Standard.

utorak jul 23

Nikšić: Zbog šuta kazna dvije hiljade eura

Zbog nepravilnog odlaganja šuta, službenici nikšićke Komunalne policije kaznili su sa 1.500 eura firmu Merkator DOO, koja se nalazi u Karađorđevoj ulici, kao pravno lice i sa još 500 eura…

184 hits

utorak jul 23

Delta spremna za naplatu parkinga

Radovi na uvođenju naplate parkinga ispred tržnog centra Delta siti, koje treba da počne 1. avgusta i da po započetom satu iznosi 40 centi, odvijaju se po planu, a postavljeni…

242 hits

ponedjeljak jul 22

Konstrukcija poletne - slijetne staze završena u rekordnom roku

Konstrukcija poletne - slijetne staze na tivatskom aerodromu završena je u rekordnom roku, objavio je na svom instagram nalogu direktor aerodroma Danilo Orlandić.

493 hits

nedjelja jul 21

Parking na Škveru "oslobodio" centar, ne i džep vozača

U hroničnom nedostatku parkinga u Herceg Novom mnogo znači što je opet otvoren onaj u najatraktivnijoj zoni, na Škveru, na mjestu bivšeg Zanatskog u vlasništvu kompanije Euroland, Jevgenija Medvedeva. On…

527 hits

 
 
 
 
petak, 14 jun 2019 08:12

U Ulcinju konačno proradio pauk

Nakon što su konačno stvoreni svi preduslovi za početak rada novoformiranog preduzeća Parking servis, u najjužnijoj crnogorskoj opštini počelo je rješavanje saobraćajnih problema. Specijalizovano vozilo “pauk”, već dva dana uklanja nepropisno parkirana vozila sa gradskih ulica.

Iz Komunalne policije poručuju da će se narednih dana akcija intenzivirati na cijeloj teritoriji opštine Ulcinj, kako bi se oslobodile javne površine, piše Dan.

Komunalna policija započela je akciju uklanjanja neregistrovanih vozila sa parkirališta, javnih prostora i trotoara.

“Prvo smo napravili identifikaciju vozila, gde je na svako vozilo stavljeno upozorenje da vlasnik sam ukloni automobil, kako ne bi bilo posljedica. Neki od vlasnika vozila su uklonili automobile, ali oko desetak opomenutih nije to učinilo čak i nakon upozorenja. Svi oni suočiće se sa posledicama i biće sankcionisani”, saopšteno je iz Komulnalne policije.

Sva vozila koje je “pauk” uklonio sa ulica transportovana su na lokaciju kod preduzeća Jadran prevoz sa kojim je Opština Ulcinj potpisala sporazum o čuvanju tih automobila. Vlasnici mogu na toj lokaciji preuzeti zaplijenjena vozila, nakon što plate kaznu.

Inače, uskoro se očekuje i početak naplate parking prostora na gradskim ulicama. Kako je ranije saopšteno iz Parking servisa mještani i turisti će tokom sezone plaćati parking od 0.40 do 0.60 euro centi, zavisno od toga da li su u prvoj ili drugoj zoni. Te cijene biće niže u vansezonskom periodu. Plaćanje parkinga biće oslobođeni motociklisti i lica sa invaliditetom.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.