Standard.

nedjelja septembar 22

(FOTO) Ljubović bogatiji za 500 sadnica bora

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Da je zaštita životne sredine za sadašnje i buduće generacije obaveza i zadatak svih nas u Crnoj Gori, danas su na djelu pokazali pripadnici Vojske Crne Gore, Ministarstva unutrašnjih poslova…

131 hits

nedjelja septembar 22

Protest u Podgorici: Prosvjetari traže plate veće 25 odsto

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Predstavnici prosvjetne zajednice s protesta u Podgorici zatražili su povećanje plata 25 odsto, kao i bolje uslove za stambene kredite. 

93 hits

nedjelja septembar 22

Biciklijada okupila preko 100 ljubitelja dvotočkaša: Una i Jakša najmlađi učesnici, Krsto Popović najstariji

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Preko 100 učesnika Septembarske biciklijade prodefilovalo je danas Nikšićem na svojim dvotočkašima u organizaciji Biciklističkog kluba (BK) „Perun“.

105 hits

nedjelja septembar 22

Kotor: Spašavali irskog državljanina sa Pestingradskih vrleti punih deset sati

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Gotovo deset sati trajalo je spašavanje irskog državljanina Shona Culena (54) koga su kotorski spasioci uspjeli da spuste sa nepristupačnog terena jutros oko 3 sata i 30 minuta, prenosi Skala…

116 hits

 
 
 
 
srijeda, 04 septembar 2019 16:14

Bijelo Polje: Izgorjela štala sa 800 bala sijena

U Bjelopoljskom planinskom selu Gorice jutros dva sata poslije ponoći došlo je do požara u kojem je izgorjela štala sa sijenom vlasnika Mihajla Varagića.

Komandir Službe zaštite i spašavanja, Milonja Rakonjac kazao je da je odmah po dojavi pošla da interveniše ekipa od troje vatrogasaca sa specijalnim vozilom.

"Prema kazivanju mješta u požaru je i izgorjelo oko 800 bala sijena.Požar je dosezao visoko i prijetila je opasnost da se vatra prenese na dvije obližnje kuće i pomoćne objekte“, kazao je Rakonjac.

Uz napomenu da su i u ponedjeljak gasili požar u Goricama gdje je gorio veliki pojas četinara, te da je prijetila opasnost da vatrena stihija zahvati i tamošnje kuće, komandir je apostrofirao da je u jučerašnjem požaru pričinjena velika materijalna šteta.

"Vještak za požare će utvrditi šta je uzrok", kazao je komandir Rakonjac.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.