Standard.

subota januar 18

Grafit trobojke sa natpisom Donja Gorica prekrečen, pa u toku noći ponovo oslikan

Grafit trobojkae sa natpisom Donja Gorica, osvanuo je nedavno u istoimenom podgoričkom naselju. Tokom jučerašnjeg dana je prekrečen, da bi isto veče opet bio nacrtan.

330 hits

subota januar 18

Devastacija trafostanica na Cetinju i u Nikšiću: Lopovi, rizikujući život, ukrali kablove i transformator

Nakon organizovanih radnji na devastaciji energetskih objekata u Beranama i privođenja pravdi počinilaca tih djela, posljednjih dana se sličan scenario ponavlja  na području Cetinja i Nikšića.

40 hits

petak januar 17

Glavni grad: Nastavljamo borbu protiv neodgovornih pojedinaca i loših namjera

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

U toku protekla dva dana, nadležne službe i preduzeća Glavnog grada su u više navrata gasile požare izazvane paljenjem automobilskih guma na periferiji Podgorice. Osim toga, na više lokacija primijećene…

282 hits

petak januar 17

Micev za Standard: Od sjutra osjetno hladnije, kiša i snijeg; Za zagađenje vazduha kriva visoka temperatura u januaru

Meteorolog Branko Micev je, u razgovoru za portal Standard, najavio da će u Crnoj Gori od sjutra nastupiti naoblačenje i osjetno hladnije vrijeme. On smatra da je vazduh zagađen i…

1105 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 548
utorak, 23 jul 2019 08:01

Nikšić: Zbog šuta kazna dvije hiljade eura

Zbog nepravilnog odlaganja šuta, službenici nikšićke Komunalne policije kaznili su sa 1.500 eura firmu Merkator DOO, koja se nalazi u Karađorđevoj ulici, kao pravno lice i sa još 500 eura za odgovorno lice. Naime, 9. jula ove godine službenici Komunalne policije obavili su komunalni nadzor u Karađorđevoj ulici u strogom centru grada i utvrdili da je privredno društvo za trgovinu i usluge Merkator DOO odložilo otpad, takozvani šut ispred svoje radnje na mjestu gdje to nije dozvoljeno, piše Dan.

U prethodnom periodu ova služba je izdala nalog za uklanjanje dvije deponije van grada koje su bile formirane na privatnim imanjima. Vlasnicima je naloženo da ograde svoja imanja i da ne dozvole odlaganje raznih i nedozvoljenih vrsta otpada.

“Poručujemo da ćemo i u narednom periodu akcenat staviti na sprečavanje odlaganja otpada na mjestima koja za to nijesu predviđena. Kazna za pravno lice iznosi 1.500 eura, za odgovorno lice u pravnom licu 500 eura, dok je za fizičko lice kazna 500 eura. Upozoravamo sve građane, pravna i odgovorna lica da ne odlažu otpad van mjesta koje je za te svrhe predviđeno i da poštuju propisano”, rekao je Novica Milović, načelnik nikšićke Komunalne policije.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.