Standard.

nedjelja novembar 17

Ispred Gimnazije u Podgorici počelo uređenje parka za spomenik Ivanu Crnojeviću

Objavljeno u: Gradovi

by Samir

Podgorica bi do decembra trebalo da dobije spomenik Ivanu Crnojeviću, jednoj od najznačajnijih ličnosti u istoriji Crne Gore i to u parku ispred Gimnazije Slobodan Škerović, piše Dan.

33 hits

četvrtak novembar 14

Ekološki incident na Ćehotini

Iz Sportsko Ribolovnog Kluba “Lipljen” iz Pljevalja je jutros u mjestu “Tatarovine” uočeno novo zagađenje rijeke Ćehotine čija je površina bila bijela kao mlijeko. Izvor zagađenja je “Mjedenički potok” koji…

562 hits

četvrtak novembar 14

Ekološki incident na Ćehotini

Objavljeno u: Gradovi

četvrtak novembar 14

Podgorica bogatija za dvije kompozicije ulične umjetnosti

Tokom oktobra, Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada realizovao je projekat oslikavanja javnih površina, slijedeći savremene urbane umjetničke prakse, saopšteno je iz Sekretarijata. 

574 hits

četvrtak novembar 14

(FOTO) Nevrijeme napravilo havariju u Budvi: Evo kako danas izgleda Ričardova glava

Jak južni vjetar juče je oštetio inventar na plaži Ričardova glava u Budvi, gdje danas zaposleni rade na saniranju.

1310 hits

 
 
 
 
subota, 26 oktobar 2019 13:18

Sjutra Podgorički maraton: Evo koje ulice će biti zatvorene i kada

Zbog održavanja Podgoričkog internacionalnog maratona, saobraćaj će sjutra u glavnom gradu, na više ulica i bulevara, biti obustavljen u određenim vremenskim periodima.
Iz Glavnog grada je saopšteno da će saobraćaj biti zabranjen za sva vozila od šest do 16 sati i 30 minuta na Trgu Nezavisnosti.
 
Kako navode, od sedam do devet sati, saobraćaj će biti zaustavljen u ulicama Slobode, 13. Jula, Dalmatinska, Ljubomira Rašovića, Ilije Plamenca, 27. marta i 24.jula.
 
U istom terminu, saobraćaj će biti prekinut na bulevarima Svetog Petra Cetinjskog, Stanka Dragojevića, Džordža Vašingtona, Zetskih vladara, preko mosta Milenijum i preko Krivog mosta.
 
Iz PG biroa su kazali da će se od devet sati i 15 minuta do 11 sati na magistralnom putu prema Golubovcima vozila saobraćati jednom trakom.
 
Kako je saopšteno, od deset sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta zabranjen je saobraćaj na putu Golubovci-Matguži-Tuzi.
 
Od deset sati i 30 minuta do 15 sati, saobraćaj je zabranjen na Tuškom putu, putu Radomira Ivanovića, ulicama Bracana Bracanovića, Ivana Milutinovića, Slobode i dijelu ulice Kralja Nikole.
 
U istom terminu, saobraćaj je zabranjen na bulevarima Crnogorskih serdara, Jovana Tomaševića, Stanka Dragojevića i Svetog Petra Cetinjskog, preko mosta Union bridž i Milenijum.
 
“Zbog održavanja polumaratona, koji startuje iz Danilovgrada u 10 sati i 30 minuta i trči se starim putem Danilovgrad-Spuž-preko Veljeg brda-Podgorica, od 11 sati i 30 minuta do 13 sati i 30 minuta biće zabranjen saobraćaj u ulicama Serdara Jola Piletića, dio ulice 13.jula od raskrsnice bivše TV IN i preko mosta Milenijum, bulevarima Stanka Dragojevića, Svetog Petra Cetinjskog i ulici Slobode”, naveli su iz PG Biroa, prenosi Mina.
 
Zbog održavanja trke zadovoljstva na pet hiljada metara saobraćaj će biti obustavljen od devet do deset sati bulevarom Svetog Petra Cetinjskog.
 
Saobraćaj će biti obustavljen od devet sati i 20 minuta do deset sati i 30 minuta i zbog održavanja trke zadovoljstva na osam hiljada metara ulicom Kralja Nikole, od raskrsnice sa Ulicom 27. Marta, iz pravca Zabjela do Bulevara Svetog Petra Cetinjskog.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.