Standard.

nedjelja novembar 17

Ispred Gimnazije u Podgorici počelo uređenje parka za spomenik Ivanu Crnojeviću

Objavljeno u: Gradovi

by Samir

Podgorica bi do decembra trebalo da dobije spomenik Ivanu Crnojeviću, jednoj od najznačajnijih ličnosti u istoriji Crne Gore i to u parku ispred Gimnazije Slobodan Škerović, piše Dan.

33 hits

četvrtak novembar 14

Ekološki incident na Ćehotini

Iz Sportsko Ribolovnog Kluba “Lipljen” iz Pljevalja je jutros u mjestu “Tatarovine” uočeno novo zagađenje rijeke Ćehotine čija je površina bila bijela kao mlijeko. Izvor zagađenja je “Mjedenički potok” koji…

561 hits

četvrtak novembar 14

Ekološki incident na Ćehotini

Objavljeno u: Gradovi

četvrtak novembar 14

Podgorica bogatija za dvije kompozicije ulične umjetnosti

Tokom oktobra, Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada realizovao je projekat oslikavanja javnih površina, slijedeći savremene urbane umjetničke prakse, saopšteno je iz Sekretarijata. 

574 hits

četvrtak novembar 14

(FOTO) Nevrijeme napravilo havariju u Budvi: Evo kako danas izgleda Ričardova glava

Jak južni vjetar juče je oštetio inventar na plaži Ričardova glava u Budvi, gdje danas zaposleni rade na saniranju.

1310 hits

 
 
 
 
nedjelja, 27 oktobar 2019 06:43

Podgorički maraton zatvara više ulica za saobraćaj u gradu, pogledajte koje

Zbog 26. Podgoričkog internacionalnog maratona 2019, koji se održava danas, zatvaren je saobraćaj za sve vrste motornih vozila od šest do 16.30 časova na Trgu Nezavisnosti, a od sedam do devet sati u Ulici slobode, bulevarima Svetog Petra Cetinjskog i Stanka Dragojevića, preko mosta Milenijum, ulici 13. Jula, Dalmatinskoj, bulevaru Džordža Vašingtona, Ulici dr Ljubomira Rašovića, na Krivom mostu, u ulicama Ilije Plamenca, 27. Marta i 24. Jula i u bulevaru Zetskih vladara.

Kako je saopšteno iz Glavnog grada, od 9.15 do 11 časova na magistralnom putu M-2 prema Golubovcima saobraćaj će se odvijati jednom kolovoznom trakom.

Od 10.30 do 11.30 zabranjen je saobraćaj na putu Golubovci-Matguži-Tuzi kao i od 10.30 do 15 časova na Tuškom putu, putu Radomira Ivanovića ul. Bracana Bracanovića, dijelu ul. Kralja Nikole, bulevaru Crnogorskih serdara, mostu Union bridž, ul. Ivana Milutinovića, bulevaru Jovana Tomaševića, preko mosta Milenijum, u bulevarima Stanka Dragojevića i Svetog Petra Cetinjskog i Ulici slobode.

 

Zbog održavanja polumaratona, koji startuje iz Danilovgrada u 10.30 časova i trči se starim putem Danilovgrad-Spuž-preko Veljeg brda-Podgorica, a zbog prolaska polumaratonaca ka cilju na Trgu Nezavisnosti od 11.30 do 13.30 časova biće zabranjen saobraćaj u ulicama Serdara Jola Piletića, dijelu ulice 13. Jula od raskrsnice bivše TV IN i preko mosta Milenijum, u bulevarima Stanka Dragojevića i Svetog Petra Cetinjskog, te Ulici slobode”, ističu u podgoričkoj upravi.

Zbog održavanja trke zadovoljstva na 5.000 metara saobraćaj će biti zaustavljen od devet do deset sati bulevarom Svetog Petra Cetinjskog, a zbog održavanja trke zadovoljstva na 8.000 metara od 9.20 do 10.30 časova ulicom Kralja Nikole, od raskrsnice sa ul. 27. Marta iz pravca Zabjela do bulevara Svetog Petra Cetinjskog.

Za vrijeme održavanja maratona i polumaratona odvijanje saobraćaja regulisaće Saobraćajna policija po svom planu.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.