Standard.

petak avgust 16

Ovo je deset najboljih plaža u Crnoj Gori

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Deset najboljih plaža u Crnoj Gori, po preporuci Vizit Montenegro, su Ploče, Trsteno, Kamenovo, Jaz, Velika plaža, Mogren, Sveti Stefan, Kraljičina plaža, Lučice i Plavi horizonti, piše Boka news.

164 hits

petak avgust 16

Svaka čast: Budvanin pliva maraton za malog Vanju

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Član Plivačkog kluba “Stari grad” iz Budve, Luka Vučković danas će plivati maraton, od Pržna do plaže Ploče u dužini od 17 kilometara. Riječ je humanitranoj akciji koju je Budvanin pokrenuo,…

125 hits

petak avgust 16

Podgorica je sve privlačnija turistima

Za prvih šest mjeseci Podgoricu je posjetilo više od 75.000 turista, a ostvareno je oko 130.000 noćenja, što je oko 15 odsto više u odnosu na uporedni period prošle godine,…

105 hits

petak avgust 16

Čistoća neće oprostiti dugovanja Opštini Tuzi

Preuzimanje poslova higijene u Opštini Tuzi neće se odraziti na rad preduzeća Čistoća, saopštio je Andrija Čađenović, direktor ovog preduzeća. Oni mjesečni prihod od fizičkih lica sa teritorije Opštine Tuzi…

119 hits

 
 
 
 
srijeda, 10 jul 2019 17:44

Ogromna šteta: Preko 50 automobila uništeno za 15 minuta olujnog nevremena u Ulcinju

Ogromna šteta: Preko 50 automobila uništeno za 15 minuta olujnog nevremena u Ulcinju Foto: jedro.me

Olujno nevrijeme za 15 minuta napravilo je ogromnu materijalnu štetu uulcinjskoj opštini, a sreća je da niko nije povrijeđen.

Nakon olujnog nevremena koje je zahvatilo ulcinjsku rivijeru i zaleđe u noći između utorka i srijede, dan kasnije sumiraju se materijalne štete koje se prema grubim procenama mjere stotinama hiljada eura.

Načelnik Službe zaštite i spasavanja Ulcinj Saubiha Mehmetija kaže da su porušena stabla uništila preko 50 automobila u ulcinjskom kraju.

Olujni vjetar odnosio je krovne konstrukcije sa ugostiteljskih i stambenih objekata, a plažni mobilijar na Velikoj plaži dugačkoj oko 13 kilometara je u potpunosti uništen.

ggg

Vlasnik Luna parka za jednu noć izgubio oko 200.000 eura koliko vrijedi oprema koju je uništilo nevrijeme u kratkom roku
Samo kod dva zakupca plaža na Velikoj plaži uništeo je oko 1.000 ležaljki.

Zakupcima ulcinjskih plaža treba desetak dana da Veliku plažu privedu namjeni i opreme novim plažnim mobilijarom.

U naseljima Liman, Pinješ, Đernama i Meterizi jak vetar je nosio crijepove sa kuća, lomio drveća, čak i stoljetna stabla masline. Vjetar je polomio i konstrukcije za bilborde.

"Od ponoći naše ekipe su na terenu. Uspjeli smo da uklonimo stabla koja su blokirala glavne puteve koji su sada prohodni. Šteta je zaista ogromna. Jedino što je za utjehu jeste da niko nije povrijeđen", kazao je načelnik Mehmeti.

Izvor: Jedro.me

https://www.facebook.com/watch/?v=384336518750869

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.