Standard.

nedjelja oktobar 20

"Hitna potjera" u Skadru

U Skadru je održana dvodnevna obuka i izvedena simultana vježba "Hitna potjera“ u kojoj su učestvovali predstavnici Generalnog direktorata za graničnu i migracionu policiju Albanije i predstavnici crnogorske policije.

49 hits

nedjelja oktobar 20

"Hitna potjera" u Skadru

Objavljeno u: Gradovi

subota oktobar 19

SNP: Park u Bloku pet već zapušten

Park u Bloku 5, kod vrtića "Sunce", koji je otvoren prije nekoliko mjeseci, na žalost mještana ovog naselja, već je zapušten, poručuju iz Socijalističke narodne partije.

182 hits

subota oktobar 19

Na pješačkom prelazu u Zelenici vozilo udarilo ženu

U blizini tunela u Zelenici, kod starog hotela Plaža, na pješačkom prelazu, sinoć oko 20 sati vozilom je udarena i teško povrijeđena ruska državljanka (1938. godište).

227 hits

subota oktobar 19

Stepen zagađenja vazduha u Pljevljima alarmantan

Životna sredina u Pljevljima je degradirana, a dostupna mjerenja i statistike su nepotpuni, ocijenili su predstavnici predstavnici nevladinih organizacija (NVO) Breznica i Grin houm / Green Home/, na sastanku sa…

208 hits

 
 
 
 
četvrtak, 10 oktobar 2019 07:37

Traktor sa prikolicom sletio u kanjon Nevidio

FOTO: Antena M FOTO: Antena M

Traktor sa prikolicom, vlasništvo Laka Vilotijevića iz šavničkog sela Duži, jučeoko 12 sati i 30 minuta sletio je u Komarnicu, pored mosta, u blizini pozicije sa koje počinje kanjoning kroz atraktivni kanjon Nevidio.

Vlasnik je prije incidenta traktor ostavio na proširenju pored puta.

"Dok sam se kretao naišao sam na kolonu džipova koji su stajali na putu. Putnici su fotografirali kanjon. Zaustavio sam se i primijetio da iza mene stiže kolona džipova njemačkih registracija. Traktor sam povjerio na proširenje, ostavio ga u brzini i ugasio motor. Pošao sam do turista koji su me zamolili za malo strpljenja kako bi završili fotografisanje. Ubrzo su se začula panična reagovanja ali je već bilo kasno za bilo šta jer je traktor već zamisao niz liticu visoku oko 50 metara i zaustavio se u vodi", kaže Vilotijević.

Uviđaj je obavila policija iz Šavnika. Traktor je ostao u kanjonu. Za njegovo uklanjanje potrebno je angažovanje elevatora.

Antena M

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.