Standard.

subota oktobar 19

Najljepše žene svijeta u posjeti Tuzima

60 zvanično najljepših žena, kandidatkinja za takmičenje Mis svijeta, posjetile su Opštinu Tuzi.

136 hits

subota oktobar 19

DPS Tuzi: Organizacija partije biće bolja i profesionalnija

Nacrti partijskih dokumenata su kvalitetni i predstavljaju odličnu bazu za nastavak uspješnog vođenja političkih procesa, koji za cilj imaju brzi ekonomski i sveukupni razvoj Crne Gore, a nova rješenja će…

140 hits

petak oktobar 18

Broj taksi vozila u Podgorici smanjen za 96

Optimalan broj taksi vozila za Podgoricu je 870, predvidio je program organizovanja auto-taksi prevoza na teritoriji Glavnog grada Podgorice za 2019. godinu koji je donio Ivan Vuković, gradonačelnik Podgorice, piše…

423 hits

četvrtak oktobar 17

Parking ispred Delte biće besplatan nedjeljom

Tržni centar Delta siti neće naplaćivati parking neradnom nedjeljom, počev od 20. oktobra, potvrdili su Dnevnim novinama u tom šoping molu.

408 hits

 
 
 
 
utorak, 23 jul 2019 08:01

Nikšić: Zbog šuta kazna dvije hiljade eura

Zbog nepravilnog odlaganja šuta, službenici nikšićke Komunalne policije kaznili su sa 1.500 eura firmu Merkator DOO, koja se nalazi u Karađorđevoj ulici, kao pravno lice i sa još 500 eura za odgovorno lice. Naime, 9. jula ove godine službenici Komunalne policije obavili su komunalni nadzor u Karađorđevoj ulici u strogom centru grada i utvrdili da je privredno društvo za trgovinu i usluge Merkator DOO odložilo otpad, takozvani šut ispred svoje radnje na mjestu gdje to nije dozvoljeno, piše Dan.

U prethodnom periodu ova služba je izdala nalog za uklanjanje dvije deponije van grada koje su bile formirane na privatnim imanjima. Vlasnicima je naloženo da ograde svoja imanja i da ne dozvole odlaganje raznih i nedozvoljenih vrsta otpada.

“Poručujemo da ćemo i u narednom periodu akcenat staviti na sprečavanje odlaganja otpada na mjestima koja za to nijesu predviđena. Kazna za pravno lice iznosi 1.500 eura, za odgovorno lice u pravnom licu 500 eura, dok je za fizičko lice kazna 500 eura. Upozoravamo sve građane, pravna i odgovorna lica da ne odlažu otpad van mjesta koje je za te svrhe predviđeno i da poštuju propisano”, rekao je Novica Milović, načelnik nikšićke Komunalne policije.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.