Standard.

ponedjeljak decembar 09

U Igalu će biti postavljeno šest promo kućica za praznike

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Proslavu novogodišnjih praznika u Herceg Novom, odnosno u Igalu, upotpuniće ponudom i ove godine promo-kućice, koje bi trebalo da budu postavljene preko puta Omladinskog parka tom gradu.

389 hits

ponedjeljak decembar 09

Danas o inicijativi za preimenovanje: Vezirov da bude Bratonožića most

Članovi Savjeta za davanje predloga naziva naselja, ulica i trgova izjasniće se danas o predlogu da se Vezirov most na Morači sa pripadajućom ulicom preimenuje u Bratonožića most.

523 hits

nedjelja decembar 08

Pasarela na Zlatici na meti vandala

Objavljeno u: Gradovi

by Samir

Pasarelu na Zlatici, izgrađenu kako bi djeci ostvarila bržu pješačku komunikaciju do Osnovne škole “Dr Dragiša Ivanović” svakodnevno uništavaju vandali, piše Dan.

644 hits

nedjelja decembar 08

Pasarela na Zlatici na meti vandala

Objavljeno u: Gradovi

subota decembar 07

Igalo: Kupanje i u decembru

Kamera čitaoca Portala RTCG snimila je popodnevno decembarsko kupanje u Igalu.

810 hits

subota decembar 07

Igalo: Kupanje i u decembru

Objavljeno u: Gradovi

 
 
 
 
srijeda, 14 avgust 2019 11:47

Bijelo Polje: Na ulazu u grad osvanuo grafit „Smrt Hrvatu!“, HGI poziva nadležne da reaguju

Na ulazu u Bijelo Polje već neko vrijeme stoji grafit „Smrt Hrvatu!“, zbog čega iz HGI-ja ulažu protest i traže da se taj natpis ukloni.

"Bijelo Polje je grad koji njeguje multivjerski i multinacionalni sklad, što je dokazano i onda kad je to bilo najteže, saopštili su oni.

Nažalost vidimo da i danas postoje recidivi retrogradnih ideologija, koji nas žele vratiti u prošlost. Uvjereni da smo kao društvo pokazali kapacitet za obranu temeljnih vrijednosti suživota i tolerancije, nadamo se da i ovog puta neće izostati, kako odgovor javnosti tako i nadležnih institucija. Jednako tako očekujemo da će državni organi pronaći i vinovnike napada na AdemaGredića i Admira Bašića, kao i motive ovog mučkog čina", poručeno je iz HGI-ja. Institucionalni odgovor na nasilje, kako poručuju najbolji je pokazatelj zrelosti društva i preventiva za sve destruktivne namjere onih koji se ne mire s uređenim i demokratskim ambijentom koji nepovratno izgrađujemo. 

 

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 14 avgust 2019 12:43

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.