Standard.

nedjelja septembar 22

(FOTO) Ljubović bogatiji za 500 sadnica bora

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Da je zaštita životne sredine za sadašnje i buduće generacije obaveza i zadatak svih nas u Crnoj Gori, danas su na djelu pokazali pripadnici Vojske Crne Gore, Ministarstva unutrašnjih poslova…

131 hits

nedjelja septembar 22

Protest u Podgorici: Prosvjetari traže plate veće 25 odsto

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Predstavnici prosvjetne zajednice s protesta u Podgorici zatražili su povećanje plata 25 odsto, kao i bolje uslove za stambene kredite. 

93 hits

nedjelja septembar 22

Biciklijada okupila preko 100 ljubitelja dvotočkaša: Una i Jakša najmlađi učesnici, Krsto Popović najstariji

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Preko 100 učesnika Septembarske biciklijade prodefilovalo je danas Nikšićem na svojim dvotočkašima u organizaciji Biciklističkog kluba (BK) „Perun“.

105 hits

nedjelja septembar 22

Kotor: Spašavali irskog državljanina sa Pestingradskih vrleti punih deset sati

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Gotovo deset sati trajalo je spašavanje irskog državljanina Shona Culena (54) koga su kotorski spasioci uspjeli da spuste sa nepristupačnog terena jutros oko 3 sata i 30 minuta, prenosi Skala…

116 hits

 
 
 
 
utorak, 03 septembar 2019 19:00

Ekološka katastrofa, mrtve ribe i dalje plutaju Limom

FOTO: Portal Sjever CG FOTO: Portal Sjever CG

Rijekom Lim u Bijelom Polju i danas plutaju mrtve ribe, u mnogo većem obimu nego juče, što se vidi na novim snimcima i fotografijama, koje je objavila nevladina organizacija Euromost.

Predsjednik ribolovnog društva Sinjavac Ismet Softić kazao je danas za portal SjeverCG da je danas mnogo više mrtve ribe nego juče i da sumnjaju da je trovanje jutros nastavljeno.

“I danas su na Limu izašle sve inspekcije, kao i policija, tako da očekujemo da se ispita, da li je i danas nastavljeno trovanje ribe, ili je ovo danas reakcija otrova od juče”, kazao je Softić.

On je naveo da je Osnovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju pokrenulo uviđaj i da očekuju da se u što kraćem roku sazna izvršioci, ovog krivičnog djela i protiv istih podnese krivična prijava.

Iz Euromosta tvrde da do sada nikad nije zabilježeno ovoliko trovanje ribe i da velika količina mrtve ribe pluta od industrijske zone pa sve do Gubavča i nizvodno ka Srbiji.

Oni pozivaju i Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, da se odmah uključi u čitav slučaj.

Portal Sjever CG

Posljednji put izmijenjeno utorak, 03 septembar 2019 18:56

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.