Standard.

srijeda oktobar 16

(VIDEO) Nova ekološka katastrofa na Limu: Velika količina uginule živine na obali rijeke

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Na rijeci Lim dogodio se novi ekološki incident. Naime, nakon velikog pomora ribe na obalama te rijeke nalazi se ogromna količina uginule živine!

288 hits

srijeda oktobar 16

Pljevlja: Izgorio stan, nema povrijeđenih

U stanu M. P. u ulici Marka Miljanova u Pljevljima sinoć je izbio požar oko 21 sat, javlja Pv informer.

274 hits

srijeda oktobar 16

Đelošaj poručio Glavnom gradu: Preuzimamo sva preduzeća ili nijedno

Opština Tuzi izričita je da neće preuzeti Kulturno – informativni centar Malesija iako na tome insistira Glavni grad već duže vrijeme, piše Dan.

818 hits

utorak oktobar 15

Na inicijativu volotera Azila, Opština Herceg Novi obezbjedila kućice za pse

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Azil za pse na Dizdarici (Herceg Novi) uskoro će dobiti 20 novih kućica. Inicijativu su pokrenuli volonteri Azila za pse u Herceg Novom, a novac je obezbijedila Opštine Herceg Novi.…

423 hits

 
 
 
 
srijeda, 09 oktobar 2019 13:16

KIC POP HOR sjutra na Trgu nezavisnosti

Niz spektakularnih nastupa pod nazivom “Bez dileme - antifašizam” podgorički KIC pop hor nastavlja koncertom u čast 75 godina od osnivanja dnevnog lista “Pobjeda”, sjutra na Trgu nezavisnosti u 20h.

Publika će uživati u popularnim partizanskim i antifašističkim pjesmama među kojim su: “Teče Tara”, “Oj, đevojko drugarice”, “Bilećanka”, “Crveni makovi”, “Ciao bella”, “Kaćuša”, “Ide Tito preko Romanije”, “Mlada partizanka”, “Kraj Sutjeske hladne vode” i dr, koje će KIC pop hor izvesti pod dirigentskom palicom Saše Barjaktarovića i uz soliste hora: Jovana Vukovića, Tamaru Pavićević, Vesnu Kraljević i Dubravku Živković.

Na sjutrašnjoj proslavi *Pobjedinog* rođendana uz KIC pop hor nastupaće i: orkestar Počasne garde Vojske Crne Gore, folklorni ansambl KIC-a “Budo Tomović”, dječji hor Umjetničke škole za muziku balet "Vasa Pavić", i balerine plesnog studija “Allegre” i baletske škole “Vasa Pavić”.

KIC POP HOR najavljuje i svoj sljedeći - 48. koncert, kada će se premijerno predstaviti sa projektom i “Bez dileme - antifašizam" publici u Beogradu, a povodom Dana oslobođenja tog grada, u subotu, 19. oktobra, u Kombank dvorani sa početkom od 20h. To će biti njihov treći međunarodni nastup nakon nedavnog u Prijepolju i ljetošnjeg u Sarajevu.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.