate parkinga ispred tržnog centra Delta siti, koje treba da počne 1. avgusta i da po započetom satu iznosi 40 centi, odvijaju se po planu, a postavljeni…

252 hits

ponedjeljak jul 22

Konstrukcija poletne - slijetne staze završena u rekordnom roku

Konstrukcija poletne - slijetne staze na tivatskom aerodromu završena je u rekordnom roku, objavio je na svom instagram nalogu direktor aerodroma Danilo Orlandić.

503 hits

nedjelja jul 21

Parking na Škveru "oslobodio" centar, ne i džep vozača

U hroničnom nedostatku parkinga u Herceg Novom mnogo znači što je opet otvoren onaj u najatraktivnijoj zoni, na Škveru, na mjestu bivšeg Zanatskog u vlasništvu kompanije Euroland, Jevgenija Medvedeva. On…

537 hits

 
 
 
 
četvrtak, 13 jun 2019 08:35

Bijelo Polje: Pauk miruje do reorganizacije

Gotovo četiri mjeseca Pauk služba koja posluje u sastavu Parking servis u Bijelom Polju ne radi. Iz Parking servisa i Komunalne policije objasnili su da je “pauk” trenutno u mirovanju, jer je u toku reorganizacija u Komunalnoj policiji.

“Radnicima Pauk službe prilikom odnošenja nepropisno parkiranih vozila do kraja prošle godine asistirali su inspektori za saobraćaj koji su bili pri Komunalnoj policiji. Novom reorganizacijom, tačno će se definisati ko će im ubuduće asistirati. Vjerovatno će službenici Komunalne policije biti prisutni prilikom odnošenja nepropisno parkiranih vozila, dok će inspektori za saobraćaj pisati prekršajna rješenja”, objasnili su Dnevnim novinama iz Oarking servisa.

Da ne bi mirovalo, vozilo je u međuvremenu upućeno na ispomoć u Berane. Inače, Pauk služba koja već četiri godine postoji u Bijelom Polju i radi u sastavu Parking servisa, prema finansijskom izvještaju koji je nedavno prezentiran na sjednici lokalnog parlamenta, bilježi gubitak.

U izvještaju pored ostalog piše, da je u prošloj godini ukupni prihod te službe bio 6.609 eura ili 16,52 odsto manje od planiranog. Konstatovano je da je lani promijenjen i sistem naplate parkinga i uvedeni savremeni automati za naplatu parkinga, kao i sistem kontrole plaćanja parkinga.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.