Standard.

utorak jul 23

Nikšić: Zbog šuta kazna dvije hiljade eura

Zbog nepravilnog odlaganja šuta, službenici nikšićke Komunalne policije kaznili su sa 1.500 eura firmu Merkator DOO, koja se nalazi u Karađorđevoj ulici, kao pravno lice i sa još 500 eura…

181 hits

utorak jul 23

Delta spremna za naplatu parkinga

Radovi na uvođenju naplate parkinga ispred tržnog centra Delta siti, koje treba da počne 1. avgusta i da po započetom satu iznosi 40 centi, odvijaju se po planu, a postavljeni…

240 hits

ponedjeljak jul 22

Konstrukcija poletne - slijetne staze završena u rekordnom roku

Konstrukcija poletne - slijetne staze na tivatskom aerodromu završena je u rekordnom roku, objavio je na svom instagram nalogu direktor aerodroma Danilo Orlandić.

491 hits

nedjelja jul 21

Parking na Škveru "oslobodio" centar, ne i džep vozača

U hroničnom nedostatku parkinga u Herceg Novom mnogo znači što je opet otvoren onaj u najatraktivnijoj zoni, na Škveru, na mjestu bivšeg Zanatskog u vlasništvu kompanije Euroland, Jevgenija Medvedeva. On…

525 hits

 
 
 
 
subota, 13 jul 2019 23:18

Na Cetinju održan Veliki crnogorski marš

U okviru obilježavanja 13. jula - Dana državnosti Crne Gore, na ulicama Cetinja održan je “Veliki crnogorski marš” u organizaciji Evropskog pokreta za vladavinu prava.

Na Cetinju održan Veliki crnogorski marš FOTO: Cetinjski list

Marš je počeo u 18 časova, kada je povorka krenula sa Obeliska u Bajicama, odnosno ispred nekadašnjeg štaba Božićnog ustanka.

Odatle je kolona, na čijem je čelu bio transparent sa natpisom "Milenijum viteštva suverene", nastavila Bulevarom crnogorskih junaka i Njegoševom ulicom do Dvorskog trga.

jjj

Kolona je dalje nastavila pored Biljarde, do spomenika strijeljanim rodoljubima 1941. godine, na koji je položeno cvijeće.

Neposredno prije početka marša održan je prigodan program kod Obeliska u Bajicama.

Dan državnosti Crne Gore obilježen je i polaganjem vijenaca u Građanima i na Čevu.

Izvor: Cetinjski list

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.